unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bilkent Üniversitesi Nano Teknoloji Araştırma Merkezi (NANOTAM) Direktörü Profesör Ekmel Özbay ve ekibinin nano çipler konusundaki çalışmaları dünya devi Intel'in dikkatini çekti. Dünyanın en büyük Ar-Ge bütçesine sahip Intel'in Ar-Ge'den sorumlu Başkan Yardımcısı David Tennenhouse WiMAX teknolojisinin kapasitesini 100 kat artıracak nanoçipler konusunda görüşme yapmak için NANOTAM'ı ziyaret etti. Nanoçiplerin WiMAX teknolojisinin sahip olduğu hız kapasitesini 100 kat artırabeceği öngörülüyor. Ekmel Özbay ve ekibi Intel'den önce Aselsan'ın dikkatini çekti. Nanoçiplerle dünyanın en hızlı ve en hassas füze uyarı sistemini kurdu. Ekmel Özbay merkezin kurulmasında Aselsan, TÜBİTAK ve MSB gibi kurumların projelerinin büyük katkısı olduğunu belirtiyor. Nanoçiplerle üretilen güneş körü dedektörler askeri helikopterlerin modernizasyonunda kullanılacak. Milyarlarca dolarlık tasarruf sağlayacak olan proje sadece askeri amaçlarla kullanılmayacak. Sivil uçaklar da terörist saldırılardan korunmak için bu tür uyarı sistemlerine ihtiyaç duyuyor. Ekmel Özbay veekibi Avrupa Birliği tarafından desteklenen iki projeyi de yürütüyor. kaynak http://www.sabah.com.tr/tek101-20051127.html[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 İşallah ne diyelim. Yararını epey sonra görebilecez yine ama.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bu İşin Yolu Uzun .../[signature][hline][b]Sagopa .../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bunu amerikaya koyarlar türkiyeye daha sonra gelir kesin[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 oyy pek bi gurur duydum :D :D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 TÜRKK aklııı beaa yürüüyünnnn beaa[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ekmel Özbay çoook akıllı bir insanmış. Ben hiç dersini alamdım ama alanlardan çok duyuyorum. İnsanlar hayranlık duyuyor Ekmel hoca'ya. Gözleri parlıyormuş ders anlatırken[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 umarım çalınmaz usa tarafından[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Biz keşfederiz ama en son Türkiye'ye gelir bu teknoloji. Görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Türkiyeye yaramadıktan sonra Türk yapsa nolur ya daha çok bekleriz beyin göçünün durmasını daha ççook sonra görücez /belki[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Oha bu yalnis bir haber nasil bir haber sirketi bu anlamadim Nanotekno. Turkiye deil america halen arastirior ve internetle yakindan uzaktan alakasi yoktur yani[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 evet türkler kesfetmekte 1 numara u.s.a da calmakta 1 numara[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Fixxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hayırlısı olsun..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ülkenin geleceği 2-3 kuşak ötede belli olacak gibi kültürel yozlaşmaya maruz kalan gençlik özünü koruyabilir ona miras bırakılan üzerinde olup bitenlere birşeyler yapabilirlerse...[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 once okulun netini hızlandırsınlar da. okuldan wireless la baglanıorz download hızı 50-60 kps /sn nedir arkadas bu. OTDU de 400kps ile cekiyormus arkadas dogru mu soledi bilmiorm ama belki dorudur ? sorun nerde annamıyorum[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 geçin bunları ya bu iş türkiyeye 10 yıldan önce uğramaz, boşuna sevinmeyelim hele de 512 faciasından sonra.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar