gunahkar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nirvana dinleyen warmı acaba içimizde?? ve onu anlayan?? birileri çıkarsa sewinirim.. oh,no! i know a dirty word... nirvana forever..
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Nirvana iyi güzel hoş da, beni baydı artık.He hala bi smells like ya da lithium dinlerim ama nirvana bitti yani bu kadar.Şimdi dave FooFighter oldu filan, o da çağrışıo nirvana ile zaten.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you?
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kurt cobain yüzünden dinlerim yoksa sevdiğim bir tarz değil. smells like teen spirit en bilindik şarkıları sanırım.ordan almışsın sözü : ). onun çevrilmişi vardı bi de.ilk dörtlüğü yazayım dur. load up on drugs and kill your friends its fun to use and too confused she is over dozed and self lost oh no i live in a dirty world[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 24 Kasım 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 unplugged'ı çok çok severim ben, diğer işleri çok iyi değil bana hitab etmiyo.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 the man who sold the world! favorim[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bn pek beğenmiorm nirvanayı. bi türlü ısınamadm şu grupa.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Slider Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben bi ara çok beğeniyodum baya dinliyodum ama bi süre sonra sıkıyor...
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sanırım bende eski hayranlarındanım.Şole cıplak kucuk bi bebek olan bi kaseti vardı baya eski o albumleri cok güseldi[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nirvanın smells like lithuim rape me kraldır[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Evet rape me derim, deişilmez şarkımdır.[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 The Man Who Sold The World'ü David Bowie'den dinlemek daha çok hoşuma gidiyo benim. bi de Heart-Shaped Box. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
jankis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 rape me zaten nota tablarına bakarsanız smells like teen spirit'in direkt yandan yemişidir. nirvanaya gelirsek ben de tespitlere katılıyorum iyi hoş grup ama bi süre sora bayıyo. yalnız kurt'ün ölüm hikayesi harbi acıklı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bir zamanlar çok dinlerdim, artık pek dinlemiyorum; Lake of Fire coverları çok hoşuma giderdi...[signature][hline]...Nevermore...
irin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 onlarla buyudum be..sevmem mi ama artık sadece nostalji niyetine dinliorum..eskisi gibi zevk vermio..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
dogu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 benim bi arkadaşım var Nirvana'nın felsefesini yapıo.sürekli Kurt Cobain'in vermek istedikleri mesajları anlatıo. yani tapıo adama.bütün videolarını(satanist videosu var bitane öylesine çekmişler hehe) şarkılarını,sözlerini,mektuplarını,röportajlarını bilio ama ben pek bişey anlamiom o gruptan şahsen.tabibütün şarkıları var o ayrı konu.
punishment Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben ingilizcei o adamın sayesinde orendim sen nası annamadın çıkaramadım...onun bi şarkısı wardı smells like teen spirit die 100 yılın en ii şarkısı seçilmişti....we asıl bomba where did u sleep last night[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Grunge'in babalari heh . odamda hala kurt cobain posteri asili durur. Smells Like Teen Spirit In Bloom Come As You Are Lithium Something In The Way Heart-shaped Box Rape Me , Dumb Pennyroyal Tea Where did u sleep last night? cok güzel sarkilardir..[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide..
spompas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 rape me my friend ! rape meeeeee :( ayni herşeimiz
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 grunge ın babası konumuna pearl jami almak isterim heh[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nirvana iidir..hoştur..kraldır...bi çok insanın müziğe girişidir nirvana...mesela benim: ))depresyon hırkası var onun...sappy iidir ayrıca[signature][hline]baby you're so vicious...
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 You know you are rite.. still rite.[signature][hline][Aradığım kişiye ulaşılamıyormuş.] [ICQ]107493893 [[email protected]]
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 20 yaşını eçtikten sonra hala düzenli olarak nirvana dinleyen varmı yoksa nirvana sadece küçük yaşlılara hitap eden bi grup mu bilmiyorum .
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ciddi anlamlamda sevenlerinden özür diliyorum ama Kurt Cobain t-shirt'leriyle beden eğitimi dersinde top oynayan,Smells Like'a ek olarak girişteki nakarat benziyor diye max. Rape me'yi bilen "Grunge" gençlik bir akıllı olsun yav..Napıyoruz biz desin,felsefesi vardır elbet Kurt'ünde kendine ait..Yapmak isteyip yapamadıkları,isyankar yönü belki biseksüelliği ama bir Arabesk İdol'ünden farkı yok şu an ki gençliğin gözünde.. İlla ki Gıranç dinliicez biz diyenler biraz da Pearl Jam,Alice in Chains,Stone Temple Pilots falam dinlese...Nirvana'nın çok matah işler yapmadoğını onun yapmak istediklerinin daha önce Pearl Jam veya Alice in Chains tarafından yapıldığını onun sadece sarı saçı,mavi gözüyle sükse yaptığı gerçeğini görsün...[signature][hline]D'akmor so 80's
Öne çıkan mesajlar