SoLDieR_oF_StaN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 evet yeni serverda bir araya gelelim beyler Nick:CraZy_StaN Level:10 Class:Archery[signature][hline]Nick:SOLDIER_OF_STAN Server:Beramus Class:Archery Level:51 daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Shewky(Archer) Gwindon(henüz belli değil)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 guild meselesi noldu ? yoktum kaçırdım[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: Neriba L3 Archer/Cold(Troy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Nick: Nwalka Class: Blade/Fire level: 13+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 - Dretkag / Archer[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 şu an bi karakterim var ama sürekli lag olduğu için server giremiyorum. ama bende varım[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDieR_oF_StaN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 neriba valla ben oyuna girdim ama kimseyi bulamadım kimse yok ortalıkta bu arada shewky kanka oyuna gircek misin?[signature][hline]Nick:SOLDIER_OF_STAN Server:Beramus Class:Archery Level:51 daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Neyse, ben uzuuun bir süre ghost questini yapıyor olacağım :)[signature][hline]GW:(bıraktım uzun bir süre uğramam) Marsin Coldblood L7 W/Mo SO: Neriba L8+ Archer/Cold(Troy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Pati_Heidest Archer/Cold Lvl 12+[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende varım guild kursak çok güzel olur. Elodea (Archer) Lvl 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Nathaniel Level 12 Archery + arkadaşlar bu konu açılmamıştı güzel ama herkesin bakacağı bir konu olduğu için yazma gereksinimi duydum. Bir konu,olay vs. üzerine açılmış olan bir konu varsa lütfen üstüne açmayalım.Knight oynayanlara benzemeyelim[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Nick : Selin lvl 6 Archer ama lineage olsun wow olsun assassin oldugum için bu cok acaip geldi bana bu yuzden değiştiriyorum karakteri sırf bundan dolayı :) Birşey sormak istiyorum burda da lineage de oldugu gibi karakterler arasi item-para transferi var mı? Varsa nasıl yapabilirim Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Eğer ileride hatırlanmak istiyorsan ya okunmaya değer birşeyler yaz ya da yazılmaya değer birşeyler yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Firestorm - Archer guild olayı için 500k gold lazım..[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Santo, 03 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Nick : Selin lvl 6 Archer ama lineage olsun wow olsun assassin oldugum için bu cok acaip geldi bana bu yuzden değiştiriyorum karakteri sırf bundan dolayı :) Birşey sormak istiyorum burda da lineage de oldugu gibi karakterler arasi item-para transferi var mı? Varsa nasıl yapabilirim Şimdiden teşekkürler Action'dan (Kısayolu "a" ) exchange'i skill barına ekle. Sonra takas yapıcağın adamı seçip action'ı kullan.[signature][hline]ewq [Bu mesaj Shakkil tarafından 03 Aralık 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Shakkil güzel dedin sağol ama ben kendi karakterlerim arasında yapabiliyor muyum demek istemiştim :)[signature][hline]Eğer ileride hatırlanmak istiyorsan ya okunmaya değer birşeyler yaz ya da yazılmaya değer birşeyler yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 troy'da başladım bende. Nick : Washi Blade/Fire lvl 12 bandit archer questini yapıyorum su an :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Selam troydayım. Nick: pati_private archery cold lvl 6 yım görüşelim mutlaka.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ya ben şu kayıp çocuğun questi yaptım sonra hiç bişiy söylemedi o herif bir sonrakini nerden asıl alıcam? Nerden bilecem hangisinde sıra?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 troydayım glaive cold ve 10 um 1-2 saatte 10 oldum :P nick clasher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar