Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni serverdaki patiler bir araya gelelim

SoLDieR_oF_StaN

Öne çıkan mesajlar

Shewky(Archer)
Gwindon(henüz belli değil)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

Nathaniel Level 12 Archery

+

arkadaşlar bu konu açılmamıştı güzel ama herkesin bakacağı bir konu olduğu için yazma gereksinimi duydum.

Bir konu,olay vs. üzerine açılmış olan bir konu varsa lütfen üstüne açmayalım.Knight oynayanlara benzemeyelim[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Nick : Selin lvl 6 Archer

ama lineage olsun wow olsun assassin oldugum için bu cok acaip geldi bana bu yuzden değiştiriyorum karakteri sırf bundan dolayı :)

Birşey sormak istiyorum burda da lineage de oldugu gibi karakterler arasi item-para transferi var mı? Varsa nasıl yapabilirim

Şimdiden teşekkürler[signature][hline]Eğer ileride hatırlanmak istiyorsan ya okunmaya değer birşeyler yaz ya da yazılmaya değer birşeyler yap...
Sosyal ağlarda paylaş

Firestorm - Archer
guild olayı için 500k gold lazım..[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Santo, 03 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Nick : Selin lvl 6 Archer

ama lineage olsun wow olsun assassin oldugum için bu cok acaip geldi bana bu yuzden değiştiriyorum karakteri sırf bundan dolayı :)

Birşey sormak istiyorum burda da lineage de oldugu gibi karakterler arasi item-para transferi var mı? Varsa nasıl yapabilirim

Şimdiden teşekkürler

Action'dan (Kısayolu "a" ) exchange'i skill barına ekle.
Sonra takas yapıcağın adamı seçip action'ı kullan.[signature][hline]ewq

[Bu mesaj Shakkil tarafından 03 Aralık 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...