Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyrun Herkez Saçmalıyor

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

Ya beyler şu horde kötü ally iyi kavramı çok saçma bence bu oyun için çünkü....
Her oyunda mutlaka iyi bizim oynadığımız adam olur ama bu kural wwarcraft ve onun bütün oyunları için geçerli olmayan 1 kavramdır neden?
Warcraft aleminde ister night elf oynarsın ister orc oynarsın wow da ister horde olursun ister ally olursun dota da ister scourge olursun ister sentinel olursun yani hiç 1 türlü iyi ve kötü kavramı yok bu oyunda kim kime gönlünü kaptırdıysa o ona iyidir diyeri kötüdür saçmalamanın alemi yok.

P.S:BU sırada undead den kral horde ırkı yok bunu 1 yere yazın.[signature][hline]Anjelique Undead Warrior BL.
Papamidnite Undead Priest BL

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

çok tartışıldı zaten,bir daha iyi-kötü olayını tartışmaya gerek yok.burdaki ırkların,ne alyans ne de hordedekilerin hiç biri kötü değil.illa iyi vs. kötü yapacağım ben diyorsanız,alliance+horde vs. scourge-silithid falan filan olabilir yani.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion Human Paladin-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pearl, 04 Aralık 2005 13:42 tarihinde demiş ki:

P.S:BU sırada undead den kral horde ırkı yok bunu 1 yere yazın.

o sana gore be.Bence undead horde a yakısmayan rezıl bır ırk.Hiç bir yere ait değil,ne onur var ne düstur[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...