Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne mining nede skinning en cok para getiren meslek: ............

nefarion

Öne çıkan mesajlar

AH: fiyatları hakkında bilgili olmak şart yani önceden kendi başıma yapmaya çalıştıgım şeyin addon olarak sunulması cidden çok kullanışlı oldu. Şİmdilik 1.5 günlük uğraş ile karım 70g kadar ama daha baya bir malzemem var AHde saıtılmayı bekleyen :)
Tek sıkıntısı surekli scan etmek ve zaman gitmesi baya.
Yüklemek için
1. Wow folderındaki auctioneer,EnhTooltip ve Stubby folderlarını sil daha sonra ise WoW folderında auctioneer.* dosyasını arat ve çıkanları sil.
2. Auctioneerin son versiyonunu ama beta gama falan olmasın release olanını indirip kur.
Çalışmasıl azım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Kasım 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
Hallettim problemi.
Öncelikle auctioneer ve enctooltip directorylerini sil
Sonra wowun içinde auctioneer.lua dosyasını arat ve onuda sil.
Daha sonra ise auctioneer paketini yukle mumkun ise release veya gamanın bir önceki halini yukle son versiyon bende sorun yarattı ama bir önceki versiyon problemsiz çalıştı.
3 directory var auctioneer için
Auctioneer, EnhTooltip, Stubby bunlar olması lazım dusgun calısması için indirdigin dosyada.

dediklerinizi yaptım da tam olarak hangi versiyonu yükleyeceğimi bulamadım... hangi verisyonu yükleyecem ?[signature][hline]Makhaon
Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar gunde 1 kere ilgilenebildim ve kaarım 185g ve ahde yaklaşık 30g lik itemım var :)
Ama hatalı yatırım ile parayı kaptırmak çok kolay dikkatli olmak lazım yani.
Bir de yuksek fiyatlı itemları almamakta yarar var yani 10g ustu itemlar riskli baya.
Pristine black diamond aldım tanesi 4gden 4 tane heheh 8g ye sattı tanesini en buyuk riskim oydu mesela hehe
Ciddi anlamda sürekli takip etsen baya salam database yapıp cidden para kazanabilirsin kısa sürede ama dedigim gibi dikkatli olmaklazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

zaten ah de satış ekranını açıp, taramayı öyle yaparsanız, ekranda tararken scanning in kaçıncı sayfada olduğunu ve bittiğinde de bittiğini söylüyor...

P.S: yahu kimse bilmiyor mu hangi versiyonu çekceğimi :) ?[signature][hline]Makhaon
Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]

[Bu mesaj kfg tarafından 28 Kasım 2005 07:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 24 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
Ben degeri 1 g olan bir itemdan 5 tane koyarim tanesi 10g dan ertesi gun 5 tane daha koyarim tanesi 9 g den. 3. gun 8 g den. Yeni bashlayanlarin ach sapitir . Sonra ben bu itemi 5g den koydugumda tum yeni ach kullanicilari aha zengin olduk diye alir ben zengin olurum onlar deneyimli....

hahaha yıktın gene beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bejawe, 28 Kasım 2005 04:54 tarihinde demiş ki:
said:
Delidumrul, 23 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
...

Lutfen insan bu kadar abartmamali..

Evet hastayim ya ben patideki kizlar bana ilgi duysun diye salliyorum burda. Ben onu yazmishim altima kac kisi benimle (benim bu isi yaptigimi bilenler )ve bu olayla ilgili dusuncelerini yazmish. Beni tanimadan ne suredir bu oyunda ne derece aktif oldugumu bilmeden niye hakkimda yorum yaparsin ki..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Frostwhisper serverında oynuyorum. Zaten serverdaki ally AH piyasası çok kötü. Dehşet fiyatlar oluyor. Dehşet uçurumlar oluyor. Birde bu programla iyicene mahvolur. Çok acil birşey olmadığı sürece AH'yi asla kullanmıyorum. Gider mob keser, quest yapar, yada rare bulup keser, sonrada vendora satıp kendime yetecek kadar para toplarım.[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries
Sosyal ağlarda paylaş

gercektende fw bazen sapıtıyor,gecen gece libram of focusu 8 golda aldım,normali 100goldun üzerinde,birara 30 tane essence of fire ı topladım elımde 7 golddan,1 ay satamadım ama son bır haftada 12-13 ten sattım hepsini,bugun baktıgımda ah da 20 golda cıkmıstı essence of fire.
rightous orb birgun 60g ertesi gun 35:)eger bıraz paranız varsa ve bırkaç gun tutabılıyorsanız programa gerek yok,toplayın essence ve bookları ertesı bırkaç gunde fahiş karla satın.suan horde tarafında libram of resillence fiyatı 110-140golda vurdu[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Tarama yapıyor baya uzun sure ondan sonra sen /auctioneer percentless XX yazınca buyoutlar almanı tavsiye ettiği itemları yazıyor. XX kısmı defaoult 60 ama keyfine göre daha düşük bir yuzde yazabilirsin.
/auctioneer bidbroker ise bidlemeni tavsiye ettiği itemlar oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...