axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo]Anything.. Anything you believe can change the nature of a man [/spo] Bi trivia sormuştum said: You shall meet enemies three, but none more dangerous than yourself in your full glory. They are shades of evil, of good and of neutrality given life and twisted by the laws of the planes Ardeth cevaplamış ama sanırım tam anlaşılmamış bu. Shade of Good tabii ki Trias. Fallen Angel olmasına rağmen dövdükten sonra tövbe etmeye ikna edebiliyorsunuz. Shade of Neutrality Ravel. Aslında bi night hag ama Nameless One'a aşık olunca işler değişiyor. Ve shade of Evil da Fhjull. Bu bariz bi şekilde sizden nefret eden bi karakter ama Trias'ın üstüne koyduğu lanet yüzünden kötü bişey yapamıyor. Yourself in your full glory dediği de Transcendent One. Nameless One'ın ölümlülüğü, bütün hayatları boyunca sahip yaşadığı tüm tecrübelere sahip. Korkunç bişey olması lazım aslında ama combatta yenebiliyorsunuz. edit : şu platter ın torment junk sitesini de vereyim oyunla ilgili pek çok bilgi bulabilirsiniz. http://www.planescape-torment.org/?page=crap [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:42 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Birde şu var ki nameless one, multiversede ölümsüzlüge en yakın varlık, tanrılar dahi lady of pain tarafından öldürlebiliorken o öldürülemior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ee aslında öldürülebiliyor. Seni maze e attıktan sonra biraz daha kızdır lady yi. Tapın, rasgele katliam yap, sigilde önemli karakterleri öldür falan. Sonunda "lady'nin gölgesi üzerine düşecektir.. " Bu da sigil jargonunda ölmek anlamına geliyo Hatta minik bi ara demo bile koymuşlar ben denemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Zaten o tüm yaralar daha önce Lady of Pain e kurban gitmesinden die biliorum :) Hani oyun game voe roluyor ama aslında ölmüyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yok ölüyosun. hatta bi adam var ya, adını unuttum, kafa toplayıcısı, morteyi esir alan. o da öldürüyo nameless one ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 O diilde bana Lady of Pain le ilgili düzgün bilgi içeren bi yer lazım (wiki hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet öldürebilen karakterler var hatta gidip amceeaah beni öldür pls yeter dayanıycam :( diyosun eyvalla diyip gönderiyo seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 [spo]yeni ogrendim kendi willimiz ve blade of immortal la öldürebiliomuşuz...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Başladıgım odadan çıkamadım yaws :( scalpel i aldım bandajları aldım zombiyi öldürüp key ide aldim ama cıkmaya calıstıgımda you need a key dior.... deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bir bilen yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 İlk oda? Anahtar inventorydeyse direk açılıyor kapı, anahtar kayboluyor sonra. Sanırım ortadaki zombiyi öldürüp alıyordun. Olmazsa bi daha başla oyuna öyle dene. Scapel bandaj falan alakası yok, başka bişey de yok o odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oyunu bu kadar öven, "şu şöyle bu böyle" diyen adam nasıl ilk odada takılıyo yaw ? o.O lady of pain hakkında hiç biyerde pek bi bilgi yok."pages of pain" diye bi roman var troy denning in orda kendi ağzından anlatıyordu bazı yerlerde lady yanlış hatırlamıyorsam.(GERGE masaüstü bölümüne koydu dün) yani lady nin çok kesin bilinen bi tarafı yok. en son 3.5 edition kitapların birinde alignment ını(lawful neutral) açıklamışlardı.ona bile bayaa şaşırmıştım.normalde hiç bilgi vermezlerdi. edit:imla [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 20:38 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 axe quick inventory ye, normal inventory ye filan her yer ekoydum zombiyi öldürüp açılmıor nedense kapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 curst'deyim, özlemişim yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lady of the pain hakkında bilgi tsr pek fazla vermezdi, planescape settingini de yeterince popüler değil diye çöpe atan bir wizards of the coastun dediklerini sallamam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 fenris en son 4 sene önce oynadım :) Anahtar inventorydeyken kapı acılmıor lol ya anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Vhailor'u aldım gruba bugün }=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bir de yanarak ölebiliyoruz yanılmıyosam...Ben bu oyunda ignusa acayip gıcık olurdum ya bi itici gelirdi it herif bana...Öte yandan bi karizması da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 yanında ölüyoduk evet [spo]bide şe vardi işte wisdom'ı abartınca kendimizi existance'dan siliyoduk öle ölüyoduk falan yanı ölmek denirse[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ignus süper adam lady of pain gazabına uğradı yaptığı hatalardan dolayı akıllı olsaydı demiştim ama güç delisi olmak ayrı birşey yanarsın sonra :) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:52 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ya ben kör archerı bulamamıştım önceki hayatlarımızdan birinin followerı...Xachariah mı neydi hatta ismi.Onun hikayesini falan anlatabilecek var mı bulunca ne oluyo?Bi deyiverin merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dakkonun kküpü en güzel şey bence her partı aça aça olayı çözüyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Xachariah, Mortuarydeki ismini hatırlamayan kör zombi. Fell'den işaret dilini öğrendikten sonra Dakkondan senin için konuşmaları tercüme etmesini istiyosun. Dakkon geçmişin ve seni takip eden 4 kişiyle ilgili bölümü atlıyor, eğer konuşmaları anladıysan Dakkondan gerçeği açıklamasını istiyorsun. Bahsettiği 4 kişi Morte, Dakkon, Deinorra ve Xachariah. Blind Archer kimdi neydi diye sorduğunda Dakkon detayları anlatıyor. Bu konuşmadan sonra Mortuaryde o zombiyi bulduğunda adını söylüyosun o da geçmişi hatırlıyor sanırım. Xachariah kör bi okçu ama düşmanlarının kalbini görüp oklarını oraya atıyor. Gerçi kalp mecazi anlamda sanırım çünkü Dakkonun dediğine göre Fortress of Regretsde baya bi shadow da öldürüyor oklarıyla. Yine Dakkonun dediğine göre içlerindeki en şanslısı o, fortresste Sadece vücüdu ölüyor. Ayyaş olduğu için de zamanında dustmen anlaşmalarından birini imzalamış o yüzden cesedi zombi yapılmış. Bu arada sanırım konuşmak için speak with the dead i öğrenmiş olmak lazım dead nationsdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hll iyi hafıza :D gözlerimin önüne geldi sahneler zaten stroyde bir dakkon bir ignus benim için birde kaşar priestı unutmamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hiç mi üşenmiyosunuz her mesajda defalarca Xachariah yazmaya? Zekeriya işte adamın adı, ne kasıyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar