HisarBilgisayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Battle.Net Cafe! Son sistem 15 bilgisayar ile Battle.Net Cafe hizmete açılmıştır. Battle.Net Cafe 'de tüm popüler oyunları bulmak mümkün. Buna ilaveten Diablo 2 ve Warcraft 3 'ü online olarak Battle.net 'te (Blizzard Orjinal Server 'ı) oynayabiliyorsunuz. Bilgisayarlardan söz etmeden geçemeyeceğim, çünkü sistemler çok güzel; - Intel Celeron 2.2 GHz - Asus P4P800 Dual DDR 400MHz anakart - 17" Philips 107T5 Real Flat Monitor - Asus GeForce FX 5200 128MB ekran kartı - 512MB Dual DDR 400MHz Ram - Samsung SpinPoint 80GB 7200Rpm Harddisk - Microsoft optik multimedya klavye ve mouse Ayrıca 512K kablo internet bağlantısı ile hızlı internet erişimi ve klima da mevcut. İzmit 'teki en iyi internet kafelerden birisi. Mutlaka uğrayın ! Linkten'de Ayrıntılı Bilgiyi alabilirsiniz Alemdar Cad.Şen İş Merkezi Zemin Kat No:1 İzmit/Merkez [Bu mesaj HisarBilgisayar tarafından 14 August 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 eheh burası gebze ye fılan yakınmı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hmm okul açıldıktan sonra uğrarız bi ara, sistemler fena değilmiş.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Sistemler gayet iyi, battle.net olayı da.. Hayırlı olsun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hımm.. ben gittim , gördüm.Cafe Dizaynınıda kim yapmıssa helal olsun çok hoş olmus bence ve B.Nette account açmakda parasız :D zaten benim wardı.Nise Hayırlı olsun abijim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kocaeilini kazanırsamgelrim[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ulanb izmite gittik mi zor geri dönüoduk artık hiç dönemeyecez :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar