PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Benim butonlar arkaplana uymuyor., colorzilla ile alıyorum arkaplanı. painte işte colorzilladaki gibi ton: 159 doygun:98 parlak:39 ve kırmızı:24 yeşil:28 mavi:39 yapıyorum. ama paint kafasına göre değiştiriyor daha açık tonlu bi renk oluyor. direk #181C27 gibi hex yazıyım diom paintte yok. elimde photoshop da yok şu an. bu oalyı düzgün yapabileceğim ve hemen indirebilceğim bi prog. var mı acaba ???[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful [Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Aralık 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 colorzilla sadece rgb vermiyomuydu[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hyr diğerlerini de veriyor[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar