nefarion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Tabiki auctioneer. Direk gidiyosunuz son versiyonunu indiriyosunuz. sonra /auctioneer scan /auctionner bidbroker ( burda gelen sonuçlara bid leyip ucuza kapatiosunuz) /auctioneer percentless ( ucuz malları direk Buyoutluyoruz) /auctionner scan (son durum) şimdide bütün alet edavatı satıyoruz. 1 günde 20 altından 60 altın yaptım. ve bu 3. denememdi. IF de boş beklerken yapılacak en karlı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Eh artik herkez kullandigina gore birakmanin zamani geldi bashka birsey bulmak lazim. ciktigindan beri kullaniyorum kazandigim para 5-6k en az simdiye kadar.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 23 Kasım 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 5-6k ? 5000 - 6000 yani. Azmış be hocam.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol borsacılık yapıyordu bu delidumrul bana 300g ver sana 1k vereyim 1 hafta sonra filan diyordu :P 300g olsaydı verecektim ama yoktu.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 AH ekranında /auctioneer scan yazınca bişi yapmıyor kalıyor acaba versiyon mu sapıttı patch vs vs ?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eğer enson auctioneer i indirdiysen önce açman gerekiyor. "/auctioneer load always" sanırsam komutu sonra zaten scan butonu göreceksin ona basınca otomatik scan eder kendisi[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 benim de çok uzun sürüyor scan etmek, bugüne dek hiç yapamadım. bağlantımdan mı kaynaklanıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hah oldu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ahdeki herşeyi taradığı için uzun sürüyor olabilir. Kalabalık realmlerde weapon kısmında bazen 100 sayfa olabiliyor her sayfayı tek tek kontrol ettiğinden uzun sürmesi doğaldır.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Guzelmiş hehehe peki neyi falan aratacagını veya ozellikle şu bölümü incele gibi ayarları nasıl yapıyoruz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hayırdır absolut, paragöz gördüm seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 solda weapon / armor filan yazıyor ya onların yanında check işaretleri var checkli olan yerleri tarıyor auctioneer. kaldırırsan o checkleri o kısmı taramadan es geçer.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hayatımı AHde geçiren biri olarak son 1 aydır Auctioneer kullanbmıyordum bu özellikleri görünce gözümü para hırsı bürüdü hehe ben hemen eldekini avuçtakini kaybedetyim bi rahatlıyım :) hehe tam 50g param var bakalım 1 gunde ne kadar kaybetcem hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bende check falan çıkmadı orda kıllandım hehe. Bu arada /auctioneer bidbroker dediginde yazıların anlamı cıkan altta biri hızlıca açıklar mı lutfen? 20xWoolCloth , last 16 seen , HSP:80 Min.Bid. 12.90, Prof 67.10, Time Medium Bunları bi açıklarmıınsız. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 En yeni versiyonunu yukledim gene de check falan cıkmadı :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bunun adam gibi ne işe yarayip nasil kullanildigini anlatabilme sansiniz varmi?[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Auctioneeri indiriyorsun ve Addonların altına kopyalıyorsun daha sonra oyunda /auctioneer scan yazıp enterlayıp AH ye gidip AH ekranını adama clickleyip açıyorsun ve bekliyorsun yaklaşık 4-5 dakika ordaki bilgileri indiriyor daha sonra yukardaki komutlar ile ucuz fiyatları gorebiliyorsun veya bir item düştüğünde drop olarak falan o na tıkladıgında sana o itemın AH geçmişini veriyor yani daha once AH:de kaç kez satılmış kaça gitmiş vs vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 piyasayi kendin kurmak en iyisi. mesela bizim guilddeki alchemistler ah deki tum ucuz majormanalari aliyor 4gdan koyuyor hepsini tekrar zhuiahah. cinliler isin cilkini cikardi 1.5tan koyuyolar ah ye[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Alla alla bende altta scan falan tuşuda çıkmadı quctioneerin ilginç :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 edit: bu kadar mi ucuzluk olur yanlis posta mesaj atmisim :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 23 Kasım 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hımm iyice kıllandım. Auctioneeri yukledim ve oyunu baslattım girişte bi error verdi. Neyse gittim scan ettim her bişeyi ok dedi. Ama gene ne scan tusu cıktı ne de başka bişi cıktı AH ekranında :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DeMiRMaSKe, 23 Kasım 2005 10:40 tarihinde demiş ki: lol borsacılık yapıyordu bu delidumrul bana 300g ver sana 1k vereyim 1 hafta sonra filan diyordu :P 300g olsaydı verecektim ama yoktu. aman iyiki vermemissin bizden topladi topladi paralari kacti baska servera kastelli dumrul :P[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eheheeh[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 LoL Bak deliduran'ın o huyunu bilmiyordum ha. Demek iç etti paraları ha?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hehehe demek her serverda bir Kastelli var :) bizimki de Azmo :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar