tyler_gs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 256 3gb sınırlı kullanıyodum gecen ay 770 mb kota aşımına gelen fatura 56 milyon ayrıntılarından anlamak mumkun degil bu elli altı milyonun sebebini ama eger 3-5 icin sıkıntıya degmez asıyım die dusnurseniz benim gibi aman derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aşmayın :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 "Kotayı aşmayalım, aşanları uyaralım."[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Başka aşan biri de oldu mu ücretlendirme işini çmzemedim doğrusu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kotayı aştığın kesin dimi kist. falna olmasın[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 1gb = 10 milyon değilmi? öyle değilse hakkatten yuh.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 olayı aşmışın abi :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 benim 6 oldu 3lük kota kullaıyorum[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende 2.5 yaptım daha 5 gün vaar![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yaşasın 256 sınırsız :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Spastik_Serce, 25 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki: 1gb = 10 milyon değilmi? öyle değilse hakkatten yuh. mb başına 10 bin alıyorlar. 1 gb 10 milyon ediyor dediğin gibi. kotalı kullandığım zaman 7 gb veri indirmiştim 70 mil fatura gelmişti.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yuh! telekomun kazığı resmen..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kotayla ilgisi yoktur onun. başka bişeydir o.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Benimde 3Gb kota şu an 6.5GB oldu. Bekliyorum ne kadar gelecek.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nerden örenebilioz bu kotayı ne kadrlık kullandıımızı?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sm00th, 25 Kasım 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Benimde 3Gb kota şu an 6.5GB oldu. Bekliyorum ne kadar gelecek. Yaklaşık 65 milyon falan gelir. said: Apeiron, 25 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: nerden örenebilioz bu kotayı ne kadrlık kullandıımızı? Buradan http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Hesaplar 65 civarı gösteriyor ama telekom diyince orda duruyorum işte ne kadar gelecek merak ediyorum.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 256K sınırsız var ve şu an 35Gb download var eğer kotalı olsaydım vay halime :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kolpa adamsın davion. bi matematik işlemlerine girişecem şimdi ayıp olucak..[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İstediğin işlemi yapabilirsin.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)Ücretsiz .com domaini için tıkla[Bu mesaj Davion tarafından 25 Kasım 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 al işte kolpa adamsın. 35gb dedin 33.7gb lol.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ağustosta tatile gittin galiba! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 İl değiştirince mecbur eylül ayında tekrar abone oldum.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 En kralı 512k kota (online oyunlarda upload'u ile $ahane) + herhangi bir yerde 1000mbit ağ (ve usb 2.0 ufak bir hd, mp3 player falan). Yazdan beri kotalı internet kullanıyorum ama bu ay 100 GB civarı dl yapmışımdır sanırım okuldan uhuh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar