Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerlere çöp atmayın

Elbrech

Öne çıkan mesajlar

Bugün 500 metre filan civarında bi yol yürüdüm (kolej-kızılay) ve yolun başından sonuna kadar elimde bi kola kutusu vardı. peki niye? çünkü yol boyunca hiç çöp kutusu göremedim. Peki o niye? Çünkü yolda belki 1 belki 2 tane çöp kutusu vardı ve onlarda kalabalıkta gözümden kaçtı yada hiç yoktu!!

İlk okuldan beri bütün hocalarım bana "yere çöp atmayın, çöp kutusuna atın" dedi. Ya bu görevlilere bi Allah'ın kulu bunu sölememiş mi? Güven park şehir çöplüğü gibi, tabii bu güven parkla sınırlı değil bütün şeirlerimiz aynı durumda. Ankara bşkent: çöp pislik dolu, istanbul: Türkiye'nin metropolitanı, aynı durum. hadi kapkaçı, hırsızlığı önleyemedin, niye diye sorunca bi sürü sebep yığdın önüme mafyasından devletin bilmem nesine kadar. Peki kardeşim 2 tane çöp kutusunun koyulmasını kim engelliyo ya? uyuz oluyorum..

(ayrıca kırmızı ışık çizgisinde durmak yerine yaya geçidinin ortasına kadar giren şöförlere ve gözlerinin önünde oluşan bu suça ceza kesmeyen-en azından bi uyarıda bulunmayan- trafik polisine de uyuz oluyorum ve bunun gibi insanın gözüne küçük gelen bir sürü şeye uyuz oluyorum.)[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Sosyal ağlarda paylaş

Çöpçüler iş yapabilsin diyedir hakkaten:P

Yada baktılar, memleket maganda kaynıyo, çöp tenekeleri de hiçbi işe yaramıyo çöp tenekesi varkende çöpler yerlerde , çöp tenekeleri sokaklardan daha temiz, sökmüşlerdir yenisini koymamışlardır...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

yok sonunda bi çöp kutusu buldum, ona attım kutuyu. Çöpçülerde temizliyemioki. Sabahtan akşama kadar çöp süpürmekten bıkan adamcağızlar bi süre sora üstün körü iş apmaya başlıo. bıkmayanlar da süpürmeye çalışırlarken az önce süpürdükleri yere adamın birinin kola kutusu atmsı sayesinde küfürler ederek süpürgelerini kırıolar. ya nezaman yolları temiz gördünüz? bide çöp tenekelerinin dolup taşması kimsenin sallamaması sorunsalı var tabi [signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world

[Bu mesaj Elbrech tarafından 01 Aralık 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de çöpçülerin işi bu da bizim işimiz onların zaten zor olan işlerini daha da mi zorlaştırmak ? Adamlar gün boyu bizim b.klarımızı temizliyor zaten attığın her çöpte onları da düşün.

Bende elimde çöplerle yürüdüğümü hatırlarım ve asla atmam.Arada atarım tabii ki ama genelde tekrar dönüp alırım.Atmayın çöpleri[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elbrech, 01 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
(ayrıca kırmızı ışık çizgisinde durmak yerine yaya geçidinin ortasına kadar giren şöförlere ve gözlerinin önünde oluşan bu suça ceza kesmeyen-en azından bi uyarıda bulunmayan- trafik polisine de uyuz oluyorum ve bunun gibi insanın gözüne küçük gelen bir sürü şeye uyuz oluyorum.)

geçen gün kızılayda yayageçidinin ortasında duran bi taksici bütün yayaların geçişini engelledi.Yanımdada arkadaşım vardı gel dedim,taksinin sağ arka kapısından bindik,sol arka kapısından çıktık.Taksici "Hö?" oldu bianda.Adam aynen "NÖOĞLUYO?" dedi bende "yaya geçidine durmuşsun biraz medeniyet öğrende çizgiyi geçme,bizimde geçmemizi engelleme.Senin gibi bizimde işimiz gücümüz var,yetişmeye çabalıyoz bizde,nasıl biz yaya geçidinden geçerken dat dat diye üstümüze sürüyosanız,aynı şekilde seninde burda durma ve bizi engelleme hakkın yok" dedim.Herif daha dikleniyodu,en son dedimki "illa plakanı alıp şikayetmi ediyim?Haksızsın ve kurallara uymuyosun dedim" öyle deyince adam biraz sakinledi,"kusura bakmayın" falan dedi,bizde arkadaşla döndük arkamızı yolumuza devam ettik.Taksiler,otobüsler,dolmuşlar hepsi trafik canavarı yav..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...