quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 iste ornekleri ehhe. Adam gazeteciye gidiyor. "Usta bir Sabah ver, bir Akşam ver" diyor. Gazeteci de "sana günde bir Posta yeter" diyor. Bu örneği bildikten sonra ben nasıl gönül rahatlığı ile gazete alabilirim ki? Sonra minibüs şöförü sesleniyor: "Arkadan vermeyen kaldı mı?" Bende "arkadan uzattım sen önden alamadın mı" diyorum. Böyle bir minibüs şöförü ile kavga etmeden nasıl seyahat edebilirim ki? Sonra lokantaya gidiyorsun, çorba içmişsin, garson geliyor: "Arkadan ne alırsınız?" diyor, ben de mesela diyorum ki "Sen önce önümdekini kaldır, Sonra döner verirsin. Arkadan kaymak isterim." Bu garson ile kavga etmeden yemeğimi nasıl yiyebilirim ki? Bir çift otobüse biniyor, tabiki otobüs tıka basa dolu adam arka kapıdan kadın ise on kapıdan otobüse binebiliyor. Neyse bilet verecekler kadın arkadaki kocasına bağırıyor " Kocacığım ben önden senin için de verdim sen arkadan verme.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 PUAAUH MUAUAUAH HATA UEUEUEH *kopar Şaka bi yana haklısn dilimizin zengiliği burda ortaya çıkıyor yoksa bu zenginliği deil mi?ewt zengin olsa faklı kelimeler olurdu herhalde farklı anlamlr için bi de türkçe en zengin dil die öretilir:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 icq ya gelsene quamor ne zamand1r uram1yorsun[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Prawler, 13 August 2003 17:20 tarihinde demiş ki: icq ya gelsene quamor ne zamand1r uram1yorsun[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. PM?![hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 visi su yaptigin daha gereksiz bi sey bi ustundeki kullanicidan alinti yapiyosun.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 . [Bu mesaj -Wissy tarafından 13 August 2003 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: quamor, 13 August 2003 17:42 tarihinde demiş ki: visi su yaptigin daha gereksiz bi sey bi ustundeki kullanicidan alinti yapiyosun.[hline]ALI G. MY BITCH Peki.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Bonus, 13 August 2003 17:15 tarihinde demiş ki: PUAAUH MUAUAUAH HATA UEUEUEH *kopar Şaka bi yana haklısn dilimizin zengiliği burda ortaya çıkıyor yoksa bu zenginliği deil mi?ewt zengin olsa faklı kelimeler olurdu herhalde farklı anlamlr için bi de türkçe en zengin dil die öretilir:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] arkadaşın yazdıı ornekler turkcenin ne kadar zengin olduunu kanıtlamaz sadece wermek almak sozcuunun eşsesliliinden faydalanmış elemanda cinsellikle ilgili espirie gulmeye programlı olduu icin yarılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Elexa ewt yarıldım nolcak ki herkesin güldüü şeyler frklıdır hem ben ztn zengiliğe örnek verio demedm dedim ama snra vazgeçtim o düşünceden msjımı keşke daha ii okusaydın[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya abi en ufak bi seyden bile tartisma cikariyosunuz ya hll.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu tür anlamlar, okulda da iletişimde zorluk çıkartabiliyor. vereyim mi dediğinde adam senin dediğini yanlış anlıyor..[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yaw bi msjla kimliğimi gördünüz be daha dorusu salladınız bence tanımadan yorum yapmayın şimdi kommik geldi die neden beni dierlerine bağdaştırıosun ki ne yani gülemez miyim sonra da tartışma diosunuz alla alla iiki güldük be bi daha gülmem ok siz kızmayın yeter ki adamlar salladı da ne salladı veriim diince yannış anlıomusum peki öle ossun sen öle san[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 kızma yaw bu kadar. tmm . takma kafana elexa elestirmis seni..[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 öyle veya boyle Türkçe gercekten zengin bir dil. Ama git gide yozlaşıyor. Sahip çıkmalıyız bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ana dilim Türkçe olduğu için acaip mutluyum kendini çok daha rahat ifade edebiliyosun diğer dillere göre bence..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben önden verdim sen arkadan verme :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: quamor, 13 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: iste ornekleri ehhe. Adam gazeteciye gidiyor. "Usta bir Sabah ver, bir Akşam ver" diyor. Gazeteci de "sana günde bir Posta yeter" diyor. Bu örneği bildikten sonra ben nasıl gönül rahatlığı ile gazete alabilirim ki? Sonra minibüs şöförü sesleniyor: "Arkadan vermeyen kaldı mı?" Bende "arkadan uzattım sen önden alamadın mı" diyorum. Böyle bir minibüs şöförü ile kavga etmeden nasıl seyahat edebilirim ki? Sonra lokantaya gidiyorsun, çorba içmişsin, garson geliyor: "Arkadan ne alırsınız?" diyor, ben de mesela diyorum ki "Sen önce önümdekini kaldır, Sonra döner verirsin. Arkadan kaymak isterim." Bu garson ile kavga etmeden yemeğimi nasıl yiyebilirim ki? Bir çift otobüse biniyor, tabiki otobüs tıka basa dolu adam arka kapıdan kadın ise on kapıdan otobüse binebiliyor. Neyse bilet verecekler kadın arkadaki kocasına bağırıyor " Kocacığım ben önden senin için de verdim sen arkadan verme.[hline]ALI G. MY BITCH :lol: muhahahhah süper TÜrkçeye bayılıyorum dile bak yavrum benim be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 diğer diller de pek farklı diil bu tür konular göz önüne alındığında. misal hot chick with nice pussy diyince akla ne gelir?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: TheSilver, 13 August 2003 22:35 tarihinde demiş ki: :lol: muhahahhah süper TÜrkçeye bayılıyorum dile bak yavrum benim be :) İşe bak ya biz gülelim yemediimiz laf kalmasın siz gülün ne gsl neyse konusmiim[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 akşam akşam koptum yaw eheh buna benzer biizm okulda oldu.arkadşlarlayız bi kız geldi üzerinde gzl bi tişört gibi bişi var.üzerinde "pussy team" yazıyodu.yıkılmıştık :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hahahahaah behran pussy team mi lol ya...... ahahha[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ingilizce konuşalım! çeviriye ölüm! Türkçe kadar saçma bir dil görmedim. Neden Türk'üm, neden Türkçe konuşuyorum onu bile bilmiyorum.. grrr. şuna bak ne kadar salak bir dilmiş....[hline]Karpuz vakti zamanında Bonecrusher'a demiş ki: b3// |@M3R|3r1// / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 lol hot chick with nice pussy süpermiş hehe hiç beklemediğim birşeydi. Türkçe acayip bir olması , ingilizce kullanmayı gerektirmez heralde. Türkçeninde bir sürü avantajı var. Mesela almanlardaki "ch" yi tek bir harf Ş ile ifade edebiliyoruz. Blabla , kısaca Türkçeye laf yok.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 okuldaykende türkçe dersinded bişiye örnek veriodum misafirleri kapıya kadar geçirdim diye bi çümle kurdum ehe direk sııftan attıydı hoca beni:) bi kerede bi arkadaş salatayı hep tuzluyarak yerim demişti hoca onu da atmıştı[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 lol, grudge in verdigi ornek super, resimde super o ayri :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar