sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eh fener eh diyorum başka bişe demiyorum. yuh fener yuh diyorum, yine başka bişe demiyorum. devre arasında liderle bi 10 puan fark falan olursa kesin daum da gider. öh be kardeşim "sabır" gerekiyor bu işlerde, sabıııırrrrr[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 :D (ne diim başka..)[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 enke karpuz tarlasında gibi oynuyor bence haklılar...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 oha be oha be yuh! balon dimi bu?!? bu kadar sabırsız olunmaz be kardeşim[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 diil balon falan ntv spor haberlerinde söyledi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hm evet balon diilmiş cidden ya tamam iyi kaleci diil de bi maç oldu be daha bi maç. hayır bari bizim maça kadar oynaasydı :)[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 fenerbahcenin internet sitesinde yazmıs...[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yanlısın neresınden donulurse kardır ... adam daha gelmeden elestırılmeye baslandı ... geldi 1 mac zıctı dırekt kelle olayı ... e zaten yabancı kontenjanı dıye kıvranan bı FB ye gereksızdı bence ... dıl bılmedıgı ıcın defansla anlasamayan ,recep ve volkan dan cok da ustun olmayan bır kalecı olarak gordugum ıcın gonderılmesını olumlu karsıladım ... ama daum mutlaka 3 kalecı dıyordu bakalım ne olacak ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ulan yazık be.ayıp be. enke'nin düştüğü durumu bi düşünsenize.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Abi inanmak istemiyorum bu habere. Eskiden sadece teknik direktör gönderirlerdi. Artık kaleci bile gönderiyolar. Yakında malzemeci bile değişir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bole Sap dıye kaleci alınmazkı teknı dırektorden sonra en zor ıstır aldılar gonderdıler sımdı Trabzon macında Recep cıkıcakmıs hadı bakalım O enkeden daha ıyıdır gercı ama bu kalecı ısınde cok gec kaldı Fenerbahce[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ehe fener ın ıste herzamankı seyı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 fb gibi büyük bir camia onca araştırıp adamı transfer edip 1 maçla gönderiyor ise ben ağlamak istiyorum, anlatabiliyormuyum . sıkıcı bir lig istemiyorum bjk-gs arasında geçmesin istiyorum, ne bilim böle istiyorum..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Rüştü'den sonra böyle kaleciler bizi bozar .. Yaw kaleci iyi olur takım kötü olur Takım iyi başlar maça , kaleci batırır , takımın moral düşer ,o da oynamaz , ikisi aynı anda bir türlü olmadı[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hayırlı olsun FB ye ne diyeyim... Klasik sezon başlangıçları,galiba bu senede FB aynı FB :rock:[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 beyler enkenın kendısı boyle bır seyı ıstedı, yanı 2 taraflıda sayabılırız.gerekce olarak takıma uyum saglayamadı denmıs.dogruda.zararın neresınden donulurse kar. sımdı ıyı bır kanat oyuncusu alınacak enke yerıne.cok ıyı oldu. su an sız esas rustunun durumuna bakın.yapılan ankette %55 bacalı tribunde oturmalı demıs. barca yıne bır kalecı yıcek anlasılan.nankor ınsanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 adam kendiside bundan sonra fenerbahce'ye faydali olamayacagini soyledi,yuh fb bok fb demeden once biraz dusunmek lazim.takima faydali olamam diyen bir adami takimda tutmak dogru olmazdi heralde. ha niye alindi bu adam o zaman , orada sonuna kadar haklisiniz iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 adamin kendi kendine bunu demesi bana garip geldi. fener yönetiminin sağı solu belli olmuyo bazen.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 abi 55 bin kisi senle ilk macinda 2-3 tane salak gol yedin diye alay ederse sen bir daha o seyirci onunda rahat rahat oynayabilir misin,iste butun mesele bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bır mac ıcınmı gelmıs oldu sımdı adam[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Feneri kac senedir tarihi farklardan bir rustu kurtariyordu, o da gidince gorun bakin bu sene fener daha cook 5-6 yer. Istanbulspor dogru durust transfer yapmayan, seyircisiz, sirf uzanlarin reklamlari gozuksun diye 1. ligde bulunan bir ekip ki istanbulspor bu sezon baskasina 3 atamaz bence ilk ve tek olur bu. Enkenin 2 mac sonra yollanmasi komedi zaten, bir futbolcuya en az 4-5 mac uzerinden not vermek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar