chagy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Şimdi bende 2 tane hd var maxtor ve samsung Maxtor 61 C Samsung 50 C yani inanmıdım sırf o yüzden 3 farklı programla denedim,hepsi aynı. bu arada asus mainboard'un sıcaklığı 49 ve 25 C yani harddisk nasıl o kadar ısınıyor anlamadım. Biriniz açıklayabilir mi normal mi bu ki bana pek normal gözükmüyor.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 harddiskler öyle sıcak oluyo ya en azından benimki öyle elimle değemiyorum yani 50 60 ın üzerindedir benimkiler de özellikle dosya falan kopyalayınca feci ısınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 80gb hitachi 50'nin üstüne çıkmıyor oyun oynarken, dosya çekerken [Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Aralık 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 200GB WD 30 derecenin üstüne çıkmadı daha hiç.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 maxtor 40 gb samsung 80 gb normalli mi yani 61 C olması?[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar