sir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 karar veremedim aslında ya, kurgu falan çok iyiydi yine ama..muallakta kaldım. ama herkese tavsiye ederim oldukça düşündürücü ve gerdirici bi film..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: regulus, 13 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki: [spo1=..]oha nasıl ölmedi ağzını burnunu dağıttı eric onun adam zaten zor nefes alıyor ayrıca film bitince en son olarak yüzü kanlar içinde john'u gösterdiler...ha ne olabilir 3.film de süpriz olarak çıkıp "eheheh john ölmemişti amanda hastaneye yetiştirdi onu ehehh" gibi bir şey diyebilirler ama şimdilik öldüğünü varsayıyoruz.[/spo] [Bu mesaj regulus tarafından 13 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] [spo2=a]john olmediki yahu ? filmin sonunda polisin cigliklarini duyunca gulumsedi hatta[/spo][signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 [spo1=en sonda]bi tek ben mi gordum diye dusunuyodum. olmus gibiydi ama kamera uzaklastikca siritmaya basladi. ama 3. filmde basrolde olmayacak diye bir his var icimde[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 [spo1=Sp]divvx e baktimda cok ufak bi kimildama var azinda gulumseme tadinda[/spo][signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bu akşam gittim, izlerken zevk verdi ara ara gerildim tabi. Güzeldi film. [spo1=Film hakkında]Bu seferde yine yarım kaldı ve bitti, yine aynı dumuru yaşattı, güzeldi ne denebilir.[/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Yau çok kral film yapmışlar yannız varya. Ana haber bülteni izler gibi oldum ( ne alakaysa :D ). Gerilidim valla sonra alıştım. laçka oldum ve de sonunda dumur oldum. izle[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya yine yapmış adamlar ne diyelim. [spo1=Bu aradaa]John ölmedi sonda sırıttı çünkü. Valla bi tahminde yapmak zor III film olsa bile çünkü cidden senaryo orjinal yani. Bu arada dedektifin John'un parmağını kırması içimi bi hoş yaptı acıdım adama ya. Dedektifede uyuz oldum valla. Napıyo bu film hepimizi Jigsaw luğamı teşvik ediyo nedir :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=Dr.Gordon]Dr. Gordon'a ne oldu ilk filmdeki ? Üstte koridorda gördüm falan demiş biri filmin sonunda ama ben hiç öyle bi yorum okumadım imdb de falan ? Hatta biri Jigsawa yardım ettiğini falan yazmış X-Ray görüntüyü alırken baştakki. Ben 2 olaylada ilgili bişey göremedim filmde ?[/spo] [spo2=Saw 3]Saw 3 için websitesini almış Lions gate valla. http://www.saw3.com/[/spo] [Bu mesaj Predator tarafından 15 Kasım 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 süre geçtiği için editliyemiyorum pardon :) [spo1=Dr.Gordon] Şimdi imdbyi okudum Dr.Gordon'un cesedi falan yokmuş hatta var diyenlerede baya ateş püskürmüşler. Biri sinemada çalışıyom ben 30 kere izledim falan yok öyle bişey demiş[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=Mekan1][/spo] [spo2=Mekan2][/spo] [spo3=Mekan3][/spo] [spo4=Mekan4][/spo] Dr u gorebilen?[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Şimdi indirmeye başladım filmi, yarına izlerim büyük ihtimalle... O değil de, topic'in 3. sayfasında birisi -mesajlarıyla birlikte- yörünge dışına gönderilmiş galiba... Ya da SoulCube filmin biraz fazla etkisinde kalmış, psikopata bağlamış... :-P[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 [spo1=Film hakkında gibi.]Saw 4 'ün domainini benmi alsam.[/spo][signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: zaidral, 14 Kasım 2005 01:19 tarihinde demiş ki: [spo1=en sonda]bi tek ben mi gordum diye dusunuyodum. olmus gibiydi ama kamera uzaklastikca siritmaya basladi. ama 3. filmde basrolde olmayacak diye bir his var icimde[/spo] orda eleman goruntuden ciktim guzelde film oldu ohh be derken yanlislikla yapiyor o hareketi . yoksa senaryoda yok oyle bise ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 onu bunu bırakın.. e.f.s.a.n.e. filmdi[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Mayhem, 15 Kasım 2005 08:26 tarihinde demiş ki: [spo1=Film hakkında gibi.]Saw 4 'ün domainini benmi alsam.[/spo] çok fena olur aslında evet eğer 4. film gereksiz yere çekilirse güzel bi para koyarsın bu olaydan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Asteroth, 15 Kasım 2005 01:47 tarihinde demiş ki: Şimdi indirmeye başladım filmi, yarına izlerim büyük ihtimalle... O değil de, topic'in 3. sayfasında birisi -mesajlarıyla birlikte- yörünge dışına gönderilmiş galiba... Ya da SoulCube filmin biraz fazla etkisinde kalmış, psikopata bağlamış... :-P ahahahah bende bu ne diyo diyorum hehehe ya sorma bi ara fake in biri geldi onunla tartışıyodum eueheuheue pauahahahahahahahahahha öldüm lan gülmekten aklıma gelince ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ana fikir cube den baya bi arak olsa da güzel bi film olmuş.. filmi izledikten sonra cube ü tekrar izlemiştim ordan şeettim.. kopya dvd almistim ya baya onceleri yeni gelmis bu film .. ilginc..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Film'i izlemek dün nasip oldu,adamı piskopat edici bir havası var film'in,şahsen acıyı hissettim sanki film'i izlerken,insan ölüm ile yaşam arasında ki çizginin inceliğini anlıyor...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Mail and MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 saw - I 'i beğendi iseniz kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film. birincini aratmıyor hatta daha iyi. yalnız bazı sahneler var ki aşırı kanlı, geriyor insanı. bi an geldi hadi bitsin artık da gidelim oldum. bazı sahneler cidden dayanma sınırınızı zorluyor. eğer midenize güveniyorsanız gidin. senaryo film herşey tam anlamı ile 5/5lik. film sloganında diyor zaten "oh yes, there will be blood" şeklinde. uyarı gayet yerinde dikkat edin. Oh yeah, there was really blood... indeed! [Bu mesaj innkeeper tarafından 16 Kasım 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bir sürü kan akıtarak adamı germeye çalışmak, küfür ederek komedi yapmak gibi geliyo bana. 2 filmi de sırf bu sebepten sevmedim. Sevmiyorum, sevmiycem. Senaryo güzel, merak uyandırıyo ancak filmde gerilim yaratan tek şey kan! Ben de alıyim elime kamerayı, millet kollarını bacaklarını kessin, kendi suratlarını doğrasın, süper gerilim olsun sonra, olmaz öyle şey![signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Mumu, 15 Kasım 2005 17:27 tarihinde demiş ki: ana fikir cube den baya bi arak olsa da güzel bi film olmuş.. filmi izledikten sonra cube ü tekrar izlemiştim ordan şeettim.. kopya dvd almistim ya baya onceleri yeni gelmis bu film .. ilginc.. eet özellikle 2. film cube den baya bi arak olmus[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aktiftablet, ben izlerim o filmi, getir![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 neyini benzettinizki cube'a ? adam 2 3 tane tuzak kuruyo diye hemen cube mu olacak ? cube ile bu adamin tuzaklari arasinda bile fark var nerdeyse . ayrica biri bi askeri proje uzerine biride insanlarin hayatinin degerini anlamasi uzerine[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Disappear, 14 Kasım 2005 00:44 tarihinde demiş ki: said: regulus, 13 Kasım 2005 22:53 tarihinde demiş ki: [spo1=..]oha nasıl ölmedi ağzını burnunu dağıttı eric onun adam zaten zor nefes alıyor ayrıca film bitince en son olarak yüzü kanlar içinde john'u gösterdiler...ha ne olabilir 3.film de süpriz olarak çıkıp "eheheh john ölmemişti amanda hastaneye yetiştirdi onu ehehh" gibi bir şey diyebilirler ama şimdilik öldüğünü varsayıyoruz.[/spo] [Bu mesaj regulus tarafından 13 Kasım 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] [spo2=a]john olmediki yahu ? filmin sonunda polisin cigliklarini duyunca gulumsedi hatta[/spo] [spo3=john]evet ölmedi..noluyor la herkes öldü diyor..adam sırıtıyor resmen sonda hala öldü diyorsunuz ya(eheh indirip seyrettim ölmemiş lan hakikaten ben sallamışım)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=kan]kızın teypyeki konuşmasında.. john öldükten sonra ben ele alıcam bu işi fln diodu. john o anda ölmese bile kanser zaten 3 te olmama ihtimali büyük... esas sölemek istediğim başka şey.. çocuktan kan fln gelmio die msj lar okumuştum 2. izleyişimde.. çocuk banyoya girip yere oturunca azından bariz kan gelio.. ki zaten babası kasanın eskiden bulunduğu yere gelince yerde 1 tane boş şiringa görüyo.. buda o kasanın içindekinin çocuk tarafından kullanıldıgının belgesi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar