Akse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 konsol için nge sistemi getirdiler diye söylenti çıkaranlara ve onlara kanıp kızgın mail atanlara gülüyorum demiş Soe başkanı olacak zat.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Neresi soylenti be amazon.com ve ebgames de swg nin konsol versiyonu gozukuyordu kendi gozumle gormesem neyse diyecegim ama bunlar milleti iyice salak saniyor hatta ilk starter kit soylentileri cikinca starter kit e tiggs yanlis yazmislar kotordan kopyalamislar hic oyunun ilk 30 level i olur mu demisti grrr yine sinirlendim beter ol soe [Bu mesaj Sylian tarafından 28 Kasım 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Akse, 28 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki: konsol için nge sistemi getirdiler diye söylenti çıkaranlara ve onlara kanıp kızgın mail atanlara gülüyorum demiş Soe başkanı olacak zat. sağ gösterip sol vurup yada vuracakmış gibi yapıp vurmayadabileceklerinden kaz kafalı amerikalıların akılları fazla ermeyip parlıyorlar. CU dan sonrada aynı söylentiler çıkıp gaza gelmişlerdi . eeh n oldu ? O zamanda inletmiştik bu ne rezillik diye , şimdide yok konsol mu olacak hede hodo mu olacak , ağlasınlar boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Eskiden bıraktığım oyunu düşünyorum da... yazık, çok yazık..[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 This is simply untrue. Noone is working on an Xbox 360 or PS3 version of SWG (Or PS2, Xbox or PSP), nor is one on the drawing board. Would that be cool someday? Sure... but it's not on our radar at all. Unfortunately we also can't put up a pre-NGE (or PRE-CU) version of SWG. That would require us to support 2 separate versions of the codebase and we're just not able to do that. We couldn't simply put up a version like this unsupported.. what if someone found a really bad exploit? ------ Console icin oyun yapmıyorlar ve NGE den oncesi herhangi bir zamana donemeyeceklermiş. Kısaca boşuna umutlanmayın...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Tamam iki ayri SWG'ye destek veremiyoruz diyorlar. Simdi bakalim. NGE geldi yagmur gibi Cancel yagdi baslarina. Artik oyunda, eskiden kalabaliktan adim atamadigin yerlerde simdi bir elin parmaklari kadar oyuncu var. Gecenlerde Offical forumlarda biri yazmisti. Ozetle: Her ticari sunum basariya ulasacak diye bir kural yok bazen yedigin haltin farkina varip geri adim atmayi da bilmek lazim, NGE de bir basarisizliktir yol yakinken hatanizi kabul edin ve vazgecin diyordu. SOE veya Lucas gibi firmalar bu işi babalarinin hayrina yapmiyorlar. Hesap ise ortada. Bir iş yaptilar ve tutmadi. Şimdi önlerinde bir kaç yol var. 1. SWG olayi burda biter kapatiyoruz derler. Bu durumda oyunu almiş ve accountu aktif olan kişilere bir geri ödeme yapmaları söz konusu olabilir bilemiyorum. 2. Yedikleri halti kabul edip NGE'ye habire yama yapip pre-NGE öncesine dönüş yapmaya çalışırlar. Autolock gelir, Sag buton Radial gelir v.b. Ama kimseyi memnun edemezler. Cunku olay sadece bu iki uc seyden ibaret degil. Eski skill sistemi olsun, oyun ekonomisi olsun çok önemliydi. NGE'yi zaten herhalde geri zekalinin teki üretti. Güya trader var oyunda ama malini kime satacak... 3. NGE'den vazgecerler. Eski sisteme geri dönülür. Tek bir SWG olur. Bir sürü insan işten atılır. Hemen olmasa bile kısa vadede oyuncular geri donebilir. ama denildigi gibi iki ayri SWG olmaz.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 konsol için yapmıyoruz der ama yapar o inek arabaları. daha once de aynını yaptılar, nge den once starter kit in ilanlarını yanlışlıkla yayınladılar, tabi millet isyan etti, sonra yok oyle bişey yanlışlkık oldu, o konsol için çıkacak bir urundu falan dediler ama 1 ay olmadan çıktı olay. yine ilanları kaldırmadan once x box ve ps 2 için gelecek falan yazıyordu.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 adamlarn aptalligi belli iste.. bi anda cot die yapmalari gereken reklami yanlislikla (!) erken yaptilar :D ulan soe.. eheh[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya boshwer atma sıkıldım bende acıkcası ilerleticeklerine guzelleshtireceklerine batırıyorlar[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 battlefront 2 den 2 saatte aldığım zevki swgde 2 senede alamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :([signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. [Bu mesaj Empire tarafından 05 Aralık 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Eylul, 01 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki: 1. SWG olayi burda biter kapatiyoruz derler. Bu durumda oyunu almiş ve accountu aktif olan kişilere bir geri ödeme yapmaları söz konusu olabilir bilemiyorum. bize verdiğiniz zarardan dolayı kartlarınızdan $50 daha çektik demesinlerde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar