Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yaşanmış 5 ilginç olaylarımı bu dizelere dökecem her hafta 5 tane. 1-Ares1 den ares2 ye geçtim ortalık insan dolu idi.abys gem yerinde son 35 cankala tum herkez dondu sadece 2 kişi kaldık."ne oluyo?"dedim ordaki orga,o bana"dc mi olduk?"ben ona "hayır olsaydık konuşamazdık,neyse şans varken olabildiğince kes meydan boş"diğer katlarda boştu biz kesiyoz kesiyoz 2 kişi kestim 5 dakkada bi abys çıkıyodu. 2-Manner kasarken arka arkaya tum kasalardan 15 +8 silah çıktı.(maradonda buyucu alanladı 15 inde 15 çıktı.) 3-kecon keserken 30 saatte 1 kecon anca geberdi.sonuçta kasa açılmadı. 4-Ss alan arkadaşlarım aniden orglarla kapılma ss alıdılar(cyaber) 5-olimpiada lv 3-40 civarı üstünde pet assian giysisi vardı(cafe,olimpia) Sizde yazın dökun ha bide bu var 5 dakka olmadı. 6-Ben +8 sitelletto kasıyodum daggerle sonra ok alayım dedim yanımdada 2 up kağıdı var yaratıktan çıktı.+2 bastım,ardından +3 basarken ok yanı verdi neyseki 20klık oktu iron bow olsa kafayı yerdim:D 7-bide şimdi değiştiriyom biri bana 1lan ipne lv?" diye srodu adıda erzurumlu_25 [signature][hline]Elvedo ko!Elveda silkroad online merhaba onlinesiz oyun,merhaba pati,ko bırakılır pati bırakılmaz! Merhaba yüzüklerin efendisi oyunları vb... [Bu mesaj Sarsie tarafından 04 Aralık 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :D[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
independent Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Benim yaşadığım en ilginç olay gateden geçerken 61 lvl char başka birinin 35 lvl lik charına geçti kalbim durucak sanmıştım lol[signature][hline]Name: Genuine Nps: 60xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek.
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sonuncusu güzelmiş :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Abyss te kosp açmıştı arkadaşlar tam küpeyi silecekken bana bow düştü kulağıma yerleşti 2 tane bow la geziyodum :D[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yeni bi olay kekurikukuhaka çıktı!cyaberde arkadaş kesmeye gitti,öldürdü kekuri ring çıkmadı ordaki kecon aile boylarından 2 tane normalle kesti 2 kasadan 2 kekuri ring çıktı.[signature][hline]Elvedo ko!Elveda silkroad online merhaba onlinesiz oyun,merhaba pati,ko bırakılır pati bırakılmaz! Merhaba yüzüklerin efendisi oyunları vb...
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :tup::horace:[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yeni bi olay evet herifin biri böle dio: siwft pls senin *mına swi siw sie *rospunun evledı aml *iiççç pç pi *iç *iç *iççççççççççççç *iiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççç ********iiiiiiiiiiiiiiççççççççç ********iiiiiiiiiiiiiçççççççç ben bişi anlamadım adam durdukyere küfür ediyo ve hala devam ediyo!sebebi benmiyim yoksa başkabirine sinirlenmiş oyundakileremi küfür ediyo olabilirmis?[signature][hline]Elvedo ko!Elveda silkroad online merhaba onlinesiz oyun,merhaba pati,ko bırakılır pati bırakılmaz! Merhaba yüzüklerin efendisi oyunları vb...
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 şimdi başımdan geçti party başkanı:çekin bi tane partyden bi adam:tptptptpt party başkanı:dtsyi çekin demek istedim :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin
Öne çıkan mesajlar