Mumu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 direk divx derim.. torrentten emule dan aresden kceasyden cekin güzel yani..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sizin oralarda millet hızlı internet bağlantısı sıçıo galiba[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: toggie, 21 Kasım 2005 14:42 tarihinde demiş ki: 'Son zamanlarda vizyona girmiş en başarılı korku filmi' gibi geliyor bana herkesin yorumlarına bakınca. Piyasa o kadar kötü korku filmleriyle dolup taştı ki demekki Saw başarılı bir film. İzlemedim henüz ama izliyeceğim. Bişey sorucam ama önce 1. yi izlemeden 2'yi izlesek sorun olur mu? :) Hem cok güzel bir filmi kacirmis olursun izlemezsen, hem de bir cok noktada "Hasssss" deme sansini kaybedersin : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Eheh peki o zaman alalım 1'in divx'ini Nerden alıcam peki eheha =) Yazıcıoğlundan nefret ediyorum da biraz (:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sildim mesajı. düzgün bir dil ve üslup ile tekrar anlatın. spoiler yapınca "e be yarrak kafa" yazmak forum kurallarına uydurulmuş hale gelmiyor. [Bu mesaj DynamicK tarafından 22 Kasım 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 abi sen bence filmi bidaha izle[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 anahtar klozete mi küvetemi ne düşmüştü[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 [spo1=@zarek]Doktor odadan çıktıktan sonra olmayan bir bacakla nereye kadar gidecek ki?Umut olmadığını anlayıp geri gelmiş veya katil onu bulup odaya geri getirmiş olabilir.Adam'a ne olduğunu pek anlayamadım,anahtarı alıp bi şekilde kaçmış olabilir.Odaya girdiğinde Adam'ın cesedini göremedim ben.Belki de ceset ordaydı ben göremedim[/spo][signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs [Bu mesaj Revenge tarafından 22 Kasım 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 zarek bence de filmi tekrar izle, bi de neden bu kadar hirs yaptin sen?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 revenge...anlamadım [spo1=ordaki..]ordaki cesed zaten adam'a aitti...dr.gordon'un cesedi yok ortada hatta bunu 6.sayfada bir mesajımda belirtmiştim. köşede yatan adam, önündeki zep bir de ayak var tabi[/spo][signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Fİlmden yeni geldim kötü diyenler piskopat deildir :P Bayıldım filme gerçekten muhteşem olmuş hasta oldum mahahua çok güzeldi [spo1=Filmin sonu ve sahneler]özellikle sonuna bayıldım ve filmin birinci filmle bağlanmasına ve o kızın piskopat oluşuna hasta oldum. Sonunda da kızın küvetten birden fırlaması muhteşemdi ama en güzellerinden biri en güçlüsü ordaki beyaz adam gözüküyordu ama aslında kara adamın onu kolayca dövebilmesiydi gerçi sonunda kara adamın beyni parçalandı ama değerdi !!![/spo][signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kara adam derken zenci demek istiosun sanırım[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet ben zenci kelimesini kullanmayı sevmem onlarda sevmiyor pek :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 nerden alabilirim bunu veya hala vizyondamı ? ayrıca hangi bölümü daha çok etkileyici psikolojik olarak?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Valla 2.si daha iğrençlik üzerine kurulmuş bi film.Psikolojik etki diyorsan 1.si daha güzeldir.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 1.yi izlemeden 2.yi izlemen saçma olur zaten :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: SteelBB, 11 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki: kısa olarak konusu ne flimin? kısaca şöle.:bi adam war kanser hastası adam hayatının değerini bilmeyen insanlara hayatın tadına baktırıo:) kısacası piskopat bi film:)[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar