Predator Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 oha artık bu kadarınada pes[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 elimde bu ssden başka bir belge olabileceğini sanmıyorum. buda pek işime yaramaz[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Geçenlerde de benim adsli kapamışlardı. Gittim sordum. Adamın dediği şey şu: "Babanız kapatılması için dilekçe vermiş." Haliyle bi kilitlendim adamın önünde. Sonradan dank etti. Eve gittim babamın uçak biletini aldım adamın yanına gittim yine. "Dediğiniz tarihte babam yurt dışındaydı. Bu da bileti. Evde bulunan başka birisinin de dilekçe vermiş olması imkansız" dememin üzerine adamın bana yalvarmasına maruz kaldım. Sonra adsl açıldı ama nafile. Muazzam yavaş. Kısacası Türk Telekom'a tekrar tekrar kafam girip çıksın ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Adamların olayı belliydi. Kotaları 512k yaptılar ama kazığı soktular. Sınırsızlarıda sınırlı yaptırmak için güzellik gibi gösterdiler sonra dötümüze hardalı sürdüler. Tabi ki masto olarak sınırsızdan vazgeçmedim. I want to sokmak my kafa to Telekom [Bu mesaj Masteis tarafından 04 Aralık 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ne oldugunu anlamadım tabloadan ya kusura bakmaytın[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 artık oha ama ya bence git ve olay çıkart 20 milyon sana koymaz belki ama onların ayağını denk almasını sağlar bana olsaydı mesela babamla gider basardık telekomu[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sorun halledildi ama yinede girsin kafam =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 akıllı telekom laylaralay lay lay....[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 AaaAaaa Öle demeyin %100 ucuzlattılar interneti : ) Telekom ne zaman kullanıcılarına yönelik bir hizmet verdi ki? Bundan sonra versin. Olacaklar belliydi zaten. Hepberaber telekoma girmeyi deneyebiliriz, kafalar az geliyor sanırım.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Adamlar bizim için çalışıyorlar 100% ucuzlatıyorlar interneti (?!?) ama bizim şu yaptığımıza bakın...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 +kainat girsin :D[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şaka gibi haha geçmiş olsun ya[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kafalarrrrr ..gerisini biliosunuz[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar