Gallant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 BE ler horde da katılır bişi demem. Ama sen thrall kalk forsaken ı yanına al ittifak yap olacak şey mi? Ayrıca horde kötü değildir, iyi ki adamlar faction rengini kırmızı, karakterleri tipsiz yapmış:) bilmeyen direk alliance iyi horde kötü muhabbeti yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 dostum heralde baştan başlamak gerekiyor peki sen forsaken hikayesinden haberdar mısın onu soriim önce peki onlar nasıl ogrimmarda dolanıo da orklar bişe demio çok basit sadece gerçeklerden haberdar deillre illidan da gelip horde a katılırken gelmişini geçmişini anlatmak zorunda deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 offf offf evet ve vazgeçtim evet haklısınız blizz saçmaladı zaten aslında wc ün hikayesini blizz bilmiyor blizz e maille atın da anlatın adamlara yazıktır siz çok daha ii biliosunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Thrall kabul ettiyse bi bildiği vardır.Adam far seer ampacı jaina gibi diil.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Forsaken Horde'e katıldığında,Banshee Queen'in hordeye katılma sebebi bulunabilirdi rahatça;scourge'ye olan nefret,Alliance'nin UC'ye fazla yakın olması,onların karşısında yer alma isteği falan filan.Hatta blizz istese,şu an alyans ile hordeyi bile birleştirir,sebepte açık.Scourge.Bu,genel bir sorun.Medivh,Jaina ile Thrall'a kısa süreli bir ittifak yaptırması,Argent Dawn,Arch Druidler'in dostluğu var,hatta bence bu çok güzel olabilir,belki ikinci bir exp. ile. Ama bildiğim kadarı ile Blizz'in sitesinde,Horde'nin "dışlanmış olanların toplandığı birlik" tipinden birşey yazıyor-burda görmüştüm onuda-.O mantığa göre Blood Elfler Horde'ye gelebilir.Ama polemik oluşur yine.Burada "blizz yanlış yaptı,olmaz öyle şey" diyenlerin olacağını söylüyorum,kendim öyle demiyorum. Neyse,güzelce tartışabiliriz bu konuyu : ) konuşacak olan?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 scourge dan zıyade silithid ler var.Onlar daha buyuk tehlıke,Zamanında allylar bastırmışlar hatta bu ugurda Fangral oglunu falan kaybetmıs şimdi onlar bi şekilde koruyucu kapıyı aşıp gelmişler.Hatta arthas Lordaeronu aldıktan sonra direk oraya birlikler gonderip bu ıstılacıları kendı safına katmaya kasabılır. Bu arada evet bence kesinlikle lordaeron arthasın elıne gecıcek.Tabi baya sonra[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: BabacumMostors, 01 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki: pis humanlar o bebelerinize içirdiğiniz sütler nereden geliyor sanıyorsunuz? NE hatunalrdan mı sağılıyor o sütler? koptum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Thrall a uzanan eller kırılsın.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 wowda oynadıgmız ud ler forsaken se forsaken de hordeyse ud lerin hordedeki hiç kimseyi adam gibi tanımadıgını udusnursek NASI GIRDI BU forsaken Hordeye diyebilirmiyiz bence deriz[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Regalya, 01 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: İllidan iblisse illidan bloodelflerin kaymakamı ise Shaman şokla 1200 critliyorsa bu durumda azgalor humandir? löl :D blood elf e sormuslar neren horde diye? nerem alliance ki? demis :) illidan iblis blood elf leri illidan yonetiyo dan cıkıp neden blood elf ler horde olmasın ?! diyen biriyle tartısmaya girmek bile gereksiz.. sole bisi dese(topic i acan kisi) oyuna bi blood elf ırk ı gelecek 2 tane faction var bu blood elf i nereye eklesek acayip sacma olmaz?ve bunun cevabı olarak tabiki horde dese daha mantıklı olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arthas'ın Silithidlerle işbirliği yapması inanılmaz bir "Evil" bloğunun oluşmasını sağlar,oyuna renk katar.Gerçi ben yalnız ne alyansın ne hordenin,scourgeyi yada silithidleri yok edebileceklerini sanmıyorum.Şu duruma göre ya birleşecekler,yada yok olacaklar -bence-. Forsaken'in yok olma ihtimalide vardı ama,WoW işleri çok değiştirdi.Normalde,WoW olmasa "Scourge gelip bunları haritadan siler,sonrada büyük bi savaş olur" tipinden birşey diyebilirdik ama WoW'da Forsaken seçmiş bir sürü oyuncu var,şimdi diyelim Forsaken yok oldu,Scourge domine etti,o zamanda Horde'de birlik bozulacak,oyun dengesi kayacak. Blizz cidden sağlam iş yapıyor,tekrar düşündümde,evet evet harika senaryo yazıyorlar.