xieon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sana söyle diyim bu oyunda türkler arasi öyle bir yardimlasma varki digerleri halt etmis serverin en iyi guildleridir Frf falan bana göre digerlerinde yardimlasmanin yardimi yok bide corbantisde HUN var ama biz 30 kisi falan GW ye gectik gelcek olan varsa ordada hunuz bana pm atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 oyun gayet guzel sadece daha cok adam katilirsa daha iyi olur ve son kez soyluyorum brakmicam bide espiri ve felsefe yapmayin(hahahaha)lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 agidayi nasil bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yaw bu dans calgi olayini anlatabilirmisiniz millet gobek atiyo benimk char kivirtamiyo bile calgi aletleri nerden aliniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Flourish diye figur yapma olayi vardi NGE öncesi. Şimdi nasil bilmiyorum. Yani dansa başladıktan sonra /flourish1 (toplam 8 tane) dediginde figur yapardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Aceh Killay ve ben Ulubatli Hakan GW deyiz.. Solo takılıuyoruz.[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: camoka, 28 Kasım 2005 09:13 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar adam daha yeni başlamış neden bu kadar kötü konuşuyorsunuz..oyunun eski hali daha güzeldi..nerdeyse gerçek hayat gibiydi..herşey birbirine bağlıyıdı..herkez herkeze muhtaçtı..ve daha zordu..çoluk çocuk işi değildi..şimdi daha basit eski sistem yok..ama sonuçta starwars..hayranıysan zevk almaya devam edersin..yılların oyuncuları bir köşeye atıldı..senin gibi yeniler çoğunlukta ve benim gibi eski olup starwars fanatikleri..ben başka oyundan zevk almadım ondan hala burdayım..şunda cod2 moh veya quake veya fm bile bana bu oyunun zevkini vermiyor..wow eq gibi oyunlarıda herkes bi süre sonra bırakıyor.. eclipse gel..agida'yı bul frfye kayıt olmana uyardımcı olucaktır. tabi rebel olmak istersen.. oyunun eski sistemi daha mı zordu ? yani tab edip 1 2 3 yapmaktan mı kastın zorluk yoksa başka etkenlerden mi bahsediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 rfr ye nasil katilcam rebel e nasil katilcam biriniz oyunda beni bardan alsin gerekli seyleri ogretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 rfr :D[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy Nge jedi'a hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 frf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Kardes ben birakali 5 -6 ay oldu ama sana sunu diyeyim san bu oyunun bu halini satin almani kim önerdi ise git onun kafasini kır Arkansis sende haltetmissin oturda oyna cok begendisen. ohara milletin sony e ettigi kufrun haddi hesabi kalmadi daha ne konusursun bre gaafil.... Evde yok kimse ben taniyorum adamlari bosa kapi calma git baska oyun al eglen bunda adam sinir oluyor cengizhan kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oyun diyince combat anlamayin arkadaşlar..bu oyunun eski hali o kadar komplikeydiki şimdi hiçbişey yok..isteyen jedi oluyor..craft seciosun herşey emrine amade...dwbye git armour yap jetpack yap..benim demek istediğim zorluk combat değil..her mesleğin başika bir mesleğe ihtiyacı vardı..şimdi ne oldu..combat yap hop bittii..eskinden adam gibi composite için nerelere giderdik..şimdi istediğini giy geber yine git yine orda..decay yok swoop arıza almıo hiçbir arıza yok..oyunu oynuyorum hala ama eskisi gibi değil..eskiden crafter olanlara cidden saygı duyuyorum..zaten jediden sonra en pahalıya satılan accler master as ws gibi mesleklerdi..şimdi hepsi bitti...yoksa bufflan quenker kes ondan basit bişi yoktu..demek istediğimi anlamışsınızdır umarım..şimdi kimse kimseye muhtaç değil..hala kendi başıma kenker kesebiliyorum..lvl90 a kadar ahsira be brancy ile biraz kasarak kesiyorum...bumu zorluk..sadece toplu saldırdılarmı dağılıosun.. eski oyun gerçekten bu güne kadar oynadığım en iyi oyundu..çok komplilkeydi..şimdi çoluk çocuk bile 1 ayda master olur her konuda.. syg, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 az önce uzun uzun swg forumunu gezdim , bi bakayım millet ne yapıyor , bide ne gördüm swg everquest wow gibi bi oyuna dönmüş , ciddi anlamda bi an gözlerim daldı eski günlerimi hatırladım frf ve RIP teki , hepsini çok özlemle düşündüm ve ciddi anlamda ağladım şu an gözlerim kıpkırmızı durumda , SOE bu oyunu eğer publish 10 ve ilerisiyle mahvetmeseydi , şu an wow yerine swg gibi güzel bir oyunu oynuyor olurdum... belki daha güzel bi firmanın eline verseydiler nasıl güzel olabilirdi bu oyun :( ah ah yine ağlayacağım , camoka , deno hepinizi saygıyla anıyorum bi ara konuşalım msn den falan haber verin :) cengizhan sanada tavsiyem şu dakka daha yeni başlamışken bırak , world of warcraft yada dahada pvp istiyorsan guild wars a falan başla sana tavsiyem bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu arada kim olduğumu söylememişim bilen bilir zabrak rifleman ınız Ranitach :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 brakiyom yaw eve onlineye mi devam etsem ne bi oyun onerin swg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: camoka, 30 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki: oyun diyince combat anlamayin arkadaşlar..bu oyunun eski hali o kadar komplikeydiki şimdi hiçbişey yok..isteyen jedi oluyor..craft seciosun herşey emrine amade...dwbye git armour yap jetpack yap..benim demek istediğim zorluk combat değil..her mesleğin başika bir mesleğe ihtiyacı vardı..şimdi ne oldu..combat yap hop bittii..eskinden adam gibi composite için nerelere giderdik..şimdi istediğini giy geber yine git yine orda..decay yok swoop arıza almıo hiçbir arıza yok..oyunu oynuyorum hala ama eskisi gibi değil..eskiden crafter olanlara cidden saygı duyuyorum..zaten jediden sonra en pahalıya satılan accler master as ws gibi mesleklerdi..şimdi hepsi bitti...yoksa bufflan quenker kes ondan basit bişi yoktu..demek istediğimi anlamışsınızdır umarım..şimdi kimse kimseye muhtaç değil..hala kendi başıma kenker kesebiliyorum..lvl90 a kadar ahsira be brancy ile biraz kasarak kesiyorum...bumu zorluk..sadece toplu saldırdılarmı dağılıosun.. eski oyun gerçekten bu güne kadar oynadığım en iyi oyundu..çok komplilkeydi..şimdi çoluk çocuk bile 1 ayda master olur her konuda.. syg, Crafter konusu karmaşık fakat zor değil. Crafter itemları bul , güzel resource ları bul , bas experimenti , bul fabrikayı , koy resource u , koy enerjiyi bas itemı bu mu zorluk ? Yoksa yapılan işlemin birden fazla olması ve uzun olmasımı ? ? her mesleğin başka bir mesleğe ihtiyac olması zorluk değildi , her classın oyundan zevk almasıydı. Eski sistemde jedi olmak zor değildi , uzundu , sıkıcıydı , yorucuydu , zor derken gidip tek başınıza üzerinizdeki hede hodo itemlarla stacker kavramıyla NS kesmekten mi bahsediyorsunuz ? Bence zor ve uzun sıkıcı kavramlarını karıştırmayalım. Şu anda bi kenker kesebiliyorsunuz evet , hayvanın zayıf bir noktasına ateş ederek. Fakat aynı şeyi dathomirdeki lvl 82 NS lere yapmayı bir deneyin ... zor olan budur . Zor olan 23589289 jedi xp sini günde 6 saat makina başında durup grupla 2 3 tuşla aoe yapıp xp almak değildir , bu monotonluktur ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: haruntrk, 30 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Arkansis sende haltetmissin oturda oyna cok begendisen. ohara milletin sony e ettigi kufrun haddi hesabi kalmadi daha ne konusursun bre gaafil.... Yani millet oyuna küfür ediyor diye eleştiri yapamayacağım 2 açıdanda ? Yuh be millet sevmiyorsa oyun tamamen kötü , seviyorsa oyun tamamen iyi olmak zorunda değil CU tartışmalarındada söylemiştim. Tamam oyun iyi değil fakat bazı şeyleride açığa kavuşturmak lazım çala kalem okuma be adam .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben artık bu tartışmalara girmiyorum bile :D polemiğe gerek yok "." koyalım bitsin[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu oyun tartış tartış bitmez heryerinden patlak[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tartış tartış bitmez de niye tartışıyonuz adam "bende yeni basladim siz hangi serverdesiniz?" diye konu açmış[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne bileyim aradan daldım ben yapacak bişide yok tartışıyoruz booyna[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 03 Aralık 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: cengizhan, 02 Aralık 2005 14:27 tarihinde demiş ki: brakiyom yaw eve onlineye mi devam etsem ne bi oyun onerin swg gibi cidden daha tartışmayın yahu adam oyunu bıraktı. Gerçi sevinmesi lazım ama neyse:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Tek kelime: YUH[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 millet neyi tartidiyo bi anlasam biraktim devam tartisma birbirlerini so yu baska nei tartisiyolar onu bilmiyom oyun nun tartismadan en kotu ozellini soyleyinde aklim kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kafama monitor dusseydide bende yeni basladim siz hangi serverdesiniz? demeseydim birak cabuk dediniz braktim ama size brakiyimmi diye sormadim yeniyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar