Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

druid aquatic form questi için yardım...

Amroth

Öne çıkan mesajlar

ya benim NE bi druid im var ve topicden de anlaşılacağı gibi aquatic form quest ini yapamadım tthotbot a baktım ama orda horde lar işgal etmiş barrens map inde yer sölüyolar falam bana biri yardımcı olabiliri mi?
* bu arada 2. aşamadayım 2 pendant ı bulmam ve birleştirmem lazım
şimdiden teşekkürler...[signature][hline]"Oniwa Banshu kodachi nitou ryu - Kaiten Kenbu Rokuren"
Sosyal ağlarda paylaş

valla elflerinkini bilmiyorum,ama İĞRENÇ bir quest.Nasıl aramıştım ben o ikinci parçayı ya delirmiştim.
Barrens da olan horde içindir buyuk ıhtımalle,çünkü ikinci kısmı silverpine da.Ya ortak quest olduğu için iki parçada horde tarafında olamaz.
Yanı alliance için farklı yerlerde olmalı[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

Sea Lion:
Locations of items you need to find:
61.28 for the Shiny Babble (easiest to go South-East of the lake)

Westfall:
20.33 is the anchor (start going down from there)
18.33 is the box with a bubbling thing next to it that will allow you to breathe
(1st half of the pendant)

No beasts to fight

Auberdine:
49.11
lvl 16-18 to fight here in the water. The box is between two rocks. (2nd half of the pendant)

edit: thottbot sari renkte olanlara bakarsan skoru yuksek olan yorumlar daha cok yardimci oluyorlar.

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 04 Aralık 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...