Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben(ben olan ben değil, yüzümdeki benler)

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Kahverengi küçük noktalarla başım dertte!!! son 1 ay içinde yüz ve boyun bölgemde 5 tane yeni ben çıktı!

Çok rahatsız oluyorum her taraımın nokta nokta olmasından. İnsanlar yok yakışıyor/farketmedim deseler de ben barışık değilim bunlarla.

Soru: Kaybolabilirler mi ilerde?
Soru: Kanser riski taşıdıklarını duydum ne kadar doğru?
Soru:Ben bi insana yakışır mı yahu? Sırf rahatlatmak için mi sölüolar?
Soru: Aldırılıyor mu?[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

[Bu mesaj Dynun tarafından 19 Kasım 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Doktorlar genelde ben lere kesinlikle dokunulmaması gerektiğini söylerler oldukça ciddiye alırlar.Fiziksel olarak yakışıp yakışmamasını geç bence şimdi bide sonradan çıktığını söylüyosun bi cildiyeye görün önemli bişey olabilir...
+Evet benler kanser riski taşıyabilirler.

+Bide kızlara dudağın üstünde bıyık bölgesindeki ben çok yakışıyo öpesim geliyo direk sapık mıyım neyim :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bildiğim kadarıyla cevaplıyayım
1- Bu sorunun cevabı biraz estetik ve kişiye göre değişir ama "ben" insana özellikle yakışmaz bence yani "şunun da şurasında bi ben olsa ne güzel olcak" denmez, ha ama kötü etki de yapar yapmaz farkedilmez. Anne tarafı sağolsun dedem ve dayım gibi bende de çok ben var yüzde olmasa da vücutta ama çok açık tenli olmama ramen farkedilmiyo bile çünkü çok küçükler. Yani her ben kötü etki yapacak diye bişey yok.
2-Evet ben aldırılabilir ama bunu ancak et benine falan yaparlar çünkü benle uğraşmak ciddi riskli bir şeydir. Aman diyeyim. Hele yüzdeyse
3-Kendi kendine kaybolabilir ama pek ümit bağlama çok düşük ihtimal.
4-Benler kendi başına kanser yapmaz ya da öyle bi yeteneği yok. Sadece cilt kanserine daha yatkın bir bünyen olduğunu gösterir. Fazla kızgın güneşte durma yani. Şey diye düşün, hani "yazın insanlar denize girer, ve dondurma yer, ama dondurma yemek için denize girmek gerekmez, ya da denize girdikleri için dondurma yemezler" aynı mantıkla kansere diğerlerine göre daha yatkın insanda da çok ben olur ama çok ben var diye kansere yatkın değildir. Yine çok ben illa kansere daha yatkın demek de değil sadece daha yatkın olma riskin var.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

@Zephyros
Ahada herif bi harfi eksik yazdı laf zokayım buna puhahah diyerek tatmin mi oluyosun ?
Bide yanlış bildiğin bi konuda ukalalık yapmak daha gereksiz.
Şimdi banada küfür edip laf sokucaksın ya nese...

[spo1=Kimler Cilt Kanseri Olabilir?]KİMLER CİLT KANSERİ OLURLAR?

Cilt kanserinin esas nedeni genellikle güneşten gelen ultraviole ışınlarıdır.
Mor ötesi ışın veren elektrik lambaları ve bronzlaştırıcı suni ışık kaynakları
da cilt kanserlerine neden olabilir.

Ultraviole ışınlarına karşı dünyayı koruyan ozon tabakasının incelmesinin de cilt
kanserlerinde ciddi bir artışa neden olduğu bilinen bir gerçektir.

En çok risk altında olanlar.

- Açık tenliler,

- Ciltlerinde kolayca çillenme olanlar,

- Çok fazla sayıda - beni - olanlar ve bunların değişik şekil ve boyutta
olması,

-Ailesinde cilt kanseri bulunanlar,

- Açık havada çalışmak ve eğlenmek için çok fazla zaman geçirenler,

- Ekvatora yakın, yüksek rakımlı veya yıl boyunca şiddetli güneş ışığına maruz kalanlar. Bunların dışında,

- Herhangi bir sebeple radyoaktif ışın tedavisi (radyoterapi) uygulamaları,

- Uzun yıllar iyileşmeden kalan açık yaralar,

- Katran, zift, arsenik vs. gibi kimyasal karsinojen maddelere kronik şekilde maruz kalma,

- Kronik mikrotravmalara maruz kalma gibi nedenlerle de deri kanserleri gelişebilir[/spo]

[Bu mesaj Whiskey tarafından 19 Kasım 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 19 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
Valla riki değilde riski taşıyor olamazlar. Eğerki et beni ise ve sonradan oluşmuşsa belki.

Typoya laf sokup teşhir etmeye kalkmak da ayrı bir olay tabii..

İnsanların ilgi çekmek için yapmadıkları şey yok[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

@Revendor: Açık tenli değilim pek, görünüşte biraz kurtarıyorum ordan. ama büyük sayılabilicek 3 tane var yanağımda, onlar kaçmaz.

@Viski: yazı için sağol. bi de doktora gidip kontrol ettiriyim. ben çok bizde. Bazıları çok ufak ama 16 tane ben saydım şimdi aynada.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca özetlersek benin fazla diye "kesinlikle kanser riskin var" diye bir şey yok, ama ihtimal daha yüksek risk taşıman için. Bir de kanseri benler sağlamıyor. Yani benlerden dolayı kanser olmuyosun. Onlar sadece alakasız şeyler ama sinyal olabiliyorlar.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana yakışıyo ya dynun bilirsin bende de ben çok ama ben benlerimle barışığım sen de barış benlerinle bol benli bi yazı oldu. ben iyidir ya da değildir ama ben iyiyim galiba kötü de olabilirim.....ben[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram

[Bu mesaj fede tarafından 19 Kasım 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kayboluyorlarmi hic bir fikrim yok. Stres yaparsan artma ihtimali var.
Yanlizca asiri siyah olanlar kanser riski tasiyor.
Benler belki bir insana yakisabilir belki.. Rahatlamak icinde soylemis olabilirler. Yuzunu bilmedigimden yorum yapamam.
Benler aldirilabiliyor ama genelde etli benleri aldiriyolar.
Umarim yardimci olabilmisimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya artmalarının sebebini bilmiyorum da kaybolmuyorlar diye duymustum cicim, ayrıca sey, o doktora gidip de aldırdıkları benler daha farkli oluyor boyle topcuklar gibi, bu kahverengi lekeler(küçük minicik) derialtında olanlar değil mi? benim elimin içinde cıkmıstı aynı anda 2 yerde, biri gecti biri duruyor, random kayboluyorlar galiba[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Dynun senin yüzün benli miydi?Hiç farketmemişim,koyu tenli olduğundandır,ginaly'ı geçemezsin ama:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

bende de var bissürü ben (anaaaa şiir gibi oldu)benim anne tarafında var zati büssürü hatta bizim anne tarafı süalenin ayır edci özelliği çenede ben..yüzümde boynumda ar ama bazı erlerdekiler güzel bazı yerlerdekiler komi...mesela tam bunrnumun ucunda minicik bi tane var...görenler gülmekten katılıo...........bide kızlara sexy gelebilir belki kalçadaki önde olan çıkıntı kemiğinden malum bölgeye 5 cm indiğinde bembeyaz tende simsiyah bitane et beni var...onun dışında benin iyi bi tarafı yok...bide baba tarafından geçme bi tane işaret baş parmak arasındaki deride var bi tane...yüzümdekiler bisürü zaten...bide estetik olarak yanağımdan başlayarak kürek kemiklerime kadar uzanansıralı benler var[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...