Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilkent yurtlarında devamsızlık sorunsalı

muzcu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bilkent yurtlarından birine yerleştiğimiz zaman imzaladığımız bir belge var, 19 maddelik.
14. maddesinde şöle yazıo.
14. bir yarıyılda özürsüz olarak toplam 15 gün devamsızlık yaptığım takdirde kaydımın silineceğini bilerek, özürsüz olarak devamsızlık yapmayacağımı

şimdi bu yurt devamsızlığı mı yoksa okul devamsızlığı mı yani ben şimdi hazırlık okulundayım ve kurda kaldım devamsızlıktan sonra da kura devam etmedim dier kura kadar arada 2 ay var. yani burda 15 gün devamsız olursam okula şutluolar mı yurttan, yoksa bayram seyran vb. tatillerde haricinden açık olan yurtta 15 gün odaya uğramazsam mı yurttan şutluyorlar. danışma ile konuştum yurt devamsızlığı o, okul devamsızlığı bizi ilgilendirmez dedi. biraz tatmin edici konuşmadı ama gene de yurttan uzakta olacağına dair 3-5 günlük, 15+ günlük izin belgeleri olduğuna göre demekki yurt devamsızlığı bu. bazı arkadaşlara da sorum onnar da öle dedi de. müdür ortalarda yok ona sorcam da içim içimi yedi eski-yeni bilkentli arkadaşlara sorayım dedim. siz ne diyorsunuz,?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

okul devamsızlığı olur mu ya yurt devamsızlığıdır kesin. Zaten okul devamasızlığı gibi bir şeyde kalmadı ki artık üniversitede. Ders devamsızlığı var onda da anca dersten kalırsın(prob*2 falan olmazsan tabi) Yurtları alıp da kullanmayan kişiler var(gerektiğinde kulalnırım diyip de evinde kalan) bu insanları engellemek için bir kural bu bildiğim kadarıyla ama pek uygulanmıyor sanırım. Sen yurtlarda yıllanmış adamlara bir sor bence müdürden çok.[signature][hline]{==:{*__*}:==}
tymaut.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

yok tamam çözdüm :D malum turuncu yıllık rehber kitabından baktım sözde yurtlarda yoklama defteri varmış 15 gün devamsızlık yapan atılıomuş :D daha bir kere yoklama yapıldığını görmedim :D cevaplar için çok saolun
bu arada hazırlık olduğum için devamsızlık yüzünden derste kalmak korkulcak bişi deil hehe[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir madde var
ama adamlar sen yurtta kalıyon mu diyerekten gelip odanı kontrol ediyorlar mı hayır
Önceki senelerde her akşam yurtta bulunduğuna dair imza atıyormuşsun.O madde buradan kalma herhalde
Ayrıca yurttaki görevlilere söylersen hiçbir sorun olmaz[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Sosyal ağlarda paylaş

Valla okul devamsızlıgı ile alaksı olmaz bence her aksam yoklama falan imza falan veriyosan o dur ... eger cok tırsıyosan git yurtt yöneticisine sor bayram seyran saymazlar elbet bizde izin alma var izin alıyon istedigin kadar sınır yok zati sınırda koyamazlar ama bir ayda 3 ihtar alırsan ki bu dda 16 devamsızlıga esit zevkine admalar seni yurta görrüse sabah falan atılıyon :) yurttan[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Sosyal ağlarda paylaş

aa nabıonuz. ben yurtta yaşamayı sevdim :D çok süpermiş. ayrıca o devamsızlık olayı da yurt devamsızlığıymış önceki postlardan çözdüm olayı. imza atmaca felan da yok :D anca bi eyre gitceksem uzun süreliğine izin kaıdı alıon rahat.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet büyük bir sorunsal ama genelde yurttan çıkartmazlar.Isparta Sabancı Öğrenci Yurdu(eskiden erkekti şimdi kız oldu.) 2-3 kat devamsızlık yapardın kimse neden yaptı demezdi.Bu arada herkes neden sorunsal deme ihtiyacı hissediyor güzel türkçemizde "sorunu" vs gibi kelimeler var.Sorun olan şey matematiksel,mantıksal gibi birşey mi lütfen bana biri bunu açıklasın delireceğim her başlıkta aynı kelimeyi görmekten bedensel,duygusal ve mantıksal patlamalar yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...