rakunchu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaşlar merhaba! buralarda yeniiim!! Malikin tawsiyesiyle geldim!! umarım ii wakit geçiririz! forumda görüşmek üzere! bu soukta sıcak kalın:D Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 vay rakunum erdemimde burda ya daha bi şey istemem.. siz yetersiniz be patiye:D hoşgeldin.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Malik patiyi ele geçirecek, bi zaman ki planlarımı bulmuş heralde...[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgeldin kardeş.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 DFHsdhjsdfsdk ismini çok beğendim! Hoşgeldin o zaman.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 4 mü oldu kaç kişi oldu bizim ekip burda:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hosgeldin sende bari =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
rakunchu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hoşgördükk saolun! saolun!! ben sizlerle warım:D Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben senler varım malik abicim dieceksin rakuN:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
rakunchu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 pardon abi:) ben senle warım! war ol abi:D Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 selammm[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bak insight getirdiğim adamlar saygıda kusur etmiolar.. böle adamlar lazım patiye.. anlayışlı zeki itaatkar:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
rakunchu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 e millet slm wermek güzel! bi muhabbet açın da konuşak tavuk olmasın da karnımın ağrısı yeni geçti:D Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 abi forumlar her türlü şeyi bulrusun her bi haltla alakalı.. gel gir gör ne diyelim muhabbete orda devam:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 burası tanışma koklaşma yeri:P,muhabbet için seni buraya alalım,geyik ötesi muhabbetler için buraya alalım[signature][hline]from exile... Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan fly-forum.com msn Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
timoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hg[signature][hline]azkeryuss Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 meraba[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Sana da selam herkesten..[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 10 Kasım 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
nba Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hg[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Alıntıla
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 iii geldin hg:)[signature][hline]www.maksatibnelik.com Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.