ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Eet yeni patch ile bera da dual +8/80 shard silindi. Sırf benmi kaybettim yoksa başka kaybeden varmı?[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 olympiada +8 wood düştü yok[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage
SileNtsil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya ben hala outdate hatası alıyorum nasul duseltces bunu[signature][hline].....................STFU..................
aslik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 valla ben geri 1307 yi yükledim ve girdi
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 benim herseyim yerli yerinde masalla[signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ben bera dedim.Off ya gitti shardlar[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 şimdide oyuna giremiyom[signature][hline]:Noth1ng: / Olympia / Karus / Mage
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 herşeyim sağlam allaha bi şükür dün zaten boss eventta tk dan opal earring düştü zaten mutluyum ula[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sapasağlammım[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:85k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bende silinen yok..[signature][hline]Ares Elite 62 61.000
Öne çıkan mesajlar