Destruction Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kervan basıyoruz ayağına birini kestim alakasız yere ve murderer oldum. işin kötüsü durduk yere öldüm ve 23.000 exp gitti. sürekli 23 hp can düşüyor. bundan nasıl kurtulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 öldüm 12 kere. düzelmedi. bi kaç kere daha ölürsem level düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 2. leveli düştüm öle öle . murderer geçmedi. bu oyunu bırakmak en iyisi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 level 23tüm. öle öle 21e düştü. kasmak zaten zor bu oyunda. questlerden canım çıktı. şimdi bi daha kasmak ölüm geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 eyvallah, çok iyimsersin :) ufak bi hesap yaparsak, lvl 20den 22ye geçmek için 3 gün harcadım. ve 3 günüm gitti bu şekilde. oyunun adaleti bu sanırım . o yüzden fazla sarmamak lazım. üzüldüm gerçekten . bence, yeni servera sende geçme. online oyunlar insanın hayatından yiyor . ve insan sonra üzülüyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 heheh, adına sevindim :) saydığın maddelere sahip olduğumu söyleyemem, ama bu oyunu ko'dan sıkıldığım için oynamaya başladım ve yine kasış bir oyun olduğundan dolayı 2 levelimin gitmesine üzüldüm. kolay kasamadığım içinde harcadığım zamanın gitmesi koydu açıkçası. neyse başarılar sana bu oyunda. umarım bir gün çılgın bir thief olursun ve yabancı oyuncuların eline verirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 cembone bu işi biliyo bende biliyorum ama genelde konuları okumakla yetiniyorum ve yorumlarımıda yapıyorum. LÜTFEN MURDERER OLMAYINIZ...!1!!!!'!11[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ayrıca , "Internet Günlüğüme hojgeldiniz... Burada her türlü şeyi yazacam. İyi eğlenceler. Umarım yaşadıklarımı beğenirsiniz.." değil "Internet Günlüğüme hoşgeldiniz... Burada her türlü şeyi yazacağım. İyi eğlenceler. Umarım yaşadıklarımı beğenirsiniz.. olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yerinde bir düzeltme, ancak daha da önemlisi var; paticik forumlarında küfür edilmeyecek. Destruction tüm bölümlere 1 hafta mesaj atmanı engelliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 lol bide yetkili uğramıyo demiştiniz ahah[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Nedfr destructionın yukarıda küfür ettiğin sanmıyorum yaptığın davranış yanlış. Yazdığını küfür olarak nitelendiriyorsan paticik forumlarını kapatın çünkü çoğu başlıkta birçok küfür var misal (a.q) vs istersen benide engelle paşa gönlün bilir. [Bu mesaj KingSaGoPa tarafından 03 Aralık 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 HAIL TO TEH KINK !!11!! Evet evet kapatın paticik forumlarını . Kink öyle diyor .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar