Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

murderer

Destruction

Öne çıkan mesajlar

eyvallah, çok iyimsersin :)

ufak bi hesap yaparsak, lvl 20den 22ye geçmek için 3 gün harcadım. ve 3 günüm gitti bu şekilde. oyunun adaleti bu sanırım . o yüzden fazla sarmamak lazım. üzüldüm gerçekten . bence, yeni servera sende geçme. online oyunlar insanın hayatından yiyor . ve insan sonra üzülüyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

heheh, adına sevindim :)

saydığın maddelere sahip olduğumu söyleyemem, ama bu oyunu ko'dan sıkıldığım için oynamaya başladım ve yine kasış bir oyun olduğundan dolayı 2 levelimin gitmesine üzüldüm. kolay kasamadığım içinde harcadığım zamanın gitmesi koydu açıkçası. neyse başarılar sana bu oyunda. umarım bir gün çılgın bir thief olursun ve yabancı oyuncuların eline verirsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

lol bide yetkili uğramıyo demiştiniz ahah[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

Nedfr destructionın yukarıda küfür ettiğin sanmıyorum yaptığın davranış yanlış. Yazdığını küfür olarak nitelendiriyorsan paticik forumlarını kapatın çünkü çoğu başlıkta birçok küfür var misal (a.q) vs istersen benide engelle paşa gönlün bilir.

[Bu mesaj KingSaGoPa tarafından 03 Aralık 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...