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Forsaken yok olmıcak ya sadece lordaerondan başka biryere gitmek zorunda kalıcaklar.Aslında yaptıkları yuzunden horde dan atılabılırler.Ben yemın ettım bır daha undead questı yapmıcama. Geçen dedi git felwooda bana bir iksir parçası bul getir tauren kızını iyileştireyim.Koştum getirdim adam içirdi bunu kız oldu sonra bu guldu. Boynundan tutup duvara savurmak sonra vücudunu ikiye bolmek ıstedım. Zaten herkesi undead e çevirmeye çalışıo bu salaklar beceremicekler ama. İşte bunlardan oturu bir şekilde ayrı bır yerde yaşıcak bunlar bence[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yani şimdi Horde asıl olarak Orc-ogre/Troll/Tauren bana göre. UD leri saymıyorum bile ben Hordeden sanki heran satacaklarmış gibi geliyor bana. Ayrıca Elflerin olmamasınada acayip uyuzum. Şu bloodelfler gelsinde güzelleşsin biraz ortalık. Undead olarak sadece insan leşine benziyorlar-ne orc ne tauren ne NE nede başka bir ırka benzemiyorlar. Aslında SWG gibi gelişmiş bir outfit/looklike olayı getirseler hoş olur ama kasmamış adamlar o kadar. Onun yerine oynanabilirlliğe yüklenmişler. Ayrıca şu horde kötü ally iyi mantaletisinide kınıyoruz zira herkes biliyor ki Horde sürgün iyiler ally ise hırslı kötülerdir :P Şaka bir yana oyunda aligment olayının olmaması hem iyi hem kötü mesela ben NE leri UD"lere satan bir insan olmak isterdim. Örnekleri WC3 Frozen Throne da görüldü *Cap. Garithos*. Hmm şimdilik bukadar[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 NE ler zaten apayrı bir faction olmalıydı,sadece Taurenlere friendly geri kalana neutral olmalıydı.Tabi bu işleri feci karıştırırdı ondan yapmamışlar[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aslında ben hordeları ii taraf diye biliyorm buna sadece undeadler uymuyo yoksa allahın taurenşnden ne zarar gelir dimi ally insanlar elfler dwarflar sehirleri kalieteli karizmatik diye ii olmuyolar diye biliyorum ama horde ii yidi sanırım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: TheCrusher, 01 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu an hakaretsiz olarak bu mesajı yazmak için kendimi nasıl tuttuğumu bilemezsiniz burdakilerin sadece w3 yada hiçbirini oynamadan ve wc3 le wow arasındaki sürede neler olduğunu bilmeyenler çok fazla var 1)blood elflerin horde gelmesi nerden saçma oluyor zaten illidan bir iblis oldu ve blood elfleri o yönetiyor 2)nagalar imkansız onlar zaten be lerle birlikte hareket ediolardı öbür türlü olsa bile sanırım naganın ne olduğunu bilmeyenler var altta yazıo..... 3)Taurenler nerden çirkinmiş bence gayet güzel görünüyor undead dışında tüm horde ların görünüşünde bi sorun yok bence ayrıca bazı kişiler ekran kartına baktırsın hordelarda da en az allylar kadar ayrıntılı herşey hatta belki daha da sağlam Naga:daha önce kara büyüyü kullanan ilk elfler ve kalimdorun bölünmesini sağlayan patlamada nagaya dönüştüler lady azhara başları oluyor ve kesinlikle ne lere karşı kinleri var (highbornelar dışında)-bilmeyenler varsa highborne elf:arcane ve shadow büyülerini kullanan elfler nagalar da highborne dur kthxbye[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bu hikayelerin senaryoların ve bazı degişikliklerin birazda olsa ticari kaygıdan kaynaklandıgınıda unutmamak lazım.. BE'ler geliyor hoşgeliyorlar tütsümüzü çadırımızı paylaşırız :) Ama işi gücü mother earth ve atalarının ruhları olan taurenleri kötü olarak görmeyin onların kocaman iyi görünüşlerinin altında çok yapıcı barışcıl denge taraftarı yeşili ve tepeleri seven bir dana yatıyor :) Benim Horde-Ally tasarımları konusunda tek rahatsız oldugum konu 3D modellemeleri ve detayları.. Örnegin bir UD robe giyse bile kemikleri robun içinden çıkarmı.. Cloak taksanda kemik fırlarmı.. Yada UD'lerin ellerinin çizimlerine dikkat edecek olursanız 3polygon 2 kaplamadan ibaret oldugunu goreceksiniz :) Yaw tamam adam ölü eller kemik ama bari kemik gibi çizin dimi onu üçgenler prizması olarak degil yani.. Illa mezardan kalktıgı gibimi gelecek her UD ,hiçmi kendine bakamaz yani haha :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bakiniz horde ve allience arasinda fark iyi ve ya kotu davasi degil . gucu isteyenler ve bunun icin herseyi yapanlarla pasifler gibi bir fark var arada . evet . yerinde bir tespit oldu . daha fazlasini istediler diye herkese kotu demeyin . ./pray nerzhul[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 horde'a kötü denmemesi için bayrağın pembe renk üzerine tavşana değişmesini talep ediyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: TheCrusher, 01 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu an hakaretsiz olarak bu mesajı yazmak için kendimi nasıl tuttuğumu bilemezsiniz burdakilerin sadece w3 yada hiçbirini oynamadan ve wc3 le wow arasındaki sürede neler olduğunu bilmeyenler çok fazla var 1)blood elflerin horde gelmesi nerden saçma oluyor zaten illidan bir iblis oldu ve blood elfleri o yönetiyor 2)nagalar imkansız onlar zaten be lerle birlikte hareket ediolardı öbür türlü olsa bile sanırım naganın ne olduğunu bilmeyenler var altta yazıo..... 3)Taurenler nerden çirkinmiş bence gayet güzel görünüyor undead dışında tüm horde ların görünüşünde bi sorun yok bence ayrıca bazı kişiler ekran kartına baktırsın hordelarda da en az allylar kadar ayrıntılı herşey hatta belki daha da sağlam Naga:daha önce kara büyüyü kullanan ilk elfler ve kalimdorun bölünmesini sağlayan patlamada nagaya dönüştüler lady azhara başları oluyor ve kesinlikle ne lere karşı kinleri var (highbornelar dışında)-bilmeyenler varsa highborne elf:arcane ve shadow büyülerini kullanan elfler nagalar da highborne dur ukalaca yazmıssın ama cook derın hataların var 1-blood elfler ve nagalar wc3 frozen throne un sonunda ıllıdan arthas a yenılınce ıllıdan ı terk ettıler ıllıdan outland dekı kalesıne kıl jaedan dan saklanmaya kactı ve orta kafayı usuttu tamamen ıllıdan burnıng legıon dan emır alıyor dırek yanı ıllıdan hordeların dusmanı bır nevı 2-sunderıngden yanı buyuk kıta kalımdorun parcalara ayrılmasından once kıtayı nıght elfler yonetıyordu nıght elflerın kralıcelerı ıse Azshara ıdı Burnıng Legion ı azeroth a ılk Azshara ve onun hıghbornları (soylu gıbı dusunun) cagırdı well of eternıty patlayınca Azshara bır buyu ıle saray halkını koruyor ve denızın dıbıne ındıklerınde buyuk ıhtımal yerın altına hapsedılmıs eskı tanrılardan bırı onları naga yapıyor nagaların olumsuz olup olmadıkalrını bılmedıgımız ve blızzardın bu konudada acıklama yapmadıgı ıcın azshara nın hala yasayıp yasamadıgındanda emın degılız ama naga lar nıght elflerı yıkımın sebebı olarak goruyorlar ve onalrdan nefret edıyorlar nıght elfler de sundırıngden ve burnıng legıon un azerotha gelısınden nagaları sorumlu tuttukları ıcın bır nıght elf ve bır naga bır araya geldıgınde buyuk ıhtımal bırınden bırı kayıplara karısır blood elfler fı tarıhınde bırlesık troll clanalrı ıle savasmıslar hordelardakı ıse tek bır troll clanı ve darkspear clanının bu savasa aktılıp katılmadıgını bılmıyoruz bıle katıldılarsada troller su anda zaten bırbırlerıne de dusman oldukları ıcın ve darkspearların thrall ın sagdık muttefıklerı oldukları ıcın bloodelflerın gelısıne ıtıraz etmelerı sacma olur burnıng legıon u dunyaya getırmek > eskıde yapılan troll katlıamları o yuzden allıance a naga asla gelmez gelemez[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 cok guzel yazmıssin viktor ama bir nokta ya parmak basmak istiyorum nagalar yani highborneler haindir kendi halklarına ihanet pahasına buyuye bagimli olmuslar ve burning legiondan ilk etkilenenler olmuslardır bu yuzdnde hep olmeye mahkumlardır *tyrande nin fanatik wardeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 BL den ılk etkılenen dııl BL nın azeroth a gelmesınden dırek sorumlu hıghborne lar ve onların buyu tutkusu gıdıp elune adına bıraz naga grındlıım :P[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nerf shaman[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ahh ahh hellscream bide doomhammer yasasaydı neler olurdu guzel olurdu[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: TheCrusher, 01 Aralık 2005 17:31 tarihinde demiş ki: wc tarihi sandığınızdan çok daha karışıktır bunu bi lotr benzeri olarak düşünmeyin burda çıkar die bişe vardır allyların çıkarına uyuyosa ırkçılık mırkçılık dinlemezler o THRALL ı sevmeyeni bi bulursam....... Burada lotr un dünyasının wow dan daha mı basit bişey olduğunu söyledin, yoksa yanlış mı anlamışım? [Bu mesaj LordVithar tarafından 02 Aralık 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar