Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne mining nede skinning en cok para getiren meslek: ............

nefarion

Öne çıkan mesajlar

Tabiki auctioneer. Direk gidiyosunuz son versiyonunu indiriyosunuz. sonra
/auctioneer scan
/auctionner bidbroker ( burda gelen sonuçlara bid leyip ucuza kapatiosunuz)
/auctioneer percentless ( ucuz malları direk Buyoutluyoruz)

/auctionner scan (son durum)

şimdide bütün alet edavatı satıyoruz. 1 günde 20 altından 60 altın yaptım. ve bu 3. denememdi. IF de boş beklerken yapılacak en karlı iş
Sosyal ağlarda paylaş

eğer enson auctioneer i indirdiysen önce açman gerekiyor. "/auctioneer load always" sanırsam komutu sonra zaten scan butonu göreceksin ona basınca otomatik scan eder kendisi[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

ahdeki herşeyi taradığı için uzun sürüyor olabilir. Kalabalık realmlerde weapon kısmında bazen 100 sayfa olabiliyor her sayfayı tek tek kontrol ettiğinden uzun sürmesi doğaldır.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Sosyal ağlarda paylaş

solda weapon / armor filan yazıyor ya onların yanında check işaretleri var checkli olan yerleri tarıyor auctioneer. kaldırırsan o checkleri o kısmı taramadan es geçer.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımı AHde geçiren biri olarak son 1 aydır Auctioneer kullanbmıyordum bu özellikleri görünce gözümü para hırsı bürüdü hehe ben hemen eldekini avuçtakini kaybedetyim bi rahatlıyım :)
hehe tam 50g param var bakalım 1 gunde ne kadar kaybetcem hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Bende check falan çıkmadı orda kıllandım hehe.
Bu arada /auctioneer bidbroker dediginde yazıların anlamı cıkan altta biri hızlıca açıklar mı lutfen?
20xWoolCloth , last 16 seen , HSP:80 Min.Bid. 12.90, Prof 67.10, Time Medium
Bunları bi açıklarmıınsız. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Auctioneeri indiriyorsun ve Addonların altına kopyalıyorsun daha sonra oyunda /auctioneer scan yazıp enterlayıp AH ye gidip AH ekranını adama clickleyip açıyorsun ve bekliyorsun yaklaşık 4-5 dakika ordaki bilgileri indiriyor daha sonra yukardaki komutlar ile ucuz fiyatları gorebiliyorsun veya bir item düştüğünde drop olarak falan o na tıkladıgında sana o itemın AH geçmişini veriyor yani daha once AH:de kaç kez satılmış kaça gitmiş vs vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 23 Kasım 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
lol borsacılık yapıyordu bu delidumrul bana 300g ver sana 1k vereyim 1 hafta sonra filan diyordu :P

300g olsaydı verecektim ama yoktu.

aman iyiki vermemissin
bizden topladi topladi paralari kacti baska servera
kastelli dumrul :P[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...