Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BWL(Black wing lair) bitiren varmı?

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

said:
RedBaron73, 30 Kasım 2005 09:55 tarihinde demiş ki:
Selam.BWL bitirebilen varmı.Mail shaman set itemlerini sorcaktım.Onyxia dan düşenlerle birlikte hepsi bwl demi düşüyor?Bide onyxia dan kaç parca shaman itemi düşüyor?linklere pek güvenemedim.

End game instance Shaman set itemlarını her classta olduğu gibi tier1 ve tier2 şeklinde ikiye ayırcaz.Earthfury ve ten storms.Sen bwl, onyxia demişin ten stormsdan bahsetmemiz gerekir.Onyxiadan tier2 itemlardan sadece head parçası düşüyor.Bwl dışında düşen diğer parça mc son boss ragnarosdan legs.Kalan parçalar ise bwlden:
bracers:razorgore
belt:vaelastrasz
boots:broodlord
hands:firemaw,ebonroc veya flamegor
shoulder:chromaggus
chest:nefarian
Setin bonuslarını, statsları http://wow.allakhazam.com/search.html?q=ten+storms adresinde bulabilirsin.Fakat aralık ayı içerisinde gelmesi beklenen 1.9 pathcıyle birlikte sette bazı değişiklikler olacak. Statlar aynı kalırken çoğu parçadaki +dmgler ve healingler yerini % crit spellere bırakacak.Sete bu açıdan bir nerf gelecek bence sadece helmet of ten storms bonuslar açısından ciddi bir buff geçircek.Paladinler patchle tier2e sağlam upgrade alırken bu da tartışılır tabi:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Clairee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 30 Kasım 2005 14:04 tarihinde demiş ki:
Neden WOW icin kistas PVE'dir? PVP itemlari daha iyi.
pvp itemlerini elde eden herkes süper oyuncumu? Fazla oynayan herkes alabilir pvp rewardları.. Ama her nekadar çok oynarsan oyna pve ayrı bir olay.. Oyuncu kalitesine bakar..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi Katılıyorum Yukarıda ne yazdıysam yanlıştır, saçmaladım. cidden iyi oyuncu lazım takım oyunundan öte oyuncu da kaliteli olmalıymış biraz evvel dikkat ettim ve öğrendim saçımı başımı yoluyodum muahuhauhauha

herkezden özür diliyorum :)
dalga geçmiyorum çok ciddiyim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

a ben şu rank alınca kral oluyor olayina bitiyorum sacmalik lol misal Warlords regalia dan giydigim tek parca Shoulder o da kirmizi kirmizi ışık saçıyor diye benim set classima buildime uymuyor ki zaten benim epixlerim daha ii.
ne adam gibi dmg var sette nede adam gibi crit denyo bi set dangalak bi staff koymuşlar al sana high warlord olucan takarsin bu staff i ulan şekli olmasa ironbarkla gezerim 5 basar! öküz blizzard

Soldaki Virtue[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 01 Aralık 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

kim bwl bitirmis kim ne yapmıs beni ilgilendirmezde epic setlere baya + koyuyolar bi sure sora insanlar BU NE YA benim guild im bwl mc vs bitiremiyosa bunda benim sucum ne?bende lvl 60 .. im tier 2 epic setli adam da niye benden bu kadar ustun oluyo bu adam demeye baslayacak.. bliz buna ne cozum bulacak bilemiyorum..cunku oyunun buyuk bi cogunlugu oyunun basından beri oynamasına ragmen rare setle geziyo epic binegi buyuk bi basarı gibi goruyo..misal ben oyunun basından beri oynamama ragmen hala benim priest imde bırakın tier 2 epic seti(zaten hayal bole bisi) full prop set var bile diyemiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahaha.. Tiplere bak. =]

Warrior icin oyle degil. Damage giden Warrior icin PVP itemlari cok guzel.

Bir de PVE de zaman ister. Oyle 1.5 saatte MC yapanlar kac aylik oyuncu? Vaktiyle kac saatler ugrasmislar MC'lerde?

Bunu da gectim `iyi oyuncu` olarak kistas gosterdiginiz `denileni yapan` lafina da bittim. Anlama kiti olmayan insan denileni yapabilir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Way bu konuda haklısın çünkü tier2 setler ve diğer BWL dropları gerçekten her alanda fark ediyor.Birsüre sonra casual playerlar bu durumdan sıkılıcak Blizz bunu engellemek için sanırım BGlere daha cok önem verecek. Expension, battle groundlar vs. gibi şeylerle casual playerları oyunda tutmaya çalışıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Wissy, git topla 40 adam hepsine güzel güzel anlat BWL'de ne yapıcaklarını, bak bakalım ne oluyor...

Isin ilginc yani saglam bir PVP ranking icin gunde 10+ saat PVP yapman lazim. Bu kadar sure Instance yapsan cok daha kisa surede ustun basin paril paril parlar. =] demişsin

Sorun günde 10 saat yada 20 saat değil, iyi oynamak taktikleri bilmek, bişey yanlış gittiğinde bunu düzeltmek için hızlı karar vermek ve karakterini maksimum şekilde kullanmak. 10 saat oynayan birsürü insan var ama çoğunda bırak BWLyi MC itemları yok.

[Bu mesaj Aililath tarafından 01 Aralık 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BG lar casual değil harcore player lar item yapsın diye...
Zg gibi instance lar casual lar için. Ve test serverinda oynayan insanların söylemesine göre AQ ilk kısmı zg ayarındaymış, vallaha us forumlarında herkesin demesi o.
Bence gene kendi içinde dengeli olucak.
Yani, su anki denge kadar :D tabi bi denge varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 01 Aralık 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
Hahahaha.. Tiplere bak. =]

Elderone casts polymorh on you.
Heart attack!
Youre dead !!![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 01 Aralık 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Samdan korkulur.
Sam>Şerefinle dövüş !
Regalya>An Ex Por
OOoOoOo (Nerf paralize)
Demi lem sinan :P
Llamali kahraman Regalya[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 01 Aralık 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 01 Aralık 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
Samdan korkulur.
Sam>Şerefinle dövüş !
Regalya>An Ex Por
OOoOoOo (Nerf paralize)
Demi lem sinan :P
Llamali kahraman Regalya

Nerf Llama![signature][hline]Hate it or love it the underdogs on top i m gonna shine homie until my heart stop.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...