Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok acilllll...

duman192

Öne çıkan mesajlar

ya varya çok dandik bi durum..kız arkadaşıma aniden salakça nedenini bilmediğim bi şekilde yani bi anlık bunalımla bi yalan söledim..başkası var dedim..ama daha sonra çok pişman oldumve onu gerçekten herşeyden çok sevdiğimi anladım.tekrar birlikte olmak istediğimi söledimkaç kere ama bu seferde bana güvenmedi..ama görüşmeye ikna ettim..görüşmeden zaferle çıkbilmek için özel taktikler..mümkünse test edilmiş onaylanmış olsun..bekliyorumm.çok acillllll[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Sosyal ağlarda paylaş

önceden planlanmis konusmalar bir ise yaramaz kanimca . Icinden geldigi gibi , gercekleri anlatirsan en iyisini yapmis olursun.. Hem senin de icin rahat eder , pismanlik hissetmezsin yalan söyledigin icin. Madem o kadar cok seviyorsun, yalan da söylememelisin o zaman ona.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
"Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim"

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende yaptım bu salak şeyi hala tam olarak aramız düzgün diil ama sölediim tek şey """sana daima açık oldum ve dürüst davrandım fakat bi an kafamdaki karışıklıktan dolayı sana böle bişi söledim dedim vede bana karşı ilginin azaldığını hissediyorum sadece beni ne kadar sevdiini ölçme istedim gibi şeyler zırvaladım yer gibi oldu[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duman192, 04 Aralık 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
görüşmeden zaferle çıkbilmek için özel taktikler..mümkünse test edilmiş onaylanmış olsun..bekliyorumm.çok acillllll

üstad

4 - 4 - 2 başla oyuna.
baktın orta saha zayıf kaldı 3- 5 -2 ye dön.
golü ilk 15 dk da bulursan kazanırsın.

golü yersen sahadan çıkarken çirkeflik yapma. fair play çok önemli.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

hehe sen işi sakata çekmişin. Ya bol bol seni seviyorum falan de :) Bi de her şeyin ona bağlı olduğuna inandır onu ki üzülsün falan. Arada bi üfle püfle boynunu eğ.

+ yazık sana :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Vodka gibisin bitanem,
Önce yakıyosun beni,
Sonra unutturuyosun herşeyi
Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini...
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten seviyorsan ona yalan söylememelisin yalan sevgiyi bozan en önemli unsurlardan birisidir,ne kadar sevsede karşısındaki insana tekrar güvenemez bir daha aynı şeylerin olmasından korkar o yüzden biraz uğraşman ve bu tür şeylerden kaçınman gerekicek.Sevgi kolay bulunan birşey değil ancak onu kaybetmek çok kolay...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 04 Aralık 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
said:
duman192, 04 Aralık 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
görüşmeden zaferle çıkbilmek için özel taktikler..mümkünse test edilmiş onaylanmış olsun..bekliyorumm.çok acillllll

üstad

4 - 4 - 2 başla oyuna.
baktın orta saha zayıf kaldı 3- 5 -2 ye dön.
golü ilk 15 dk da bulursan kazanırsın.

golü yersen sahadan çıkarken çirkeflik yapma. fair play çok önemli.

4 - 4 - 2 yemez.
uzun top oynamak lazım
5 - 4 - 1 oynicaksın kontra gidicek sürekli.
Çift Sc gerek yok.Tek Sc yeterli olur.
Erken gol bulursan,tansiyon düşürüceksin.
Geç atışlar falan yaparak.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

ya varya kafam o kadar dolu ki patlicam artıkk..sinirlerim bozuldu..şu gün bi gelse bi görüşsem onunla..ne olacaksa olsun rahatliim artık..istiyomm onu bennnnnnn....ama olmicaksada artık bilmek istiom.en azından kafm rahatlasın biraz..dua edin bana kardeşlerrrr[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...