Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Beğenmiyosan Eve Çık"

kermit

Öne çıkan mesajlar

bu lafı şu son 2 haftadır o kadar fazla duyuyorumki yakın bi zamanda katil olup devlet yurdu tarihlerin giricem galiba cinayet yüzünden.
her nyse nerden çıktı bu laf diye sorcaksınız. şimdi ben üniye kayıt yaptırdım fakat bi sorunum vardı. Herşyi son gününe bırakan ben kalacak bi yer ayarlamamıştım kendime. sonuncu gün araştırıp sorarak hiç bi yer bulamayıp tkrar antalyaya dönmüş kalacak bi yerim de olmadığı için ilk hafta derslerede girememiştim felan. sonra devlt yurdunu tercihte bulunmuştum ve yedeklerdeydim. son bi çare olarak oraya başvurduk ve misafir olarak yerleştik. 2 hafta sonrada asil olarak kayıt yaptırdık. 2 hafta öncesine kadar iyi gidiodu . kimsnin dersler fazla umurunda değildi çünki. sabah 6 7 ye kadar uyumayıp istdiğimiz gibi takılıyoz. odalara şakalar yapıyoz yada bize yapıyolar gürülrü patırtı derken yatıp o saatlerde öğleden sonra 4 de kalkıp tkrar okula git aynı şekilde devam herşye.
sonra vize haftası yaklaşır. herkesi bi telaş kaplar. etüd odaları vardır sessiz bi şkilde dersimi çalışırım diye düşünürsün ama yanlış bi tercih. 2 kişi yan veya karşı tarafta aynı bölümdesindir ve senin çalıştığın dersi çalışırlar. karşındaki bi formül söyler diğri onun aksini iddaa eder ve sen kulak vermişsindir bi kere. onun söylediğimi doğru yoksa diğerininkimi derken kafan karışır ve sınava girdiğinde yanlış formülü yazarsın. 25 puan gitmiştir ve sınıf derecesi hayallerin suya düşmüştür. 2. gün tkrar etüd salonundasındır gürültü yapan bi kaç senden üst sınıfta bi kaç kişi vardır. güzel bi şekilde rica edersin sessiz olmalarını fakar aldığın cevap "Beğenmiyosan Eve Çık" olur. karşılık verdiğinde dayak yeme oranın %90 larda olduğu için (şaka yapmıyorum şahid oldum böyle bişeye) susarsın. sonra dersini bi şkilde çalışmışsındır yatağına yatmışsındır. uyku süper bişidir. çok önemli bişi , uykusuz bi şkilde sınava girmek berbat bişydir. yatmışsındır ve o sırada yan odadan kahkaha, küfür, boğuşma sesleri, koridorlarda koşuşturmalar derken tekrar çıkarsın "beyler yarın erken bi saatte sınavım var lütfen anlayışlı olun biraz" dersin ama aldığın cevap "Beğenmiyosan Eve Çık" olur yine. kafayı yemişsindir. onların umurunda değilsin çünki. aynısını sıkıyosa sen yap. çete misali bişi ki sen 1. sınıfsın. 1. sınıf kendine bi çevre bile yapsan yalan olursun orda.
öğlen kalkarsın duşa gireceksindir. 4 kişilik duş yerine ayının biri girmiştir tek başına ve kapıyı kitlemiştir sen içerisi dolu zanneder ve beklersin ama içeriden sadece 1 kişi çıkınca sadece bakarsın duşa girip çıktığında bi bakmışsınki derse geç kalmışsın. üstünü giy saçlarını kurut derken ilk dersin yarısı bitmiştir bile.
ama artık yeter. yanıma 2 kişi alarak eve çıkıyorum.
hem para biriktiricem hem rahat olucam.
buzdolabından tut tlevizyon bilgisayar fırın her şeyi var gibi şimdilik. 3 kişi sonra ps2 alıp takılıcaz.
rahata ericem sonunda. ders çalışmak rahat olucak. ısınma problemim olmayacak. sıkıyosa yanımdakiler ben ders çalışırkn rahatsız etsinler. zaten aynı sınıfta olduğumuz için daha rahat olacak.
ÇIKIYORUM EVE OH BE
rahatldım.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 20 Kasım 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe , iyi olmus gercekten böylesi.
Sevindim senin adina!
herseyin avantaj ve dezavantajlari var.. Yurtlarinda güzel yanlarini özleyebilirsin : ).
Ama yine de insanin kendi evi gibisi yok .[signature][hline]These words remain silent
My mouth will not give them life
So they come creeping back to me
To tear my heart to shreds
But I would not forgot this pain...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl evin yükü daha fazla
bence öyle değil
hesapladım
aylık belirli bi yiyecek felan alırsın dolaptır felan herşyin var.
her gün dışardan 15 milyon verip yemek yemek daha beter geliyo insana.
artık annemlerden para istemeye utanır oldum. yollarlar tabikide ama bana biraz değişik geliyo 2 sene para isteme sonra abartınca kötü oluo.
allahtan kız arkadaş felan yok daha beter olurdu.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

istedğim sadece sıcak bi kahve
küçük bi su ısıtıcı alıyorum.
odalarda priz yok
mecburen lavaboya gidiyorum saç kurutma makinesini kullanırlar diye aynaların kenarında prizler var onu düşünmüşler iyikide. oraya takıorum ve gecenin bi yarısı görevli geliyo ( artık nerden haber aldı meçhul orası) su ısıtıcıyı almak istio yasak olduğu için bnde fişini kopartıp veriyorum. bıktım haftada 3 4 tane su ısıtıcısı almaktan. sıcak bi kahveyi bile çok görüyolar.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

çık ewe ya stressten kurtul[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ankhsenamon666, 20 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
temizlil+yemek+ev arkadasi+ev arkadaslarinin arkadasiii+senin arkadaslarin..sadece ev arkadaslarinla uyuyacagin gunler cok olmaz..sonra onlarn sevilileri...ohoooo..maddi anlamda dusunme sadece...bulasik,,,

hepsini düşündük mrak etme
yurttan her şkilde daha iyi olcak.
ha bi de adamlar bide dizüstü bilgisayar gtirir. son ses ibrahim tatlıses birde bi adam var ankaralı bişey die gecenin bi yarısı onlara eşlik edersin.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 20 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
sonunda!

neye bu kadar sevindin onu anlamadım..

hani uzun zamandır bu haber için gün sayamış gibi bir halin varda..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 20 Kasım 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yurtta bir yıl yaşamak benim ömrümden 10 yıl almıştır türkiyenin her yerinden yüzlerce odunla aynı ortamı paylaşmak off ömür törpüsü...
Evimdeyim ohhhh...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

2. kişi beybin di.
3. kişi de vanille kendisi yazdı ben yazmadan sağolsun
tmizlik felan diyodunuz
buldum işte kurtuldum temizlikten felan. yemek yapmaktanda anlarlar herhalde o kadar da beceriksiz değillrdir.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ayarladık hepsini merak etme
adam evi tuttuğumuz şhirde değil
konuştum ben
istediğini yap koçum dedi
biz gençliğimizi yaşayamadık siz yaşayın dedi
şikayet eden olursa bana telefon aç yeterli dedi.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...