eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar bir kız var ortada ve benimle konuşacak (yakın zamanda) ama onu kırmadan ona hayır demem gerekiyor acaba ne yapmalı?eğer tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 telefonunu ver ben diim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ne konusucak seninle ? konusmak istemiyormusun? o yüzden mi hayır diyeceksin ? gaymisin ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hyr de o kadar çok kasma ya[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 el çin?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kişisele aç [Bu mesaj takozcu tarafından 04 Aralık 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu nasıl bir topictir hayır demem gerekiyor burdakiler sana amuda kalk ole git sole mi diyecekler yani ne demelerini bekliyosun?[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 harbi gay misin nedir yani ? ayrıca kıza yüz vermezsen hayatta gelmez! onların çoğu erkeklerden bile cesaretsiz oluyo! bi de kız olmanın baskısıyla yani. sen yüz verme gelmez.s[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gay değilim şu anda zaten kız fazlalığı var birde bununla uğraşamam ama kırılmasın istiyorum nede olsa bir centilmenim kız muhtemelen aşkıondan söz eder ama ben şu an istemiyorum lütfen yorum yapacağınıza öneri getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 obsesyon fakein dimi senin diablo.. çok belli oluyor be balonla adamın ilk konusu burası. püü![signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ayrıca bilemiyorum sizi ama yüzüne bakmadığım kızlar bile gelip seni seviyorum diyor ve cevap bekliyorlar (büyük bir umutla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 HAYIR de[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben Don Juan tanıştıımıza memnun oldum 9999 yani[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki: ayrıca bilemiyorum sizi ama yüzüne bakmadığım kızlar bile gelip seni seviyorum diyor ve cevap bekliyorlar (büyük bir umutla) eldiablo.. hastayım sana. gel kaç benimlen aşgım![signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Todesengel, 04 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki: HAYIR de peki.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 amuda kalk ole sole[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 obesyon benim fakem falan değil ben sadece öneri almak için geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eldiablo yapma adamım.. Bu kadarda luzumsuz olma.. Yani ne demelerini bekliyosun bu insanların.. Hadi dostum biraz gerçekçi ol.. Lanet olsun bebegim..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kardeş de kıza benim sevdiğim var de. Kızlar aynen oyle yapıo sen de oyle yap :) Not: Gerizekalı gerizekalı cevaplar atmayın gay misin bilmem ne diye. Adam gibi cevap verin.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: NuKe, 04 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Kardeş de kıza benim sevdiğim var de. Kızlar aynen oyle yapıo sen de oyle yap :) Not: Gerizekalı gerizekalı cevaplar atmayın gay misin bilmem ne diye. Adam gibi cevap verin. arkadasın kız fazlalıgı varmıs kızlarla bu kadar icli dıslı olan bir insanın bilmemesi cok garip ayrıca isteyen istedigi yorumu yapar topigi acarken elestirilmeyide goz onunde bulunduracaktı[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: gay değilim şu anda zaten kız fazlalığı var çevresindeki kız populasyonu böylesine fazla olan kızlarla haşır neşir olmuş bi centilmenin böyle basit bi problemi halledebilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Edit: bi üstte asgard da benzer şeyi yazmış kalbimiz birmiş:) [Bu mesaj Whiskey tarafından 04 Aralık 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: gay değilim şu anda zaten kız fazlalığı var [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 george bushla ne alakası var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: eldiablo, 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: gay değilim şu anda zaten kız fazlalığı var [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 millet eline bakarken sende kız fazlalığı varmış zaten, ha bir fazla,ha bir eksik,dokunmaz sana bence[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar