Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bekliyoruz

Frost650

Öne çıkan mesajlar

hey gençlik size sesleniyorum dün 4 kişi 2v2 yaptık oldukça zevkliydi ama bunu çok nadir yapıyoruz çünkü oynayacak kimse yok lütfen oynamak isteyenler buraya girdikleri saat i yazsınlar versiyon önemli değil hemen bi yerden çekeriz ayrıca burdan dünkü maçtaki takım arkadaşım Lethe ye teşekkürlerimi bildiriyorum sonuçta iyi ekip çalışmasıydı ve biz kazandık[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ben orc ların şeref ve haysiyetini de korudum 4 kişiden 3 ü night elf bi ben orc ama onlara taurenlerin gücünü gösterdim en büyük savaşın olduğu bölümde(bakınız tabi oynayanlar lethe nin ülkesi sadece bir adam kaybettim ama bana KOG un gücünü gösterdiler özellikle fanfir benim hero larımı öldürmeyi çok seviyodualttan sarmaşıklarla tutturup geberene kadar saldırdılar ama benim geri kalan ordu onlara büyük kayıplar verdi(bakınız oyunun sonu fanfir in ülkesi) iki heromuda kaybetmeme rağmen taurenlerle düşmana çok büyük kayıp verdim iki orduda bana saldırıyodu lethe gelene kadar kahramanca savaştım ve lethe gelince savaş bizim oldu[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

ucuz olamaz zaten.O zaman elde edecekleri gücü gözünde bir canlandır :).Ben korkuyorum canlandırınca.Zaten UD nin Frost wrymi gibi kullanılır o kalkıpta kimse masslemez.Bu yüzden ben UD oynamam ragmen arklar istedigi zaman NE aldıgımda onlardan full upg li 2 tane yaparım ve oyunun kaderine dokunuyorlar.
Her ırka eklenen hava üniteleri biraz standartilize edilmiş gibi gözüküyor ve bu yüzden karşılık amacı Faerie dragonları kullanıyorum.UDde de yeni heroyu kullanıyorum NE de de ve gayet memnunum.Ama bu herkesin oyun anlayışına kalmış birşey.Hiçbir birime gereksiz denilemez bence sadece kullanılacağı doğru zaman var.İsteyen kullanır isteyen kullanmaz kimse birşey diyemez.Benim hoşuma gitti ama yeni birimler.
Özellikle (sırasıyla)DK,Lich LORD,Ve Crypt Lord combosunu çok seviyorum.DL yi sevmezdim benim için iyi oldu CL :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 12 August 2003 01:41 tarihinde demiş ki:
nightelfin heavy melee unit açğını kapayan mountain gianttan başka kullanılabilir adamı yok yneilerden..
onunda ugpradeleri ço kpahalı upgradesiz anlamsız..[hline]KoC

Faerie Dragondan haberin yoq sanırım onların olduu ortamda sıkıyosa büyü yap özellikle necro ve priestlere hatta tüm spellcasterlara cözüm[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

Ewt.
Üsttede anlatmak istedim yeni eklenen hava birimlerinin hepsinin özellikleri arasında büyü yok etmek var.(oRc larda hariç.Onlarda tauren büyücüsü var)
Onların bu birimlerle yapacağı saldırılara ister sadece yok etme bazında düşünerek saldırırsın istersen hem yok eder hemde benzer birliğinle bir saldırı yaparsınki büyücümü etkisiz hale getirmiş bir adamın büyülerinin onu avantajlı duruma getirmemesi için uğraşmama gerektiğini düşünürüm.

Ama bu kendinize kalmış bence bu birimler oldukça yararlı üzerinize yapılan herhangi bir curse büyüsünü yok eden elemanlar bence kaabul edilebilir.Ama tabi bazen oyle durumlar olur ki bunlara ihtiyacın olmaz veya taktiklerin zaten karşındaki düşmanın büyücülerini ilk anda saf dışı etme üzerine yoğunlaşmıştır ve taktiğinde yeni birimlere yer yoktur.Saygı duyulur...
Sosyal ağlarda paylaş

tüh be yine kacırdım ulan dün dügün vardı bugünde misafir bashlıcam ya...
Neyse yarın telefon fln acmıyım da yeni plan fln cıkmasın ortaya :)
Çok fena krizim tuttu.DK olmam lazım :).durup durup arthasın oldugu her demoyu izliyorum.Hele tft nin son demosu yok mu ne karizma vallaha ama babasını öldürdüğü demoda daha bir karizmaydı.Kılıcı kınında cıkarıp diz çökmesi elleri kabzasında olacak şekilde tam ss lik yane
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...