codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bugün saat 22:00 de Lok da av olacaktır,online olanların katılması ZORUNLUDUR.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 saat çok güzel,ben fazla geçe kalamıyorum bu aralar[hline]Eclipse:Eive Ikeste //_//_//_//_//_//_//_//_//_/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 herkes 22'de lokta olsunda bari adam gibi uzun bir av yapalım.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bu av su ana kadar DarkLegion'un duzenledigi en buyuk ve en önemli av olucaktir.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 *!Dünkü avdan sonra endişelidir* Hadi bakalım hayırlısı..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 * Pistolunu temizlemeye baslar * :) eglenceli olucak sanırım...[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Lok'tan simdiye kadar kayipsiz donülmedi sanirim ama hadi hayirlisi. :)[hline].......................Muhendis A'ab....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Onada raziyim, benim korkum av mekanina ulaşamamak :))[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yanlışınız var dönüldü.ama siz yoktunuz :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Direk çömez muamelesi! :) *!fırk* Gelmeyelim istemiosan?![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Arkadaslar bugunki av bundan sonraki avlar icin bir cesit belirleyici , kayiplari azaltmaya yonelik onlem almamizi gostericek bir av olucak onemi bunun altinda gizli zaten.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Qui, 13 August 2003 18:42 tarihinde demiş ki: Direk çömez muamelesi! :) *!fırk* Gelmeyelim istemiosan?![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) yok canım gelin sizinlede olmeden bir av yapalım :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Arkadaslar Lok'a nasil gidicegini bilmeyenler saat 22:00 da benimle Theed Starporun icinde bilet istasyonunda bulussunlar. Nasil gidicegini bilenler ise yine saat 22:00 da Lokta beklesinler lutfen.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ölmek onemli deil önemli olan zevk almak umarim herkes icin zevkli olur![hline]Sman'chi NortoN Novice Medic Novice Marksman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 merakimdan soruyorum, böle duyuru vs.lerinizi kendi forumlarınızdan yapsanız daha hoş olmazmı hani?[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib CS,TF,HLDM: =LeadeR= (inactive) UO: Ivan Valiant (inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ordada yani topic acilmis olmali zaten Codemaster tarafindan.Fakat burayi daha cok insan ziyaret ettiginden duyuru daha cabuk yerini buluyor.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) [Bu mesaj Levent tarafından 13 August 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Oraya pek fazla kisi bakmadiğindan topic açmak pek yararlı olmuyor,vede topic açmayı unuttum orda şimdi açarım..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: LeadeR, 13 August 2003 19:18 tarihinde demiş ki: merakimdan soruyorum, böle duyuru vs.lerinizi kendi forumlarınızdan yapsanız daha hoş olmazmı hani?kendi forumlarını tüm duyurularını orada yapacak kadar aktif kullanıyor olsalar bile, aynı duyuruyu paticik swg forumunda da yapmaları tam da paticik swg forumunun açılış amaçlarına uyuyor gibi geldi bana. hiç bir mahsur görmüyorum aksine fayda görüyorum.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar