Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

enke gönderildi...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

yanlısın neresınden donulurse kardır ...
adam daha gelmeden elestırılmeye baslandı ...
geldi 1 mac zıctı dırekt kelle olayı ...
e zaten yabancı kontenjanı dıye kıvranan bı FB ye gereksızdı bence ...
dıl bılmedıgı ıcın defansla anlasamayan ,recep ve volkan dan cok da ustun olmayan bır kalecı olarak gordugum ıcın gonderılmesını olumlu karsıladım ...
ama daum mutlaka 3 kalecı dıyordu bakalım ne olacak ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi inanmak istemiyorum bu habere. Eskiden sadece teknik direktör gönderirlerdi. Artık kaleci bile gönderiyolar. Yakında malzemeci bile değişir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

beyler enkenın kendısı boyle bır seyı ıstedı, yanı 2 taraflıda sayabılırız.gerekce olarak takıma uyum saglayamadı denmıs.dogruda.zararın neresınden donulurse kar. sımdı ıyı bır kanat oyuncusu alınacak enke yerıne.cok ıyı oldu. su an sız esas rustunun durumuna bakın.yapılan ankette %55 bacalı tribunde oturmalı demıs. barca yıne bır kalecı yıcek anlasılan.nankor ınsanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Feneri kac senedir tarihi farklardan bir rustu kurtariyordu, o da gidince gorun bakin bu sene fener daha cook 5-6 yer. Istanbulspor dogru durust transfer yapmayan, seyircisiz, sirf uzanlarin reklamlari gozuksun diye 1. ligde bulunan bir ekip ki istanbulspor bu sezon baskasina 3 atamaz bence ilk ve tek olur bu. Enkenin 2 mac sonra yollanmasi komedi zaten, bir futbolcuya en az 4-5 mac uzerinden not vermek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...