Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planescape: Torment

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

ahah gaza gelin PLANESCAPE : TORMENT tekrar basladım ...
dedigim gibi :)
geldinizmi geldiniz geldiniz :)
lvl 5 mage olduk ...
daha figher yapacak amcayı bile bulamadık ...
maze e girdik olayı unutmusuz tutorial indirmek zorunda kaldım :)
99 dan bu yana 5 sene gecmıs net unutmusum sankı yenı oyun oynuyor gibiyim ...
bi dak'kon u net hatırladım bıde morte yı ...
bakalım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir bulsam 3. ve 4. cdmi başlayacam oyuna. Özellikle aldım bilgisayar gelmeden. Bilgisayarın geldiği gün evde kaybettim cdleri. 1. ve 2. cd yatıyor ama 3. ve 4. cdm gölgelere karıştı[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o herif Dak'kon değil miydi?Zaten oyunun en başında bulmuyon mu o adamı?Ben fighter olarak oynamıştım gayet güzeldi,ama yakın zamanda şöyle yüksek int ve wis li bir karakterle başlıcam(onu da mage yaparım heralde)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten oyun Wis ve Int düşükken pek bir şeye benzemiyor. Yani öylede oynamak lazım ama. İşte bu tekrar oynanabilirlik demek :) Mutlaka Int ve Wis 25 yapıp oynayın bir kere. (Arkadaşla takıldık biraz. Süper konu yaa. Ama hala cdlrimi bulamıyorum :([signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaaa. Olayı çok iyi onun. Yani gerçeği. Söyleyimmi? Söyleyip oyunun içine edebilirim. En azından bir kısmına :) Taunt özelliği süper onun. Büyücüler işi gücü bırakıp bunu kovalıyor :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu oynuyorum ehe sardı baya ama takıldım biyerde

SPOILER SORU

şimdi ravel's maze e gidiyoruz hani şu bizim mortallığımızı alan. onunla konuşup öldürdükten sonra çıkamıyorum mazeden. portallar beni birbirlerine yollayıp duruyor. walthroughlara baktım netten birsürü hepsinde sağ üstteki portala git diyor. e gidiyorum beni diğer taraftaki portala yolluyor. nasıl çıkacağım ben burdan??
Sosyal ağlarda paylaş

Bir anede türkçe tam çözüm yokki. Level dergisindeki çözümü siteye yerleştirmedi bir türlü. Bende Mart sayısını kaybettim :( Yabancı tam çözümde okunmuyor. Oyun zaten ağır ingilice üzerine tam çözümü çevirmekle uğraşamıyorum. Bir alahın kulu yazmamaış tam çözümü :D Ama Gamebanshee'deki tam çözüme bak. Grafiklerle falanda anlatıyordu. Oldukça da kaliteli. Belki oraa bilgi vardır sorunla ilgili.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla abi bende son bşr aya kadar oynamamıştım bir başlayınca oyuna tam gaza geldim hem planescape hem icewind 2 hem de baldurs gate 2 yi birden oynuyorum anlayacağınız tam gaza geldim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ben bg serisini onlarca kez tekrar tekrar bitirmiş biri olarak, hatta bg2 üzerine tez yazmış birisi olaraktan. torment oynayamamıştım bugüne kadar. icw serisini bile sırf hack n slash olmasına rağmen 1-2 kere bitirdiydim. torment harbi işkence olmuştu oynayamadım diye.

dün bir arkadaştan bulduğum cd sayesinde ilk defa başladım oyuna. patch'ini yaptım kendi kendime oynuyorum. zevkli geldi epey. morte harbi kafaymış bu arada.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...