Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birlikte eve çıkacak arkadaş arıyorum!!!(ist)

tamirci

Öne çıkan mesajlar

Forumdan ev arkadaşımı bulunur allahaşkına ya .
lol[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Naapsin ? Kadikoy meydanina afiş mi koysun cocuk ?[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baluu, 18 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
Naapsin ? Kadikoy meydanina afiş mi koysun cocuk ?

ne farkı var?[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

Ünide İlk sene yurtta tanıştığım arkadaşları tanıyorum zannettim eve çıktık 6ay geçinebildik zor zar.
Üniversitenin emlak forumundan bulmuştum bi ev arkadaşı şansıma iyi anlaştık kaliteli bi çocuk çıktı 1 yıl gayet güzel geçindik okulu bitti gitti.
Daha sonra cafede bi arkadaşımla karşılaştım yanında bi çocuk vardı orda tanıştık eve ihtiyacı varmış al gel bavulunu dedim
onunlada 6 aydır aynı evdeyiz bi sorun yok ancak ben şanslıyım bu konuda biraz çok riskli bişey bu şekilde ev arkadaşı bulmak sorun yaratabilir.
Bol şanslar Dikkatli Ol.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Tanımadığın birisiyle eve çıkmak riskli deil mi? Yoksa yanlış mı düşünüyorum.
Bu arada tamirci hiç arkadaşın yok mu ev arkadaşı arayan?(olsa niye buraya yazasın farkındayım ama ilginç geldi)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...