duman192 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya varya çok dandik bi durum..kız arkadaşıma aniden salakça nedenini bilmediğim bi şekilde yani bi anlık bunalımla bi yalan söledim..başkası var dedim..ama daha sonra çok pişman oldumve onu gerçekten herşeyden çok sevdiğimi anladım.tekrar birlikte olmak istediğimi söledimkaç kere ama bu seferde bana güvenmedi..ama görüşmeye ikna ettim..görüşmeden zaferle çıkbilmek için özel taktikler..mümkünse test edilmiş onaylanmış olsun..bekliyorumm.çok acillllll[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sana yalan soyleyemiyorum falan de bana dendi inanılıo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 önceden planlanmis konusmalar bir ise yaramaz kanimca . Icinden geldigi gibi , gercekleri anlatirsan en iyisini yapmis olursun.. Hem senin de icin rahat eder , pismanlik hissetmezsin yalan söyledigin icin. Madem o kadar cok seviyorsun, yalan da söylememelisin o zaman ona.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bence de, içinden geldği gbi konuş,neden boyle bi mallık yaptığını da açıklamaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 abi bende yaptım bu salak şeyi hala tam olarak aramız düzgün diil ama sölediim tek şey """sana daima açık oldum ve dürüst davrandım fakat bi an kafamdaki karışıklıktan dolayı sana böle bişi söledim dedim vede bana karşı ilginin azaldığını hissediyorum sadece beni ne kadar sevdiini ölçme istedim gibi şeyler zırvaladım yer gibi oldu[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 neden böyle birşey yapdıgını o nasıl sevdigini belli et !![signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 /lol[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: duman192, 04 Aralık 2005 01:12 tarihinde demiş ki: görüşmeden zaferle çıkbilmek için özel taktikler..mümkünse test edilmiş onaylanmış olsun..bekliyorumm.çok acillllll üstad 4 - 4 - 2 başla oyuna. baktın orta saha zayıf kaldı 3- 5 -2 ye dön. golü ilk 15 dk da bulursan kazanırsın. golü yersen sahadan çıkarken çirkeflik yapma. fair play çok önemli.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 komik.. adamın içi yanıyodur şimdi offff offfff[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hehe sen işi sakata çekmişin. Ya bol bol seni seviyorum falan de :) Bi de her şeyin ona bağlı olduğuna inandır onu ki üzülsün falan. Arada bi üfle püfle boynunu eğ. + yazık sana :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Vodka gibisin bitanem, Önce yakıyosun beni, Sonra unutturuyosun herşeyi Ertesi gün yine bağlıyorsun bana kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şöle hediye olayına felan girsek mi..ne bilim ilk gördüğümde bi gül felan...haa?konuşma ii giderse ortalara doğru da başka bi hediye..?golü yiicemi anlarsam hemen çekilirim zaten:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sorması ayıp neden bir baskası var dedin kıza ?[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben kızın yerinde olsam daha önceden konuşmasını hazırlayıp gelmiş birine sağ lobumla gülerim. O yüzden "Doktordan garantili taktikler", "Al eline kuponu ara nalkaponu" tarzı olaylara hiç girme.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kız var, kız var.. hediye konusunu bi kez daha düşün[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bence hediyeye gerek yok ve içinden geldiği gibi konuş, (içinden iyi şeylerin gelmesine dikkat et)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Gerçekten seviyorsan ona yalan söylememelisin yalan sevgiyi bozan en önemli unsurlardan birisidir,ne kadar sevsede karşısındaki insana tekrar güvenemez bir daha aynı şeylerin olmasından korkar o yüzden biraz uğraşman ve bu tür şeylerden kaçınman gerekicek.Sevgi kolay bulunan birşey değil ancak onu kaybetmek çok kolay...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Mavi, 04 Aralık 2005 02:09 tarihinde demiş ki: said: duman192, 04 Aralık 2005 01:12 tarihinde demiş ki: görüşmeden zaferle çıkbilmek için özel taktikler..mümkünse test edilmiş onaylanmış olsun..bekliyorumm.çok acillllll üstad 4 - 4 - 2 başla oyuna. baktın orta saha zayıf kaldı 3- 5 -2 ye dön. golü ilk 15 dk da bulursan kazanırsın. golü yersen sahadan çıkarken çirkeflik yapma. fair play çok önemli. 4 - 4 - 2 yemez. uzun top oynamak lazım 5 - 4 - 1 oynicaksın kontra gidicek sürekli. Çift Sc gerek yok.Tek Sc yeterli olur. Erken gol bulursan,tansiyon düşürüceksin. Geç atışlar falan yaparak.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 guzel patlamissin , bundan sonra eskisi gibi olmaz buyuk ihtimalle.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya varya kafam o kadar dolu ki patlicam artıkk..sinirlerim bozuldu..şu gün bi gelse bi görüşsem onunla..ne olacaksa olsun rahatliim artık..istiyomm onu bennnnnnn....ama olmicaksada artık bilmek istiom.en azından kafm rahatlasın biraz..dua edin bana kardeşlerrrr[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar