Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım edin bir kıza hayır demem gerekiyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bir kız var ortada ve benimle konuşacak (yakın zamanda) ama onu kırmadan ona hayır demem gerekiyor acaba ne yapmalı?eğer tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Mesaj tarihi:
ne konusucak seninle ? konusmak istemiyormusun? o yüzden mi hayır diyeceksin ? gaymisin ?[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
bu nasıl bir topictir hayır demem gerekiyor burdakiler sana amuda kalk ole git sole mi diyecekler yani ne demelerini bekliyosun?[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
harbi gay misin nedir yani ?
ayrıca kıza yüz vermezsen hayatta gelmez! onların çoğu erkeklerden bile cesaretsiz oluyo! bi de kız olmanın baskısıyla yani. sen yüz verme gelmez.s[signature][hline]
Mesaj tarihi:
gay değilim şu anda zaten kız fazlalığı var birde bununla uğraşamam ama kırılmasın istiyorum nede olsa bir centilmenim kız muhtemelen aşkıondan söz eder ama ben şu an istemiyorum lütfen yorum yapacağınıza öneri getirin
Mesaj tarihi:
said:
eldiablo, 04 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
ayrıca bilemiyorum sizi ama yüzüne bakmadığım kızlar bile gelip seni seviyorum diyor ve cevap bekliyorlar (büyük bir umutla)

eldiablo.. hastayım sana. gel kaç benimlen aşgım![signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
said:
Todesengel, 04 Aralık 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
HAYIR de

peki.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
Eldiablo yapma adamım..
Bu kadarda luzumsuz olma..
Yani ne demelerini bekliyosun bu insanların..
Hadi dostum biraz gerçekçi ol..

Lanet olsun bebegim..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 04 Aralık 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
Kardeş de kıza benim sevdiğim var de. Kızlar aynen oyle yapıo sen de oyle yap :)

Not: Gerizekalı gerizekalı cevaplar atmayın gay misin bilmem ne diye. Adam gibi cevap verin.

arkadasın kız fazlalıgı varmıs kızlarla bu kadar icli dıslı olan bir insanın bilmemesi cok garip ayrıca isteyen istedigi yorumu yapar topigi acarken elestirilmeyide goz onunde bulunduracaktı[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
said:
eldiablo, 04 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
gay değilim şu anda zaten kız fazlalığı var

çevresindeki kız populasyonu böylesine fazla olan kızlarla haşır neşir olmuş bi centilmenin böyle basit bi problemi halledebilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Edit: bi üstte asgard da benzer şeyi yazmış kalbimiz birmiş:)

[Bu mesaj Whiskey tarafından 04 Aralık 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:

[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
said:

[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Mesaj tarihi:
millet eline bakarken sende kız fazlalığı varmış zaten,
ha bir fazla,ha bir eksik,dokunmaz sana bence[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
  • Yeni Oluştur...