Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bugün 500 metre filan civarında bi yol yürüdüm (kolej-kızılay) ve yolun başından sonuna kadar elimde bi kola kutusu vardı. peki niye? çünkü yol boyunca hiç çöp kutusu göremedim. Peki o niye? Çünkü yolda belki 1 belki 2 tane çöp kutusu vardı ve onlarda kalabalıkta gözümden kaçtı yada hiç yoktu!! İlk okuldan beri bütün hocalarım bana "yere çöp atmayın, çöp kutusuna atın" dedi. Ya bu görevlilere bi Allah'ın kulu bunu sölememiş mi? Güven park şehir çöplüğü gibi, tabii bu güven parkla sınırlı değil bütün şeirlerimiz aynı durumda. Ankara bşkent: çöp pislik dolu, istanbul: Türkiye'nin metropolitanı, aynı durum. hadi kapkaçı, hırsızlığı önleyemedin, niye diye sorunca bi sürü sebep yığdın önüme mafyasından devletin bilmem nesine kadar. Peki kardeşim 2 tane çöp kutusunun koyulmasını kim engelliyo ya? uyuz oluyorum.. (ayrıca kırmızı ışık çizgisinde durmak yerine yaya geçidinin ortasına kadar giren şöförlere ve gözlerinin önünde oluşan bu suça ceza kesmeyen-en azından bi uyarıda bulunmayan- trafik polisine de uyuz oluyorum ve bunun gibi insanın gözüne küçük gelen bir sürü şeye uyuz oluyorum.)[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kutuya ne oldu?Yolun sonunda attın mı?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 doğaya çöp atana kızarımda şehrin göbeğinde yere kağıt, poşet vs. atana kızmam.niye? o çöp orda kalmıyo çünkü.o işi yapan görevliler var. çöpcüler ne iş yapacak diyenlerdenim.evet.yersen...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu çöp kutuların kaldırılma sebeplerinden biri bomba olaylarıdır.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ayni şekilde fistan gibin düşünmekteyim.. Yani sonuçta o işi yapan adamlar var.. Bende genelde çöp kutusu bulamam 10 dk elimde büzüşmüş kola kutusu sigara pakedi vb. şeylerle yürüdüğümü bilirim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Çöpçüler iş yapabilsin diyedir hakkaten:P Yada baktılar, memleket maganda kaynıyo, çöp tenekeleri de hiçbi işe yaramıyo çöp tenekesi varkende çöpler yerlerde , çöp tenekeleri sokaklardan daha temiz, sökmüşlerdir yenisini koymamışlardır...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yok sonunda bi çöp kutusu buldum, ona attım kutuyu. Çöpçülerde temizliyemioki. Sabahtan akşama kadar çöp süpürmekten bıkan adamcağızlar bi süre sora üstün körü iş apmaya başlıo. bıkmayanlar da süpürmeye çalışırlarken az önce süpürdükleri yere adamın birinin kola kutusu atmsı sayesinde küfürler ederek süpürgelerini kırıolar. ya nezaman yolları temiz gördünüz? bide çöp tenekelerinin dolup taşması kimsenin sallamaması sorunsalı var tabi [signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world [Bu mesaj Elbrech tarafından 01 Aralık 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya çöp bi derecede tüküren varsa tükürmesin yaw varmı daha iğrenci[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kola kutusunu cop yapsaydın sende hehe[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 iyi de çöpçülerin işi bu da bizim işimiz onların zaten zor olan işlerini daha da mi zorlaştırmak ? Adamlar gün boyu bizim b.klarımızı temizliyor zaten attığın her çöpte onları da düşün. Bende elimde çöplerle yürüdüğümü hatırlarım ve asla atmam.Arada atarım tabii ki ama genelde tekrar dönüp alırım.Atmayın çöpleri[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bide yolda yiyişenler var yiyişmeyin canım çekiyor :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 [spo1=duvar yazısı]buraya çöp atan yanında ..... getırsın[/spo] [Bu mesaj hyde tarafından 02 Aralık 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 10-15 dk elimde çöp ile yürüyorum ve mutlaka bir çöp kutusu buluyorum.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bede atacak yer yoksa yerım[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Elbrech, 01 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki: (ayrıca kırmızı ışık çizgisinde durmak yerine yaya geçidinin ortasına kadar giren şöförlere ve gözlerinin önünde oluşan bu suça ceza kesmeyen-en azından bi uyarıda bulunmayan- trafik polisine de uyuz oluyorum ve bunun gibi insanın gözüne küçük gelen bir sürü şeye uyuz oluyorum.) geçen gün kızılayda yayageçidinin ortasında duran bi taksici bütün yayaların geçişini engelledi.Yanımdada arkadaşım vardı gel dedim,taksinin sağ arka kapısından bindik,sol arka kapısından çıktık.Taksici "Hö?" oldu bianda.Adam aynen "NÖOĞLUYO?" dedi bende "yaya geçidine durmuşsun biraz medeniyet öğrende çizgiyi geçme,bizimde geçmemizi engelleme.Senin gibi bizimde işimiz gücümüz var,yetişmeye çabalıyoz bizde,nasıl biz yaya geçidinden geçerken dat dat diye üstümüze sürüyosanız,aynı şekilde seninde burda durma ve bizi engelleme hakkın yok" dedim.Herif daha dikleniyodu,en son dedimki "illa plakanı alıp şikayetmi ediyim?Haksızsın ve kurallara uymuyosun dedim" öyle deyince adam biraz sakinledi,"kusura bakmayın" falan dedi,bizde arkadaşla döndük arkamızı yolumuza devam ettik.Taksiler,otobüsler,dolmuşlar hepsi trafik canavarı yav..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ahaha taksinin bi kapisindan girip diğerinden çikma olayi süpermiş "burası yaya geçidi de, geçiyoduk.. yanliş anlama." eheh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar