kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Delidumrul, 28 Kasım 2005 08:47 tarihinde demiş ki: said: kfg, 28 Kasım 2005 07:15 tarihinde demiş ki: P.S: yahu kimse bilmiyor mu hangi versiyonu çekceğimi :) ? Yukariki postlarimdan birinde essek kadar verdim url yi. Cek oradaki en son versiyonunu zaten offical sitesi verdigim yer. tamam da o versiyonda scan çıkmıyor işte... absolut gamma dan bir önceki releasi çekin demişte onu bulamadım... Edit: tamam şimdi buldum hangisini çekeceğimi... yalnız bunun içinde bir tane informatn diye addon çıktı o ne işe yarıyor ?[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 28 Kasım 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bİr tane horde char açsam ve horde AHde dursa sadece bu char. Onun yaptıgı scan ile ally charım yaptıgı scan dataları ayrı mı tutuluyor yoksa karışık mı? Yani Ally datamı karıstırmasın horde AHsi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende iki komutuda yazıyorum ama birşey çıkmıyor,sorun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 önce scan etmen gerek dostum[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ahh ahh bir hatalı yatırım canıma okudu bakalım elden çıkarabilicem mi julie's daggerı :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gut ripper icimde patladi ne diyosun abso. 150g zarardayim.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ha yok benim zararım max 15g falan olcak ama içim cızz etti :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya bende dewamlı error verio. komutlar calisio ama. ne check var ne bisi. bide hic weapon dur armordur falan getirmio onume. neyi yanlıs yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 maymun oldum para kazanacam die ne bisi alabildim ne satabildim yok yeni açılan realmde olmuor :) en iyisi lvling :)[signature][hline]what if god was one of us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: zaidral, 29 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki: gut ripper icimde patladi ne diyosun abso. 150g zarardayim. mhuhauhauah. sen daha fazla deneme en iyisi[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 heheh daggerı satmayı becerdim zarara geçmeden :) Tam yol ileri :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: raistlinthewiz, 30 Kasım 2005 10:09 tarihinde demiş ki: said: zaidral, 29 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki: gut ripper icimde patladi ne diyosun abso. 150g zarardayim. mhuhauhauah. sen daha fazla deneme en iyisi 210 golda AHye koyduktan yaklasik 3 dakika sonra sattim, mutluyum, gururluyum. alan kisiye <3 <3 <3 <3 yolluyorum[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? [Bu mesaj zaidral tarafından 03 Aralık 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Bruyere, bi tarihinde demiş ki: Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır kendi aklından yararlanmak, başkasının akılsızlığından faydalanmak. Valla hastayım bu buldukları şeylerin ne olduğunu bilmeyen hatta oyunu sadace yaratık öldürerek oynayan tiplere, AH'de aynı adamdan 15g'ye eye of shadow, 25 g'ye Krol Blade aldım. :D. amma sevinmiştir "haa bir sürü para kazandım" diye. Süper bi addon bu yaa[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar