Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir animasyon yaptım (espri)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Canım sıkıldı öylesine birşey yaptım sonra hadi sizinle paylaşayım dedim :) http://www.geocities.com/hebelegebele/sabunask.swf
Link çalışmazsa browserınıza pastelayıp deneyin![hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer.

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 14 August 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 14 August 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 14 August 2003 00:33 tarihinde demiş ki:
kusura bakma çokda güzel olmamış.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.

Güzel olsun diye değil zaten canım sıkılıyo öylesine yaptım 5-6 dakikada :)[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Mesaj tarihi:
abi bide bi üstteli post'a quote yapmana gerek yok. :))

çokda kötü değil canım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
ulan müşterileri kaçırdın be !
bi bakıyım dedim elemanlar gördü ve direk kaçtılar yani ! müşteridende olduk[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
iyi be ne olacaktı 5 dakıkalığına oturup yapmış adam öylesine işte... Ama arkada ki müzik çok tatlı geldi yahu kulağıma kimin o ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 14 August 2003 02:35 tarihinde demiş ki:
iyi be ne olacaktı 5 dakıkalığına oturup yapmış adam öylesine işte... Ama arkada ki müzik çok tatlı geldi yahu kulağıma kimin o ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

Mungo Jerry - In The Summertime[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

• Yeni Oluştur...