Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 hey gençlik size sesleniyorum dün 4 kişi 2v2 yaptık oldukça zevkliydi ama bunu çok nadir yapıyoruz çünkü oynayacak kimse yok lütfen oynamak isteyenler buraya girdikleri saat i yazsınlar versiyon önemli değil hemen bi yerden çekeriz ayrıca burdan dünkü maçtaki takım arkadaşım Lethe ye teşekkürlerimi bildiriyorum sonuçta iyi ekip çalışmasıydı ve biz kazandık[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bizde kaybettik:([hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ayrıca ben orc ların şeref ve haysiyetini de korudum 4 kişiden 3 ü night elf bi ben orc ama onlara taurenlerin gücünü gösterdim en büyük savaşın olduğu bölümde(bakınız tabi oynayanlar lethe nin ülkesi sadece bir adam kaybettim ama bana KOG un gücünü gösterdiler özellikle fanfir benim hero larımı öldürmeyi çok seviyodualttan sarmaşıklarla tutturup geberene kadar saldırdılar ama benim geri kalan ordu onlara büyük kayıplar verdi(bakınız oyunun sonu fanfir in ülkesi) iki heromuda kaybetmeme rağmen taurenlerle düşmana çok büyük kayıp verdim iki orduda bana saldırıyodu lethe gelene kadar kahramanca savaştım ve lethe gelince savaş bizim oldu[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yukardaki yazı için aferim bana ehe :D[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben genellikle akşam takılıyorum 9 dan sonra fln.Tabi oynayan yok diye bilg le takılıyorum sonucta Sandwaves de kapalı.Yani Lancraft programını çekiyim eğer buluşabilirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bu ne ya bu forum a giren 5-6 kişi var onlarda düzensiz giriyo ayrıca Dresquin ve Volfied den sitenin yenilenmesini bekliyorum whiterob bizde zaten akşam giriyoruz[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 orc şu anda güçsüz, bi sonraki patchte biraz güçlendiricekler zannedersem[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Okay Icq 99917112 bu aksham buyuk bir ihtimalle gelemem ama yarın aksham olur. Bu arada tft cıkmadan once en az UD oynanırdı.Diğerleri biraz eşit bir dagılıma sahipti.Ama tft den sonra varsa yoksa NE olmush. Bence NE ye yeni eklenen birimler NE yi cazip kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 NE nin oyuncuları hep eski unit leri seçiyo[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben pek rastlamadım.Yeni üniteleri kullanmamamk bence bir hata olabiliyor bazenleri bu her ırk için geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nightelfin heavy melee unit açğını kapayan mountain gianttan başka kullanılabilir adamı yok yneilerden.. onunda ugpradeleri ço kpahalı upgradesiz anlamsız..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ucuz olamaz zaten.O zaman elde edecekleri gücü gözünde bir canlandır :).Ben korkuyorum canlandırınca.Zaten UD nin Frost wrymi gibi kullanılır o kalkıpta kimse masslemez.Bu yüzden ben UD oynamam ragmen arklar istedigi zaman NE aldıgımda onlardan full upg li 2 tane yaparım ve oyunun kaderine dokunuyorlar. Her ırka eklenen hava üniteleri biraz standartilize edilmiş gibi gözüküyor ve bu yüzden karşılık amacı Faerie dragonları kullanıyorum.UDde de yeni heroyu kullanıyorum NE de de ve gayet memnunum.Ama bu herkesin oyun anlayışına kalmış birşey.Hiçbir birime gereksiz denilemez bence sadece kullanılacağı doğru zaman var.İsteyen kullanır isteyen kullanmaz kimse birşey diyemez.Benim hoşuma gitti ama yeni birimler. Özellikle (sırasıyla)DK,Lich LORD,Ve Crypt Lord combosunu çok seviyorum.DL yi sevmezdim benim için iyi oldu CL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: LethE, 12 August 2003 01:41 tarihinde demiş ki: nightelfin heavy melee unit açğını kapayan mountain gianttan başka kullanılabilir adamı yok yneilerden.. onunda ugpradeleri ço kpahalı upgradesiz anlamsız..[hline]KoC Faerie Dragondan haberin yoq sanırım onların olduu ortamda sıkıyosa büyü yap özellikle necro ve priestlere hatta tüm spellcasterlara cözüm[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ewt. Üsttede anlatmak istedim yeni eklenen hava birimlerinin hepsinin özellikleri arasında büyü yok etmek var.(oRc larda hariç.Onlarda tauren büyücüsü var) Onların bu birimlerle yapacağı saldırılara ister sadece yok etme bazında düşünerek saldırırsın istersen hem yok eder hemde benzer birliğinle bir saldırı yaparsınki büyücümü etkisiz hale getirmiş bir adamın büyülerinin onu avantajlı duruma getirmemesi için uğraşmama gerektiğini düşünürüm. Ama bu kendinize kalmış bence bu birimler oldukça yararlı üzerinize yapılan herhangi bir curse büyüsünü yok eden elemanlar bence kaabul edilebilir.Ama tabi bazen oyle durumlar olur ki bunlara ihtiyacın olmaz veya taktiklerin zaten karşındaki düşmanın büyücülerini ilk anda saf dışı etme üzerine yoğunlaşmıştır ve taktiğinde yeni birimlere yer yoktur.Saygı duyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 mountain giant ı hiçbir şeye değişmem ben orc larla oynuyorum ama mg resmen bir tank düşmanı eziyo[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 whiterob biz bu akşam netteyiz isteyengelebilir icq 268921327[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 dyradlarda abolish amgic var.. zaten negatif bufflardan kurutlabiliyoruz..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 baba zate tek özelliğin Faerie lerin o degilki.ben örnekleme amacı ile o özelliğinden bahsetttim.Biliyorsundur düşman büyücülerin harcadığı manalrın onlara hasar olarak dönmesini sağlayan büyüsünü.bence yararlı ama kullanmak zorunlu değil seninde kısmen belirttiğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 evet.. haklısın o konuda oyun şekline göre deişir.. karşı trf spell-user basıyosa (ki mesela bloodmage d ebunun kombosu çok iyi..) işe yarar harbiden[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hadi ben anam hep corridor ve tower defence oynuyoz birazda normal oynayak[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 geliriz[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 geldik oynadık yenildik ulan fegro.. aldığımız oyunu veridk be! ne biçim undead rush çekmiyo nghoul basıyon abi.. seni human oynamya davet ediyorum..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tüh be yine kacırdım ulan dün dügün vardı bugünde misafir bashlıcam ya... Neyse yarın telefon fln acmıyım da yeni plan fln cıkmasın ortaya :) Çok fena krizim tuttu.DK olmam lazım :).durup durup arthasın oldugu her demoyu izliyorum.Hele tft nin son demosu yok mu ne karizma vallaha ama babasını öldürdüğü demoda daha bir karizmaydı.Kılıcı kınında cıkarıp diz çökmesi elleri kabzasında olacak şekilde tam ss lik yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 herifin ağzı karizma kokuyo ama illidian ı öldürdüğü için ondan soğudum umarım Kael onu öldürür çünkü başka adam kalmadı[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Arthas ölürse Blizzard'ı yıkar fanlar :).İlk cruse benden gider.İllidianı bende severdim.Onunda ayrı bir yeri vardı tamamen kendisine ait orjinal bir yer. Birde arthasın kılıcına hastayım.Elric'in kinden daha güzel :)(Fırtınayaratan'dan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar