Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkce bi acaip dil :)

quamor

Öne çıkan mesajlar

iste ornekleri ehhe.

Adam gazeteciye gidiyor. "Usta bir Sabah ver, bir Akşam ver" diyor.
Gazeteci de "sana günde bir Posta yeter" diyor. Bu örneği bildikten sonra ben nasıl gönül rahatlığı ile gazete alabilirim ki?

Sonra minibüs şöförü sesleniyor: "Arkadan vermeyen kaldı mı?" Bende "arkadan uzattım sen önden alamadın mı" diyorum. Böyle bir minibüs şöförü ile kavga etmeden nasıl seyahat edebilirim ki?

Sonra lokantaya gidiyorsun, çorba içmişsin, garson geliyor: "Arkadan ne alırsınız?" diyor, ben de mesela diyorum ki "Sen önce önümdekini kaldır, Sonra döner verirsin. Arkadan kaymak isterim." Bu garson ile kavga etmeden yemeğimi nasıl yiyebilirim ki?

Bir çift otobüse biniyor, tabiki otobüs tıka basa dolu adam arka kapıdan kadın ise on kapıdan otobüse binebiliyor. Neyse bilet verecekler kadın arkadaki kocasına bağırıyor " Kocacığım ben önden senin için de verdim sen arkadan verme.[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

PUAAUH MUAUAUAH HATA UEUEUEH

*kopar

Şaka bi yana haklısn dilimizin zengiliği burda ortaya çıkıyor yoksa bu zenginliği deil mi?ewt zengin olsa faklı kelimeler olurdu herhalde farklı anlamlr için bi de türkçe en zengin dil die öretilir:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 13 August 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
PUAAUH MUAUAUAH HATA UEUEUEH

*kopar

Şaka bi yana haklısn dilimizin zengiliği burda ortaya çıkıyor yoksa bu zenginliği deil mi?ewt zengin olsa faklı kelimeler olurdu herhalde farklı anlamlr için bi de türkçe en zengin dil die öretilir:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]

arkadaşın yazdıı ornekler turkcenin ne kadar zengin olduunu kanıtlamaz sadece wermek almak sozcuunun eşsesliliinden faydalanmış elemanda cinsellikle ilgili espirie gulmeye programlı olduu icin yarılmış
Sosyal ağlarda paylaş

Elexa ewt yarıldım nolcak ki herkesin güldüü şeyler frklıdır hem ben ztn zengiliğe örnek verio demedm dedim ama snra vazgeçtim o düşünceden msjımı keşke daha ii okusaydın[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki:
ben kızım ne olduki ? [b][i]
MKC
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw bi msjla kimliğimi gördünüz be daha dorusu salladınız bence tanımadan yorum yapmayın şimdi kommik geldi die neden beni dierlerine bağdaştırıosun ki ne yani gülemez miyim sonra da tartışma diosunuz alla alla iiki güldük be bi daha gülmem ok siz kızmayın yeter ki adamlar salladı da ne salladı veriim diince yannış anlıomusum peki öle ossun sen öle san[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 13 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki:
iste ornekleri ehhe.

Adam gazeteciye gidiyor. "Usta bir Sabah ver, bir Akşam ver" diyor.
Gazeteci de "sana günde bir Posta yeter" diyor. Bu örneği bildikten sonra ben nasıl gönül rahatlığı ile gazete alabilirim ki?

Sonra minibüs şöförü sesleniyor: "Arkadan vermeyen kaldı mı?" Bende "arkadan uzattım sen önden alamadın mı" diyorum. Böyle bir minibüs şöförü ile kavga etmeden nasıl seyahat edebilirim ki?

Sonra lokantaya gidiyorsun, çorba içmişsin, garson geliyor: "Arkadan ne alırsınız?" diyor, ben de mesela diyorum ki "Sen önce önümdekini kaldır, Sonra döner verirsin. Arkadan kaymak isterim." Bu garson ile kavga etmeden yemeğimi nasıl yiyebilirim ki?

Bir çift otobüse biniyor, tabiki otobüs tıka basa dolu adam arka kapıdan kadın ise on kapıdan otobüse binebiliyor. Neyse bilet verecekler kadın arkadaki kocasına bağırıyor " Kocacığım ben önden senin için de verdim sen arkadan verme.[hline]ALI G. MY BITCH

:lol: muhahahhah süper TÜrkçeye bayılıyorum dile bak yavrum benim be :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 13 August 2003 22:35 tarihinde demiş ki:
:lol: muhahahhah süper TÜrkçeye bayılıyorum dile bak yavrum benim be :)

İşe bak ya biz gülelim yemediimiz laf kalmasın siz gülün ne gsl neyse konusmiim[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

lol hot chick with nice pussy süpermiş hehe hiç beklemediğim birşeydi.

Türkçe acayip bir olması , ingilizce kullanmayı gerektirmez heralde. Türkçeninde bir sürü avantajı var. Mesela almanlardaki "ch" yi tek bir harf Ş ile ifade edebiliyoruz. Blabla , kısaca Türkçeye laf yok.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...