FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 FC_ASHİLES FC:FAÇA NIN KISALTILMIS HALİ ASHİLES:ESKİ CAĞLARDA YUNANLI Bİ KAHRAMAN
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: cemshit, 04 Aralık 2005 12:26 tarihinde demiş ki: leonidas: eskiden ıspartalılardaki cesur bir kral not: 'ateş geçitleri'ni okuyan bilir yazar:steven pressfield ya ben bunu anlatamıyorum kimseye ısparta değil Sparta,kitaptada olayların geçtiği yere bakarsan yunan yarım adasından bahsesiyor[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Nick:Nessanen Elf ismi olsun diye kasaraktan tamamen dötümden salladım.[signature][hline]Name: Nessanen Class: Paper Mage Level: 5x Clan: Occultists Server: Cypher El Morad
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 oyunda centrix centrix intel pentium centrino teknolojisi:S(bana ait olmayan bir nick)... KoRn3RoTh ise hoş bişey hem göze hitap hemde okunduğunda kulağa hoş bir tın gibi geliyor... Ama tamamen sallamasyon...:S KoRn'u çok sevdiğim için sonuna bir kaç modifiye yapınca böyle oldu Sir KoRn3RoTh gibi bişey lanceloth vs vs gibiXD:-)[signature][hline]Photo Uploded...
AIiEn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 AIiEn = ZUZAYLI :D oyunda bitane battle orc pristim var kendisi harbi uzaylı ismim de ali çok hoş bi kombinasyon oldu... Ali - En....... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Kral_, 04 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki: benim ki False = Yalanci :D false yanlis demek liar yalanci demek...[signature][hline]::Ujio::
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 :vuslat: unuttum yaw ayrılık mıydı birleşme miydi :D[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis..
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 static : lr mage marksman :keskin nişançı gibi bişi(cs..nickim :) ) atos :(bilmiyorum 11 senedir kullanıyorum) lively_lonely:(hazin bir kaza sonucu oluşmuş bi nick)cyper not :lonely i paticiğe takılmadan önce de kullanıyodum yanlış anlaşılmasın[signature][hline]kuruntu içinde yaşamaktansa ; gerçeğin peşinde kaybetmeyi severek isterim...
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 metakuso ne ya[signature][hline]Kısalttım :D
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: NightHunter666, 04 Aralık 2005 13:16 tarihinde demiş ki: said: Kral_, 04 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki: benim ki False = Yalanci :D false yanlis demek liar yalanci demek... inigilizce örtmenimis buradaymış[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %77.11 DeaTH_STaRe
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Nick'imin anlamı cehennem efendisi ve şeytanın oğlu Maphisto'nun kardeşi anlamında[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: _KoRn3R0th_, 04 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: oyunda centrix centrix intel pentium centrino teknolojisi:S(bana ait olmayan bir nick)... KoRn3RoTh ise hoş bişey hem göze hitap hemde okunduğunda kulağa hoş bir tın gibi geliyor... Ama tamamen sallamasyon...:S KoRn'u çok sevdiğim için sonuna bir kaç modifiye yapınca böyle oldu Sir KoRn3RoTh gibi bişey lanceloth vs vs gibiXD:-) Gerçekten çok hoş görünüyor nick okuyuncada dilimden akıp gidiyor kulağada hoş duyuluyor cidden Ciddiyim güzel nick Good Luck!!!:D[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lol... Ciddiysel saol janum WOW kankam benim....:-)[signature][hline]Photo Uploded...
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Oyunda Aranel Calanor'um. Elfçe =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [spo1=Ujio]http://le.daisho.free.fr/ujio6.JPG[/spo] [spo2=Ujio 2]http://www.twilightforest.net/sanada/images/poster-lastsamurai-12.jpg[/spo] [spo3=Ujio 3]http://www.twilightforest.net/sanada/images/still-lastsamurai-10.jpg[/spo] Uijo abimiz :D
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Sabrina, 04 Aralık 2005 14:33 tarihinde demiş ki: Oyunda Aranel Calanor'um. Elfçe =] bi ara bana elfçeyi öğret benim nickin varmı elfçesi??asdsadadssad:-)[signature][hline]Photo Uploded...
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 RogueSpear = Tom Clancy's rainbow 6 oyununun bi versiyonu :P X_rated1 = ex rated eski dereceli eski rutbeli demek. :P Accuracy_Lord = Accuracy hedefi tutturabilme demek lord bildiin lord birlestir turkcesini cıkar iste :P ( Satıldıktan 2 gun sonra saolsun justice clanı kosp kullanıp banlatmıs) [signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum [Bu mesaj RogueSpear tarafından 04 Aralık 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: _KoRn3R0th_, 04 Aralık 2005 14:58 tarihinde demiş ki: bi ara bana elfçeyi öğret benim nickin varmı elfçesi??asdsadadssad:-) Öğretiriz bildiğimiz kadar ,elf'iz ne de olsa (=[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bugs_Bunny yi tanımıyan varmı ? :pP TheGreatBunny =O
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bugs server gitti galiba girdiğimizde ölmüş olmayalım :S
DiABoLiK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: RuneLaFey, 02 Aralık 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Rune La Fey : 2.ci kusak Drow Arch Mage .. Forgotten Realms'tan Laina : Yine Forgotten Realm'da yildirimlarin kralicesi ( charim lighting mage idi ) Lilith :insanlik tarihi adem ve esi havva ile basladigi sanilir. oysa bir yahudi efsanesine gore ise ; tanri havva'dan once lilith'i yaratti. ancak lilith adem'e itaat etmedigi ve onu terk ettigi icin lanetlenmis ve bir seytana donusmustu Lilith Hakkında bir düzeltme yapayım. http://www.siyahinci.forumkurdu.com/siyahinci-about4.html http://www.siyahinci.forumkurdu.com/siyahinci-about3.html Konuyu burdan incelersen Lilith bir şeytan değil hatta bir büyücü ve sadece musevi efsanesinde geçmiyor. Eski yunanda hatta azteklerde bile var. Gelelim nickimin anlamına bir çizgi film karakteri siyah bir panterden geliyor.
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: FACE_of_the_FACE, 02 Aralık 2005 09:19 tarihinde demiş ki: yüz yüze yüzyüze face to face demek yanlış biliyon sen:D yada face of! filmi bile var yahu:P[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Djinn Server: Ares
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 anlamı acık seytan cıkaran bi kahraman
Öne çıkan mesajlar