AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Manowar yazın geldi adamlar gidemedim bi daha zor buluruz artık ama :([signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 In Flames - Wacken Open Air 2003 Headliner In Flames ve 100.000 kişi seyirci, daha denilebilecek bir şey yok atmosfer hakkında. Konserin videosunu (Soundtrack To Your Escape'in Bonus DVD'si olarak piyasaya sürülmüştü) edinin büdünün bir şekilde In Flames sevenler. In Flames - Rock Republic Open Air 2005 Cloud Connected, Episode 666, Artifacts of the Black Rain, Pinball Map, System, Dial 595-Escape, Colony, Scorn, Gyroscope, Behind Space, Pallar Anders Visa, Jotun, Bullet Ride, Embody The Invisible, Clayman, Morphing Into Primal, Only For The Weak, The Quiet Place, Moonshield, Graveland, Trigger, Touch of Red, My Sweet Shadow. Ormanın içinde pek de büyük olmayan bir sahne. 4000'e yakın, muhtemelen hayatlarında ilk kez canlı In Flames izleyen fan. Daha diyecek bir şey var mı?[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 başlangıcıma ek olarak, -AC/DC ... of. bunu istiyorum ya -Lynyrd Skynyrd WoodStock (yılı hatırlamıyorum) -Jimmy Hendrix Woodstock 69' -Kiss -Ratt (yarın festivalleri söylerim aklıma gelse zaten hemen sölicem de.)[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Küçüktüm Anathema dinlerdim..2-3 konserlerine gitmeme karşın Dying Embrance konserlerini hep izlemek istemişimdir :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nirvana istiyordum ben ya[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Chuck, 29 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Death - Live in L.A. en çok üzüldüğüm noktalardan biridir imkansızlık keşke imkanım olsaydıda chuck ölmeden bir death konseri görebilseydim :/[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 wala 2pacı eminemi soad ı ve nirvanayı bole doyasıya izlemek isterdim hatta sabaha kadar:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 live 8 diorum ben,yaşanması lazımdı,20 sene sonra pink floyd olmaz belki,belki live aid konseri tekrarlanmaz,ama olursa gidicem 20 sene sonra:) keşke dedğim şeylerden biri pink floyd' u canlı olarak izlemektir, anca rüyamda artık:)[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Sebastian Bach Metallica'dan Lars,James,Kirk GnR'den Axl,Duff ve Slash... Bu saydığım isimler bir konserde toplanırsa neolur süper olur arşive bakıyodum bunu gözardı etmişim küçük bir underground konser alanı gibi süpriz bir konser...Gitarda Kirk,Slash arkadan Duff ve Lars Whiplash'e girerler...James'de başlar Bach'la düete..Ardından sahnenin arkasından Axl koşar ve seyircinin üstüne atlar...Görmek,yaşamak isterdim hepsi de yaşıyor adamların ama toplanmazlar bi daha ı ıh... P.s:Bahsettiğim videonun RIP Magazine'nin Hollywood Paladium'daki 1990 yılı partisi olması lasım...[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yoksa bundan mı bahsediyoruz ;)[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Yeah..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya o da var da... saglam bir Skid Row Konserine gitmek de var ya..[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Tabükü imkan olsada gitsek..Artık Bach'la idare ediyoruz geliyor sağolsun Yeni Melek'e arada... Karma konserler hep hoşuma gitmiştir bi de kadronun 80'lerin en büyük isimleri olduğunu düşünürsek hoş bir akşam yaşatmıiştır davetlilere..Davetlilere diyorum çünkü basına hitabeden bir dergi partisiymiş daha çok... *Kendini avutur*[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Steve Vai & Whitesnake, Donington Park 1990 isterdim orada olmak...[signature][hline]"80's" God.. Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paul Gilbert'in matkabını görmek isterdim ehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Death (izleyemicem maalesef ama istek işte :/) Opeth Blind Guardian Nevermore Empyrium (bu da imkansız maalesef) Kalmah Orphaned Land Illnath hmm daha yazılır da bi bunlara gideyim (öeh) diğerlerini de yazarım (peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 In Flames - Istanbul konseri=D[signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 tabikki queen..freddie mercury i canlı dinlemek[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben blind guardian konserine gidemediğim için intihar etmiştim bi kere =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bu konuyu nası görmemişim.. >Dream Theater konseri. Şimdi dünya 3 devire ayrılır.. 1-İlk İstanbul Dt konserinden önceki devir. [Before DT] 2-İki DT konseri arasındaki devir. [DT] 3-3Temmuz2005 konserinden sonraki devir yani şimdi yaşadığımız.. [After DT] Aslında 1. konserden sora after Dt oluyor.. [boşmuyum neyim.][signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 VAN HALEN , DEF LEPPARD, MÖTLEY CRÜE, AEROSMITH.... Daha neler neler.. hepsine gitmek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 tiesto daft punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 immortal, emperor, abigor, dark funeral. görmek isterdim bunları canlı. ahh ahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 pink floyd metallica u2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 led zeppelin 26 kasım 02 arena.... LANG ELMIYO BI KURA SONUCLARI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar