Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 demirden korksak tauren olmazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 miras değil mc farmladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tauren'im ama epic bende nazar etme nolur, honor farm yap senin de olur 40 dan sonra azanı, şaman paklar. ganklama beni ganklarım seni 1 pala 1 paladır, 2 pala bir kulüp olur, 3 pala bir imparatorluk kurar 1 tauren inektir, 2 tauren otlarken yanlızlık çekmez, 3 tauren ahır kurar. 1 rogue gank yapar, 2 rogue lvl60- dungeon farmlar, 3 rogue şehir basar. 1 mage buff bekler, 2 mage beraber buff bekler, 3 mage birbiriyle kavga eder. [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 02 Aralık 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Her Tauren çocuklugunda bu masalı cok sever... Shaman ve 7 Cuce Gnome..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 lol gnome'lu köyün şamanı alyans harikalar diyarında sevimli hayalet kal'thuzad epic atını satan gm dikkat şaman çıkabilir prens arthas ve 40 undeadler işte bunnar iğrenç: bence expansionda gelecek olan yeni alyans, beyaz altın olucak. azeroth magazin (anadolu magazin) +: abi wsg'de bug varmış. -: neaaa? ben gelmiom wsg'ye +: abi nolcak premaid yaparız, bayrak alamazlar, rush yapar yeneriz. -: yok abi ben böcek yüzünden gelmiom. *!dövmeyin tamam die yalvarır* [signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 03 Aralık 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Human silly'si; (aşağı yukarı) An orc walked in to a bar, with a parrot on his shoulder. The bartender said "hey where did you get that?!". The parrot said " in durotar, they got'em all over the place!" budur. tanımam. ha bide bracelet of powerı tanırım tabi[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 güneş girmeyen ewe priest girer paladinler metroseksuel.[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tauren disi taurene :P Mööö E möööö E möööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bir gün orc hocanın epic iteme ihtiyacı olmuş.gnome efendiden zor bela bir krol blade almış.gel zaman git zaman bir gün orc hoca gnome efendinin kapısına gelmiş,demiş ki; -müjde gnome efendi,epicin rare summonladı. gnome efendi bu işe çok sevinmiş,raresini almış.bir vakit sonra gnome efendiye AV sırası gelmiş.orc hocadan krol bladesini almaya gitmiş.demiş ki; -orc hoca,nerede benim epicim orc hoca manalı manalı bakarak demiş ki; -senin krol blade öldü gnome efendi,vendora sattım. gnom efendi şaşkınlık içinde; -e orc hoca,hiç item ölür mü? demiş, orc hoca hiddetlenerek son sözü söylemiş ve demiş ki; -e bre alyans,epicin rare summonladığına inanıyorsunda,vendora sattığıma ne inanmıyorsun?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bir paladin bir paladine gel beraber camide namaz kılalım demiş.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Warrior : Neden heallemiyosun bre Allah'ın adamı demiş Paladin : Faturayı ödemedim -Holi laytı- kestiler demiş. Daha igrenci yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 @Defensive bu kadarda irenci olamaz.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 03 Aralık 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 gerçekten iğrenc ötesi bir espri[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 palalar cennete şamanlar heryere mageler nereye... nereye de giderler (nereye gitcekler ki sank,. elwin'e bile gitseler lvl1 rabit pom pyro critlio.) bu da baya irenç: +: nereye gidiosun -: sw'ye +: aaa blizz sinema mı kurdu wow'da[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 defensive git bi köşede öl bişi yap[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sarı saçlı dişi gnome : Bir kedi gördüm sanki Undead rouge: gördüüüüün görddüüüüün birrr kedi gördün.... (sfx: backstap)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 -seni bizim kazım sordu.. -hangi kazım -rage fire chasm omg!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 @dadashnikof chasm, "çeasım" diye okunuyor yannız :-)[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 /wave /wave /rude /lol /WTF !!![signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 @Muhallebi ı ıhh özellikle sözlükten baktım nasıl okunuyo diye :D kaz'ım diye okunuyo. iğrenç bi espri yapcaksak herşeyi düşünmek lazım fsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 adamın teki sinirden türkçe küfür etmeye başlar artık. ordan bi adam sorar: -aa abi sen türkmüsün? -evet, sen? instanceda yaşanmıştır [Bu mesaj DadashNik0F tarafından 04 Aralık 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 DADAŞNİKOF İSMİNE BAYILDIM HELAL OLSUN :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar