kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bu filmin adı nedir biraz ilginç geldi de[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 uyuy, unuttum vallahi. biliyordum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben hafif etkilendim.. walla *!tırs*[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ulan izliycektim unuttum ne zaman başladı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bilmiyorum abide harbi sıçtım cocuklar falan ghoul olmuş auha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 In The Mouth Of Madness mükemmel bi film, x. kere izlememe rağmen zevk aldım süper süper süper[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bu nedir anlamadım. çok felsefik bir film gibi geldi. hatta sonunu resident evile benzettim.. ama hiç bir halt... aaa anladım dur yaw. herşey bir oyun aslında.. bunlar hep film işiymiş, filme alınmış... yani en azından ben böyle annadım. Adamlar bayağı kasmış filmi yapmış valla sonra adama izlettiler..[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ahah oda olabilir..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bo_verin korku filmini çizgi film izleyin[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 40 dakikasını izleyebildim ya ühühüh sam neill adamım zaten .. hiç izlememiştim filmi :( tekrar izlemem gerek adam kitabı yaşıyo klişe konu ama ossun ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 herşeye klişe diyorsunuz.[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bence gayet süper bir filmdi böle ilginç filmlere hasta olurum klişeymiş peh =][hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 "In The Mouth Of Madness" filmin adı. Daha önce 2 kere izledim bundan önce showda vermişti. Gerçekten harika bir film muhteşem bir senaryo ilk izlediğim gün baya bi etkilenmiştim.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 imzan yannış gıcık ne kadar sallarsan salla son damla düşer donuna olucaktı..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Simdi konuyla alkasiz olacka, Mumu op soole: Ne kadar sallarsan salla, donuna duser son damla bak tam uyak oldu :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yaw anca yarısına kadar izledim(Otele gidiyorlr) Hepsin bilmiourm abi ama oraya kdr cook bayıq bir filmdi sadece 3-4 kere korkunç bişi çıktı ki onlarda korkutucu deildi başı brz gsldi izlemediim kısmı gsldir belki[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Mumu, 13 August 2003 06:03 tarihinde demiş ki: imzan yannış gıcık ne kadar sallarsan salla son damla düşer donuna olucaktı..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo iyide hocam ne alaka ? şurda bir forum açmışız neden sapıyorsunuz ? gidin başka yerde geyiğinizi yapın..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 baştan sona seyrettim,güzel bi filmdi.çılgınlığın ötesinde gibi bişeydi heralde filmin adı[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 in the mouth of madness ya da evet çılgınlığın ötesinde sam neill de başrolde[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 filmin sonunda noldu biri soylerse iyi olur merak ettim ikinci ya da ucuncu reklamda uyumusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 nereye kadar izlediğini söle ondan sorasını anlatmaya çalışayım ben de son yarısına yetiştim filmin :) adam deja-vu gibi bişiy oldu gidiyo gidiyo tekrar baltalı zombilerin karşısına çıkıyodu arabayla onu gördün mü[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 adam bi o yana bi bu yana gidiyordu arabayla ama zombiler hep karsisina cikiyordu evet dedigin yerde kaldim jankis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ehah ya du bakim tam anlatamayabilirim karışıktı çünkü film ya .. sora bu rahiple konuşulan yer vardır ya oraya geldi orda kitabın yazarı caine mi ne haltsa onla konuştu sora işte hala inanmamakta diretti caine ben tanrıyım artık vs bişiyler geveledi sora yaratıklar çıktı bunu kovaladı bu kaçarken düştü .. düşünce gerçek dünya gibi bi yere geldi ıssız yola sora bişiyler oluyo falan eauhe en sonunda sinemaya giriyo in the mouth of madness filmini izlerken kahkaha atarak bitiyo film kendi filmini izliyo adam[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 güzel filmdi ben pansiyondaki nineye koptum dedeyi kelepçelemiş falan :lol: hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 filmin sonunda noluyor hala anlayamadım adam kendi filmini izliyor gülüyor ve bitiyor ? =][hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar