Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"@itemClientTooltip" trigger ının kullanılışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gercekten cok hos olacagini düşündüğüm yenilik 56b ile birlikte gelmiş fakat kullanılışını tam olarak anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
Mouse ' u itemın uzerine getirince tetikleniyo.. runuoda ki gibi ufak ozellik menusu falan yapmak mümkün

[Bu mesaj Chernobel tarafından 31 Ekim 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aos ve üstü clientlarda click triggerı artık neredeyse işe yaramıyor, default olarak tooltip kullanmaya göre ayarlı çünkü clientlar. dolayısıyla tooltip triggerları geliyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
ne olduguğu ve ne işe yaradığını biliyorum arkadaşlar ben sadece nasıl kullanıldığını merak ediyorum

Ör:

[itemdef isdgjspıjg[
...

...
...

ON=@itemclienttooltip
hedele hude

gibisinden mi nasıl yani?
Mesaj tarihi:
LeBaaL valla hiç denemedim ama biraz fikir yürütürsek bence ;

on=@click - on=@dclick gibidir..
dclick te 2 tıklayınca belirttigin şeyler oluyo
click te tek tıklayınca belirttigin şeyler oluyo
bundada mouse itemın ustune gelince belirttigin şeyler olur heralde... tabi denemek lzm..
Mesaj tarihi:
itemların altında clienttooltip triggerı ile menü oluşturuluyor.

said:
[itemdef i_hede]
..
..

on=@clienttooltip
SRC.ADDCLILOC ,[arguments]

itemın üstünde mouse'u tutan kişi
itemın kendisi
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
.56 serisi bitmeden, .57 serisine gectiler, sacmaladilar :p[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Mesaj tarihi:
said:
Math-, 01 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
.56 serisi bitmeden, .57 serisine gectiler, sacmaladilar :p

nasıl saçmaladılar? feature freeze'e geçti .56 versionu. artık yeni özellik ekleyip onları adapte etmeye çalışmak yerine bugları fixleyip tam bir stable version yaratmak demek oluyor bu. .57'de .56'nın son versionları üzerine yeni version ekleyip ultraalpha olarak gelecek yeni versionların temelini kurma amaçlı.

feature freeze olmasaydı da hergün yeni birşey eklenip hep test versionu olarak mı kalsaydı .56 yoksa?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
benim o post'taki amacim senin yazdiginla esdeger sayilir. .57 serisinin temelini olusturacaklari yerde, 56 serisine agirlik vererek stabil bir hale getirebilirlerdi, daha sonra o stabil surumu kullanip onun uzerine eklemelerde bulunularak 57 serisi rahatlikla cikarilabilirdi.

ayrica hep test kalmasi yeni surumun cikmasi ile mi alakali, tabi yazdigim benim gorusum. cikan versiyonu stabil hale getirip public ettikten sonra diger versiyona gecmek daha mantikli bana gore.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi,
Mesaj tarihi:
thelegbra 2 client versionundada calistiramadim 203 ve 400c sanırım benden kaynaklanan bir sorun ini ayarı veya farklı bir şey gerekiyor mu daha detaylı anlatırsan sevinirim.
Mesaj tarihi:
yeni sürüme geçmediler ki :) yani 57'ye ağırlık falan verilmiyor, herkesin istediği gibi buglar üzerine yoğunlaştılar 56daki.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
said:
LeBaaL, 02 Kasım 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
thelegbra 2 client versionundada calistiramadim 203 ve 400c sanırım benden kaynaklanan bir sorun ini ayarı veya farklı bir şey gerekiyor mu daha detaylı anlatırsan sevinirim.
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 02 Kasım 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
yeni sürüme geçmediler ki :) yani 57'ye ağırlık falan verilmiyor, herkesin istediği gibi buglar üzerine yoğunlaştılar 56daki.

57 nereden cikip, released edildi pekala? :)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi,
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sphere 0.57.1 & Client 3.0.8Z versionda denedim çalışmıyor . Hangi clientlerde çalışıyor yada tam olarak verim alabilirmiyiz ?. Biraz bu konu daha doğrusu 57 üzerinde konuşalım istedim ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Mesaj tarihi:
yok 57yi hiç kullanmayın, zaten o 56nın üzerine yeni özellikler eklemek icin yapılan bir calısma, bu trigger 56 üzerindede var, yani en son 56 nightly ile kullanabilirsiniz :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
Amaaan yani iteme steplendiğinde transparan bi menude html kodlarla yazılmış damage yada artifect özellikler cokda iç acıcı bi ozellik değil aslında . Hatta yalamışım 56b yi . Stabil olmadan kullanmak anlamsız ozamana kadarda kim öle kim kala .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Mesaj tarihi:
Şimdiden uğraşmakta fayda var çıkınca afallamak yerine şimdiden çözüm üretmek daha mantıklı...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
  • Yeni Oluştur...