Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soe'den açık mektup

Sufi

Öne çıkan mesajlar

An Open letter to the SWG community

imza: John Smedley, President, Sony Online Entertainment

ne demeli bilmem ki...
dangalaklar mı demeli?...
yazııık, vah zavallılar mı demeli?...
2 haftada onbinlerce account cancel edilince akılları başlarına geldiği için beter olsunlar mı demeli?...

herneyse bişey demiyim ben şimdilik de... yazmış amcam ne isterseniz deyin, hepsini değerlenrieceğiz diye. yine de benim hiçbir umudum yok.

okuyunca durumdan dumura koştuğum birkaç noktayı da belirteyim:

1) Difficult to get into - too complicated. People didn't understand what all the professions were, and the interface was just plain hard
töööbe estağfurulah! bu ne abi bu ne? oyun karmaşıkmış, insanlar anlamıyormuş. ne bu allah aşkına? hangi salakla konuştunuz da dedi size bunu? hadi diyelim dediler nasıl oldu da inandınız? online oyun oynayan kitlenin ortalamanın çok üstünde IQ sahibi insanlar olduğunu hiç mi söyleyen olmadı size?

In order to make the changes neccessary we examined just what we would have to change, and quickly came to the realization that reducing the number of professions was the single most important thing we had to do
en önemlisiymiş bi de... pes!

We have a clear plan to make this game a whole lot more fun, for everyone.. and that's the gamble we're making
ha demek buydu olay. en başından beri bi kumar masasındaydık yani. soe blöf yapar, rest çeker; swg oyuncusu yer...

neyse abi. gece gece sinirim yine fırladı tepeye.

çok güzel cevaplar yazanlar da olmuş yalnız. bi göz atın derim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

Some constructive ideas:

1, Fire yourself as an appreciation of your recent job with SWG.

2, Fire Julio from LA for the same thing.

3, We want back the original dev team! Get them back and get us a real Community Manager who isn't just locking threads!

4, After all these changes buy a house on a little island in a galaxy far far far away, live like a hermit and leave this game alone!!!

5, Happy end, SWG is saved and you can live your life without angry costumers sending you tons of emails of how stu pid you are!

En iyi cevap bu lol:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

beyler guzel firsat bence bu...boyle bir seyin yazilmish olmasi herseyden once adamlarin cok ciddi sayida oyuncu kaybettiginin ispati...budan onceki forumlarda cancel edenlerin ne kadar fazla oldugunu biliyorduk ama hep koymaz bu SOE ye gorusu hakimdi....Ama koymush ishte...hatta gotleri tutusmush...ben cancel ettigim icin forumlara mesaj atamiyorum cancel etmeyenler bence bu firsati iyi degerlendirsinler ve olayi hem sonyi hemde lucas arts si igreti edecek bir boyuta tasisinlar derim...o kadar nefret ettim ve kizdim ki ne sony nin nede lucas artsla iliskilendirilmish her hangi bir mamulu almama karari aldim seklinde...bos tehdit gerci ama genede para bu adamlar bir oyun yuzunden genis capli bir pazari kaybedeceklerini dusunurlerse; daha once baska bir forumda da dedigim gibi gectim pre nge ye donmeyi talebimiz, soe presindentinin tatooine collerinde kafasini bacaklarinin arasina alip kicini operek bizden ozur dileyecek olsun onu dahi yaptirirlar....

[Bu mesaj pacharel tarafından 26 Kasım 2005 07:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Soe nin starter kit i tam bir fiyasko bi kere bilirsiniz oyun satis sitelerinde yorum kismi vardir iste 5 yildiz uzerinden bilmem kac yildiz verip yorum yazarsiniz diyelim ki internetten starter kit alacagiz ama butun sitelerdeki yorumlar 1 yildizli ve oyunu almayin diyor neyse hadi internetten almayacagiz hemen kose basimizdaki oyun satan yere gidecegiz ama orda da adamlar starter kit i satmamak icin ugrasiyorlar cunku onlarinda agzi yanmis soe den intikam almak istiyorlar sonucta dogru anladiysam starter kit tam bir fiyasko olmus bir de sanirim bir suru oyuncu kaybetmelerine ragmen(Mystic entertainment ne kadar aktif oyuncu oldugunu soyleyebiliyor ama soe nin onu soylemeye bir yeri yetmiyorsa demek ki cok oyuncu kaybetmis)yine de nge i geri cekmeyeceklermis eh beter olsunlar..

[Bu mesaj Sylian tarafından 26 Kasım 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ps2 de inşallah tutmaz ki tutmayacak bence o zaman anlayacaklar hatalarını.

İnşallah benim görmediğim şu Pre Cu dönemine tekrar dönüş yaparlarda binlercesi geri dönünce asıl sistemin değerini bilirler :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 26 Kasım 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
ps2 de inşallah tutmaz ki tutmayacak bence o zaman anlayacaklar hatalarını.

İnşallah benim görmediğim şu Pre Cu dönemine tekrar dönüş yaparlarda binlercesi geri dönünce asıl sistemin değerini bilirler :)

tutmicak ki zaten konsoldan entertainer veya crafter oynamak istiycek birini tanımıyorum. ayrıca BF2 de olupta NGE de olmayan bi özellik de yok.

Open letter ise sırf bürokrat gibi yazmış adam işte. yorum yazasım geldi ama 1.8k mesajın ardından okunmaz bile.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ing min elverdiği kadarıyla yazdım bir şeyler. pre-cu istediğimi yeni NGE sisteminin beş para etmedğini. çevreminde aynı kanaattte olduğu hakkında.. sizlerde yazın.. son 1 haftam kaldı accountumun kapanmasına..
.
.
son demlerim... açıkça söyleyeyim. oyun haricinde lak lak yaptığım arkadaşlarımla .. hatta yeni oyuna başlamış birisine bile yardım etmek o kadar zevkli ki. sanki 5-10 yaşlarında bir çocuğu elinde tutup bak bu kötü.. ııı. kaka. şu iyi dermiş gibi alıştımak oyuna....
of konuyu dağıttım...

yazın mesajlarınızı .. hurry.. fast&more exp.. :)
...
.
.[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

vaktinizi ayırıp şu mesajlara bir bakın allah aşkına.. kısıtlı ing ile bile adamlar ne güzel yazdıklarını gördüm... tam anlamıyla bana (veya bize) tercüman olmuşlar... ağızlarına sağlık...
kesin pre-cu yu koyarlar derim... veya cu .. NGE ile devam etmez derimm.. öyle bir güzel yazmışlarki.. adam benim ve ailemin oyunuydu diyor.. artık arkadaşlarım yok. sebep NGE .. sadece böyle değil mantıklı açıklama yazmış.. kesin bu oyuni bizdeki durumu bilmem ama yaş ortalaması 20 üstünde !!!..

eski sistemi getirmelilier yoksa her ay 50$ arada bir başka MMOPRG oyunlarına bayılır ve 2 günde bırakırım :P (GW de öyle oldu )..

(Aceh 6 ay beklemeyeceğiz galiba hehe)[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

Pre-cu gelmesi cok ama cok zor ya yeni server acarlar 0 dan baslarsiniz hatta derler bu serverda jedi felan olmayacak roolback yapmalari imkansiz gibi birsey cunku arada o kadar cok kod var ki mesela cu gelmeden adam birakti diyelim nge geldi basladi pre-cu dan nge e ceviriyor adamin skilllerini boyle bir suru kod var birde geri cevirme yapacaklar programcilik bilgim cok kisitli yeni yeni ogreniyorum diyelim =P ama yanilmiyorsam nge den pre-cu a cevirmeleri cok zor gibi yaparlarsa da bir suru sorun cikar bence
Sosyal ağlarda paylaş

nese.. nasıolsa böyle bişey olmayacak.. boşa yine 30 sayfa bu konuda tartışmayalım...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı tepki var yaa yollanan mesajların sayısına bakın.. ztn oyunda kimse yok su anda dun bombostu eclipse.. uyan soe uyan[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman aramızdan biri açsın konu Official Forumlara ;

Anket şeklinde;herşeye sıfırdan başlayalım.Yeni çıkmış oyun gibi.

En iyisi bu değil mi ? Geri almaya da gerek kalmaz.Herşeyi sil en başa.Her halde Pre-Cu'nun kayıtları duruyordur ki :)

(gene mi olmadı :) )[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Son Accountumu da bu gün Cancel ettim. 6 Şubat 2006'da bitiyor.

Lvl90 bir Jedi'in hali icler acisi oyunda. Nesini oynayayim. Verdikleri hic bir specialin anlami yok. Heal diyorsun 4200 heal ettim diyor lvl65-70 yaratik bir koyuyor bir anda daha fazlasi gidiyor. Boyle salak bir lvl anlayisi olmaz. Bugun Koca tatoine'de birak Bestineyi Tatoine'de search'e acik insan sayisi 8'di. Millet Mustafar Hunting nerf yemeden once lvl90 olalim diye orayi dolduruyordu şimdi orasi da boş. Salak bir xp kasma sistemi, salak bir ui, salak bir oyun oldu çıktı. Düşündükçe kızıyorum.

