SunBird Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bir South Park hayranı olarak ciddi anlamda kenny'nin bu denli dizide pasif bir rolde bırakılmasına üzülüyorum. Artık kenny ne ölüyor ne sesi çıkıo ne doğru düzgün bi repliği var. Ne olcak bu kenny'nin sonu. Herşey pis şişko cartmanın üstüne kurulmaya başlandı.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 dün izledim hep cartman vardı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Kenny artik olmuyor ne yazik ki :(. Eskiden olmedigi bolumler ozel bolum sayilirdi :(. Hatta bir kere ahaa olmedi demistikde sondaki yazilar bitince oldurmuslerdi :D.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ehehe kennyler ölmez vatan bölünmez[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tttttta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kenny mc cormic ölmeye devam edicek replikleri artıcak merak etmeyin... cnbc-e de şu an 7. sezon yayınlanıyor ben 9. sezonu sonuna kadar izledim ve 8. ve 9. sezonda kenny çok daha aktif hatta 9. sezonda playstation portable ile ilgili bir bölümde bölüm onun üzerine kurulu oluyor 8.sezonda da böyle bir bölüm vardı ama hatırlamıyorum adını. ama kenny hep ölecek çünkü; kenny orda fakir ve yoksul çocukları temsil ediyor americada hep kaybeden hep 2.planda olan yok yere ölen zavallı insanları o yüzden ölüyor hep bi misyonu var yani kenny nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 http://www.southparkstudios.com/fans/staffchats.php Q. From The_Hams -> Would you rather have had Kenny's death in season 6 be permanent? A. No ... Kenny is kind of a prop sometimes, but he is an important part of South Park. It will always be at its heart a show about FOUR boys. We go off from there for a while, but its gravitational pull always traps us again. Q. From harDCore -> Is Kenny now officially dead? If so will he ever appear again? A. Kenny is not now or will he ever be officially dead. When he appears again is up to him. And by him I mean Trey and I, so that means maybe even tonight. Or next week. I mean Wednesday night[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: S_burti, 03 Aralık 2005 12:35 tarihinde demiş ki: Kenny artik olmuyor ne yazik ki :(. Eskiden olmedigi bolumler ozel bolum sayilirdi :(. Hatta bir kere ahaa olmedi demistikde sondaki yazilar bitince oldurmuslerdi :D. ahah. hatırladım galiba o bolumu. bende sasırmıstım olmedi die sonunda uzerine agac dusup olmustu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Kenny'i en güzel Hindiler öldürür..O bölümü unutamam..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Kennyi cok severim ama onun yerine timmyi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 abi dvd versiyonda kennynittiği küfürleri bi duysanız koparsınız o kadar diorum. hastasıyım onun ya bir numaram kennydir.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 kenny iyi güzelde ben tweek e hasta olmu$tum bir ara hehe.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 butterstan ötesini tanımam.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Towelie derim başka bir şey demem... "U wanna get high?"[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Zaten kennynin yerine yavaş yavaş butters gelmeye başladı. Artık iyice bizim muhteşem dörtlüyü beşli haline getirmeye çalışıolar.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 [spo1=Kenny got run over by an ice cream truck, walking home while playing PSP][/spo] Bu sahne hangi bölümde acaba?[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.Cemaat : İYİ bilirdik!!![Bu mesaj SunBird tarafından 03 Aralık 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 full cartman olsun yine izlerim ya.kenny komik gelmiyo bana nedense.hep ölüyo? ehehue.şaka :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kennynin konuşması bile bitiriyo beni :-) ölsün kenny hep :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 best friends forever bolumu o 9. sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bir bölümün sonunda normal olaylar yaşanırken Kenny sedyeyle taşınıyordu hehe:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hmm kenny yanılmıyosam gercekten ölüyor 5. sezonda galba yani hiç olmuyo bir suru bolumde.Ruhu cıkıyo kenny nin cartman in içine giriyo baya bi bolum cartman in içinde yaşıyo sonra şefin ailesi onu bi voodoo ayini yapıp cıkarıyolar kenny nin ruhuda rob schneidr mıdır nedir o adamın içine giriyo[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: SunBird, 03 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: [spo1=Kenny got run over by an ice cream truck, walking home while playing PSP][/spo] Bu sahne hangi bölümde acaba? BFF- Best Friends Forever. 9i sezonun 5.si olabilir. Kenny olup cennete gidiodu PsP ile cennetin ordularini yonetiyodu.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya bide bi sorum olacak kenny hani dizinin başında bi South Park Theme şarkısında ne diyor. Arkadaş iddia etti orda küfür edio die ama?[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 mel gibson ve passion of christ ile dalga geçen bölümü unutmam mümkün değil ayrıca cartman'ın hitlere dönüştüğü bölüm de harikaydı =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: SunBird, 04 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Ya bide bi sorum olacak kenny hani dizinin başında bi South Park Theme şarkısında ne diyor. Arkadaş iddia etti orda küfür edio die ama? [spo1=Kenny]Koca memeli hatunlari seviyorum. Kucuk kukulu hatunlari seviyorum.[/spo] sanirim böleydi.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" [Bu mesaj Sie tarafından 04 Aralık 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :D Harbiden iyimiş :D[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar