Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Dosya geldi dosyaya açmaya çalıştım aynen şöle message stiring eror başka ne yapacam?sölermisiniz[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Allah aşkına bana %53 iken kopyakanıyor dedi ve silkroadonlinevglabalofficalv1.01 dosyasına tıklıyorum üstteki yazı çıkıyo![signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 GUild Wars Yada lineage2 yada wow gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Gaiji, 02 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: GUild Wars Yada lineage2 yada wow gerisi hikaye bu ne simdi :D sakami bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sarsie ile tanışmadın herhalde daha.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Gaiji, 02 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: GUild Wars Yada lineage2 yada wow gerisi hikaye Parası olan konuşuyo arkadaşlar.[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Gaiji, 02 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: GUild Wars Yada lineage2 yada wow gerisi hikaye oynamadan konuşmamak lazım bence ben bu dediğin oyunların hepsini okudum[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar