Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

polis işte böyle atlatılır

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
Janitschar, 02 Aralık 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
Subaru değil Mitsubishi Evo olması lazım

said:
gs_burak1905, 02 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
biri arabaya ew-o demiş arabanın ew olanına karavan denir ama o araba karavana benzemiyor hiç

gs_burak'ı yanlış anlamıosam... ya biri şu arabaya ew-o desin lütfen çok fena oluyorum (yada kafaya mı alınıryorum noluyo?)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 02 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
gençlik işte bende böleydim

belki de senden ilham alıp çekmişlerdir videoyu[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 02 Aralık 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
Geçen gün pederin arabasını aldım garajdan. Gidiyodum sahil yolunda bi arabaya çarptım nezarete aldılar beni. Sonra bizim polis abimiz var bizim elemanların. O çıkarttı sağolsun...

O akşamde elemanlarla halı sahaya gittik maça. Sahayı ben ayarladım çok sağlam. Maç 3-0 bitti. Maçın tüm golleri benden. Çok iyi futbol oynarım.

yuh ya, halı saha maçı 3-0 bitermi en az 15 gol olur be..

kaçardan oynadınız 11-11 falanmı?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
Sosyal ağlarda paylaş

jackie chan'in Who Am I? isimli filmi türkçeye rezil biçimde afrika kaplanı diye geçiyo. Star kanalında yayınlanmıştı jackie hafizasını kaybediyoda afrikalı yerliler adını sorduunda "kimim ben" diyodu sora adı kimim ben diye kalıyodu ehu[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...