The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ahah gaza gelin PLANESCAPE : TORMENT tekrar basladım ... dedigim gibi :) geldinizmi geldiniz geldiniz :) lvl 5 mage olduk ... daha figher yapacak amcayı bile bulamadık ... maze e girdik olayı unutmusuz tutorial indirmek zorunda kaldım :) 99 dan bu yana 5 sene gecmıs net unutmusum sankı yenı oyun oynuyor gibiyim ... bi dak'kon u net hatırladım bıde morte yı ... bakalım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bende bir bulsam 3. ve 4. cdmi başlayacam oyuna. Özellikle aldım bilgisayar gelmeden. Bilgisayarın geldiği gün evde kaybettim cdleri. 1. ve 2. cd yatıyor ama 3. ve 4. cdm gölgelere karıştı[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Abi o herif Dak'kon değil miydi?Zaten oyunun en başında bulmuyon mu o adamı?Ben fighter olarak oynamıştım gayet güzeldi,ama yakın zamanda şöyle yüksek int ve wis li bir karakterle başlıcam(onu da mage yaparım heralde)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Daha oynamak nasip olmadı. Netten çekmeyi başarabilirsem oynicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bende hiç oynayamadım bu oyunu içimde acısı vardır.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 evet ya Mort :)) ahh ahh harbiden gaza geldim yükliim[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya ben bi ara oynamıştım çıktıktan yıllar sonra tabi pek pişi anlamamıştım ehe nasıl büyücü oluyoruz nasıl savaşçı oluyoruz fln. herhalde birilerini bulmamız gerekiodu ama ne biliim çok yabancı gelmişti bana oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 oynayamayanlar bir yerden bulsun oynasın yani. fallout'la birlikte en az combat içeren mükemmel crpglerden biridir. şimdiki gibi saçma adam biçme oyunlarından değil.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Eğer doğru dürüst oynarsanız çok az yerde savaşa girersiniz.Tabi bunun için yüksek int,wis falan gerekiyor[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Çok güzel oyundu ya her daim oynanabilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Zaten oyun Wis ve Int düşükken pek bir şeye benzemiyor. Yani öylede oynamak lazım ama. İşte bu tekrar oynanabilirlik demek :) Mutlaka Int ve Wis 25 yapıp oynayın bir kere. (Arkadaşla takıldık biraz. Süper konu yaa. Ama hala cdlrimi bulamıyorum :([signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Yaa herkes Mort diyor ama ben mi yanlış hatılrıyorum. O kurukafanın adı Morte değil mi?[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 morte dogrusuda samimiyetten herkes mort diyo ... o kadar yuz goz olunca kurukafayla , eheh dişini upgrade ediyoz falan ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ahanda iç organları da cıkarttık ... temız temız dolasacaz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Morte tam şerefsiz ya.Herif elinden ne piçlik geliyosa yapıyo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Aaaaa. Olayı çok iyi onun. Yani gerçeği. Söyleyimmi? Söyleyip oyunun içine edebilirim. En azından bir kısmına :) Taunt özelliği süper onun. Büyücüler işi gücü bırakıp bunu kovalıyor :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oyunu oynuyorum ehe sardı baya ama takıldım biyerde SPOILER SORU şimdi ravel's maze e gidiyoruz hani şu bizim mortallığımızı alan. onunla konuşup öldürdükten sonra çıkamıyorum mazeden. portallar beni birbirlerine yollayıp duruyor. walthroughlara baktım netten birsürü hepsinde sağ üstteki portala git diyor. e gidiyorum beni diğer taraftaki portala yolluyor. nasıl çıkacağım ben burdan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bir anede türkçe tam çözüm yokki. Level dergisindeki çözümü siteye yerleştirmedi bir türlü. Bende Mart sayısını kaybettim :( Yabancı tam çözümde okunmuyor. Oyun zaten ağır ingilice üzerine tam çözümü çevirmekle uğraşamıyorum. Bir alahın kulu yazmamaış tam çözümü :D Ama Gamebanshee'deki tam çözüme bak. Grafiklerle falanda anlatıyordu. Oldukça da kaliteli. Belki oraa bilgi vardır sorunla ilgili.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yok deliricem burda da git portaldan gir dio. ben giriyorum beni diğer portallara yolluyor. acaba bug mı oldu ya pff gerçi bikaçkere baştan denedim daha maze e gitmeden fln load edip gittim ama hep aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Valla abi bende son bşr aya kadar oynamamıştım bir başlayınca oyuna tam gaza geldim hem planescape hem icewind 2 hem de baldurs gate 2 yi birden oynuyorum anlayacağınız tam gaza geldim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben bg serisini onlarca kez tekrar tekrar bitirmiş biri olarak, hatta bg2 üzerine tez yazmış birisi olaraktan. torment oynayamamıştım bugüne kadar. icw serisini bile sırf hack n slash olmasına rağmen 1-2 kere bitirdiydim. torment harbi işkence olmuştu oynayamadım diye. dün bir arkadaştan bulduğum cd sayesinde ilk defa başladım oyuna. patch'ini yaptım kendi kendime oynuyorum. zevkli geldi epey. morte harbi kafaymış bu arada.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yüksek int-wis li mage olarak oynayın oyunu.Çok şey kaçırırsınz yoksa[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 +1 ... + mumkunse yuksek charızma ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 tatoolardan falan yükseltiyodum ben charismayı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar