Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 [spo1=Geyik] : Geyik nasıl başladı... NI-MH: ondan esinlenerek NI-MH: ama o .effect ile NI-MH: onu yapamazsın düzgün NI-MH: sendpacketi var PL: 4 yönlü NI-MH: onunla yaparız NI-MH: 4 diil NI-MH: tek yön NI-MH: uo çeviriyor onu PL: hmm NI-MH: ok atınca nası oluyorsa oklar NI-MH: bide sörvır açcen PL: ben script er dğeilimbe PL: yöneticiyim NI-MH: gotik PL: =) NI-MH: PL: lafı kodun hemen . bu lafı il k kim koyucak diye merak ediyordum =D PL: sana nasip oldu NI-MH: hangisi PL: "bi de server aççan" NI-MH: ohoo 1 hafta NI-MH: önce sokcaktım NI-MH: üşendim NI-MH: :B NI-MH: açılır NI-MH: server NI-MH: bisürü hata çıkmasın yeter:b PL: HAhahah doğrudur PL: yok ya PL: 3 script er var NI-MH: off 2 zıpladım başım ağrıdı arkadaş böle iş olmaz PL: ben bi yandan kendimi geliştirme çabasındayım işte NI-MH: aikidocu adamım bide PL: neden zıpladın ki NI-MH: ben çok hareketli adamım hastayım bu ara 2 gündü revdeyim sıkıldım PL: bende zıplarım hergün NI-MH: ben kolumu kırdım küçükken koltuklardan düşerek:D PL: zıplamak acayip faydalı NI-MH: zıplarken PL: kafayı kırmaktan iyidir PL: bende küçükken koltupta otururp çok düşünürdüm PL: ççok düşünen delirir derlerdi düşünme öyle falan =D NI-MH: lol NI-MH: ben NI-MH: koltuklarda NI-MH: zıplardım NI-MH: ama ortasında zıpzıp diil NI-MH: kenarlarından yürürdüm PL: hahaha PL: tam devirmelik =D NI-MH: koltuk devrilir gibi olurken öbür koltuğa zıplardım NI-MH: onun kenarına işte NI-MH: sora NI-MH: düştüm yere NI-MH: kolumun üstüne NI-MH: bi güzel kırdım PL: hahaha tam ranger adammışşın be =D NI-MH: hayvani esneğimdir NI-MH: baleye falan NI-MH: çaardılar NI-MH: gitmedim NI-MH: ayağımı NI-MH: kafama falan NI-MH: rahat deydiriyorum PL: hadi ya NI-MH: eet PL: dur bende deneyim NI-MH: göstereyim:b PL: deydi NI-MH: arkasına NI-MH: atıcan ama PL: ha PL: =D NI-MH sizi web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti kabul et (Alt+C) veya reddet (Alt+D) istiyor musunuz? web kamerası görüntüleniyor uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz. PL: ?? PL: esnetme kendşni !! NI-MH: bekle NI-MH: gleiyom Kılıç çektim Shiruken attim Kılıçla havada attım:b Ayamı kafamın arkasına attım. [/spo] [signature][hline]guns don't kill people, bullets do.[Bu mesaj Chemical tarafından 03 Aralık 2005 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Evet üstümdeki bir paticik tshirti ^-^[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 03 Aralık 2005 05:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 uyu chem.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 mavi +1 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 chem adeks'e gel lan[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 chem msn'i göcerttin .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hadi? nası ya:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sesli görüşmeni kabul etmemle msnnin çökmesi bir oldu ..[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 chem,hani kamerayı alıp ankara'ya geliyordun? deney yapacaktık? sen şimdi unutmuşsundur da ne için olduğunu :-p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ışık:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hauehaudhsjkfdsk muhabbete gel :D[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 he ya ışık, neyse artık bi ara ben çeker görüntüleri koyarım buraya :-P[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben bu chem in robot olduğunu düşünmeye başladım :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 puahha bacağa bak :D[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bomba bi rresim varda elimde .. işte onuda foruma koyarsam tüm koyduğu resimlerden daha büyük tepki görür =D[signature][hline]I can perfect your gothic dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ahahah muhabbet süper:D *fısıldayarak* Ya millet şu Chemical ın bi kapatma düğmesi filan yokmu?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hocam o ayağı nasıl koydu taa orana?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Chem' in daha ne hünerleri var, ayağını her tarafa alabiliyor...!!! lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 lol:D tam imzalık söz[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 chem küçkken kolunu kırdığında kafasını da çarpmış o gün bugündür böyle biz alıştık ona..ş[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 o tshorte o pantolon uymamış rüküş gördüm seni eheh.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 rahatsızmısın olm sen :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Silphatos, 03 Aralık 2005 05:40 tarihinde demiş ki: chem adeks'e gel lan eah sendemi ordaydın. içime oturdu gelemedim ya of.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 OHAAA...Ehm pardon biraz aşırı bi tepki... Onu bırakıyorum ve chemicala birşey soruyorum neden böle manykça şeyleri geceleri yapıyosun?Hayır anlayalım çünkü geceleri başka bir forma mı geçiyorsun merak ediyoruz.... Not:O bacağı nasıl oraya götürdün...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bacağa gel. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar