kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Kalbime indi bir an..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nedne insin ki yüreine[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Phlox, 12 August 2003 02:28 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun. neyse zaten öss var benim seneye üniden oynarım :)[hline] iste olmasi gereken zihniyet budur. Universiteler normalde network cafedir. Arkandayim canim kardesim sonuna kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ttnet tarifeler bölümünde hala aynı gözüküyor? 216 saniyede bir kontör atıyor. bu da 70.000 tl ye göre, 1.150.000 filan ediyor. diğerleri de aynı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcamel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 hem pahalı hem yavaş ? WTF?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Head, 12 August 2003 02:27 tarihinde demiş ki: jacabo sizin okulda deniz diye bi kız varmış renkli gözlü böle onunla tanıştım şilede biraz konuşma geçti aramızda hehe telefonunu almayı unuttum bulsana[hline]valandil ownz j0o! olm sevgılısı war bızım sınıfta hıc bula$ma oldurur :p (ciddi) ama guzel kızdır o ayrı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ya konuyu taşırken bi mesaj atabilir misiniz mod. arkadaşlar? aranıyorum nerde lan bu diye[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 arama fonksiyonumuz full force çalışmaktadır. başlıktaki bir kelimeyle arama yaparsanız threadiniz zort diye çıkar. ayrıca yakında bu konuya güzel bir sistem getirilecek, az sabredin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Valeron, 12 August 2003 10:05 tarihinde demiş ki: Ya Harbi bi allah askina ne yapilmasi gerekiosa yapalim intten dilekce falan mi yazalim nedir bu ya yani s.tilar azmiza 2004e kadar kendi bildiklerini okurlar ve kimseyide tınlamazlar tınlamıyacaklarda.Sadece adsl portlarını açıp milleti 2004e girmedne kendilerine bağımlı etmek istiyorlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 allaha $ukur 1 hafta oldu kablo aldim, daha once ben internete girmiyormu$um sadece, internet'in intro'sunu izliyormu$um gibi hissetim kendimi :)[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 www.toplutepki.home-page.org Tepki buyuk! TTnet Admin Paneli Hacklendi! Konuyla ilgili SS ler.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: jacabo, 12 August 2003 01:45 tarihinde demiş ki: dayıma solıyım telekom genel muduru[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize işte başları bu olmalı YAKALAYIN! :-P C.M.Y.L.M.Z[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Türkiye'de dial-up ile online gaming devri bitmişti zaten. Kullananlar var, yok değil. Ama devir artık kablo internet devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 TT: Burası Türkiye, var mı öyle? Bizde de böyle, yerseniz. Beğenmiyorsan alma kardeşim, zorla mı! Kullanıcı: Allah belanızı versin. Hay ben sizin gibi... Paticik Forumları: Topic: Green Card! Yazı: Arkadaşlar sizi bilmem ama bu internet kepazeliği bana illallah dedirtti. Green Card en kolay nasıl alınır?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar