Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de nasıl balıkçılık yapılıyor?

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

nereye açacağımı bilemedim ve konu dışına açtım "şuraya açsaydın u fucking n00b" tarzı şeyler söylemeden önce burayı dikkate alınız.:D

neyse başlıkta belirttiğim "Türkiye'de nasıl balıkçılık yapılıyor?" konusu ile ilgili araştırma yapmam lazım ve yeterli sonuca ulaşamıyorum.yardım edebilirseniz memnun olurum.[signature][hline]Buzk, 27 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Hea ekliyim, bişey öldürdüm şehrin dışında, içinde lolipop la bisküvit çıktı,bende oyundan çıktım zaten :D
Nexus, 28 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
kimse kızınca kahretsin adamım kıchını tekmeleyeceğim
senin o beyaz poponu duvardan duvara sürterim adamım demez
Sosyal ağlarda paylaş

mesela tırıvırı var sazan avlamak için ama yasak balıkçılık malzemesisatan yerlerde bualmıyorsun[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede balıkçılık çok yanlış yapılıyor.

Türkiye balıkçılık bakımından zengin olmasına rağmen yanlış avlanma sonucu balık popülasyonunu çok düşürmüştür.

En önemlisi "Gırgır" diye tabir edilen gemilerin Eylül de açılan avlanma sezonundan önce avlanmaya başlanarak balık yumurtlarını toplamaları ve balık üremelerine darbe vurması olarak gösterilir.

dahasını anlatmak isterdim amma velakin net cafedeyim çıkmak zorundayım ama google da yerinde aratabilirsen çok şey bulursun.

Balıkçılıkta lider olan Japonya , Norveç gibi ülkeleri karşılaştırarak daha çok şeyde bulabilirsin yanlız coğrafi konumlarını dikkate alarak karşılaştır.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...