Bazı kişiler neden bu kadar tepkili olduğumuzu, neden bu kadar kızdığımızı anlamıyor. Bu şuna benziyor iki yıl boyunca evinizde uğraşıp didinip gecelerinizi verip bir gemi maketi yapiyorsunuz mesela, her bir ayrintisina özeniyorsunuz, emek harciyorsunuz sonra adamin biri gelip ayağıyla bir tekme atip parcaliyor onu. Kizmak ne kelime katil olur insan. Biz eskilerin ruh hali NGE'ye karsi budur. Güzelim oyunu bir tekmede mahveden adamdan farki yoktur SOE'nin...

Geriye dönüş. Yok olmaz bu saatten sonra.

0 server acsalar bile olmaz. Holo grind getirdiler diyelim napcam 25 kusur meslegi yeniden kasip holo mu kovalayicagim, jedi triallari yapip jedi mi kasacam üstelik SOE gibi ne yaptigini bilmeyen bir firmaya yeniden güvenerek. Yok yaaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

töbe töbe baylar bayanlar okumuyormusunuz adamın yazdıklarını sitede ?

PRe cu mümkün değil , NGE açık kende Pre cu koyamayız , 2 koda birden support veremeyiz. Nedeninide yazmış. Hala ne pre cu su, adamların daha çok masraf yapması gerekiyor. Ha paraları mı bitiyor ? hayır

Daha çok kazanmak istediklerinden 2sine birden support veremezler.

Birde şirket adına düşünün , reklamlarda
Star Wars Galaxies , isterseniz NGE combat oynayın
isterseniz PRE CU oynayın , seçim sizin gibi afişler mi asacaklar ?

geçiniz ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis +1!!!!

said:
nuwanda, 27 Kasım 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
offical forumlara msj atamıorm kafayı yicem!! naapmam lazm

bende atamıyorum valla sövdüysen banlanmışsındır benim gibi yada kapatmışlardır bölümü kısa süreliğine[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şu soru aklımıza geliyor
***Nge kimlere kötüdür***
-jedi karakteri olanlara...
-Parası olanlara...
Nge kimlere iyidir
-Aylardır bi baltaya sap olamadan Theed'de overt dolaşanlara...
-Fakirlere...
-Jedi olmayanlara...
3 kritere de uyduğumdan hala oyunu oynayabiliorum,Jedi olsam kafayı yerdim kesin.Adam bakıo aa jedi var şak jedi oluo,sonra buna 1 mil e color crystal satıolar falan söğüşlüolar,adam heyt jedi oldum dio kasıonıo gidio mop a benim gibi saygısızın biri de gelip kesio...[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar
En harbi Spy
Nge jedi'a hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bayrog, 27 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Şimdi şu soru aklımıza geliyor
***Nge kimlere kötüdür***
-jedi karakteri olanlara...
-Parası olanlara...
Nge kimlere iyidir
-Aylardır bi baltaya sap olamadan Theed'de overt dolaşanlara...
-Fakirlere...
-Jedi olmayanlara...
3 kritere de uyduğumdan hala oyunu oynayabiliorum,Jedi olsam kafayı yerdim kesin.Adam bakıo aa jedi var şak jedi oluo,sonra buna 1 mil e color crystal satıolar falan söğüşlüolar,adam heyt jedi oldum dio kasıonıo gidio mop a benim gibi saygısızın biri de gelip kesio...

valla jedi değildim param vardı :)
Bir baltaya sap olamadım , arada fakir olduğum zamanlarda oldu :) , jedi de değildim :D

AMa hala küfrediyorum.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

kaybettigimiz sey daha az olabilir...ancak ben oyun icindeki itemlardan oyun ici paradan, guclu bir karakterden ivirdan zivirdan cok daha onemli bir seyi kaybettim ki burda sikayet eden herkezi ortak kayibi bu..Oyun zevkini kaybettik..Otesi yok ki...umarim pre nge sistemine donulur..pre cu yu bilmiyorum ama jedi siz star wars olmaz.jedi olacagimdan da degil ha.hic niyetim yoktu jedi olmaya ben bh karakterimle mutlu mesut bir hayat kurmushtum kendime:)
neyse umarim bu soe geri adim atarda cu serveri acar...ha acmazsada ben benim atolyede lightsaber seklinde bir dildo hazirlatip gondericem soe president a...celikten yapilacagi icin omur boyu memnun edecegine eminim arkadasi....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...