epoxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 simdi ben kizin tekine hoslandigimi soyledim kizin erkek arkadasi vardi neyse kiz beni bi guzel hasladi reddetti bende bunun uzerine kizla konusmadim neyse gel zaman git zaman oldu ben hic istifimi bozmadim konusmama konusunda iste arada kiz yuzunden 1-2 surtusme yasadik tamamen hakli oldugum ve kiza 1 tek kelime etmedim bununla ilgili kirici bir davranis bile yapmamamya ozen gosterdim neyse 1 hafta gecti ogrendimki kiz arkamdan surtusmeyi millete anlatmis ama carpitarak simdi ben ne yapmasam diye kara kara dusunuyorum anlattigi kadari ile ben kotu bi adamim ama ben hic te ogle degilim ne yapicagimi da bilemiyorum simdi gitsem kiza laf soylesem 1 milyon kisiye yayicak soylemsesm kendimi kotu hissedicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Gidip kızla konuş bence.Arkamdan yalan yanlış şeyler anlatma uçan kafa atarım de...Ben olsam öle yapardım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sevgilisi olan kıza niye soylersinki,ha bende yapardım belki çok seviyosamda,olmayacağı %100 e yakın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 *!epoxx un arkasından konuşur* sevgilisi olan bi kıza aşık olsan bile gidip konuşulur mu yaw büyük saygısızlık pehhh...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 konuşulur hatta kızın kabul ettiği de olur. [Bu mesaj zarek tarafından 02 Aralık 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sallama. Aynı ortamlarda bulunmamaya bak. Başkalarıyla olan ilişkilerini güçlendir. Unutulur gider.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kızı tehdıt edebılırsın Örn:''Eger herkese benım hakkımda soyledıgın seylerın ıftıra oldugunu soylemessen ve sozlerını gerı almassan bende senın hakkında sole bole ıftıralar atarım got gıbı kalırsın'' dıye cok da etkılı olur bence.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sevgilisi olan bi kıza ölümüne aşık olsan (ki karşıdan gördüğün bi kıza nasıl aşık olucan) bile öyle şeyler söylenmez hatta mümkünse yüzüne bile bakılmaz kızın yaptığı da çok ayıp ama bence sen de sütten çıkmış akkaşık değilsin[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sevgilisi olan kıza gidip açıldıysan zaten kız ne yaparsa yapsın haketmişsin.s[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hatta benim sevgilime birisi gelicek ve benimle birlikte olduğunu bilerek yeklif edecek var ya , yok be alamazlar elimden kusura bakma ama yanlış bi iş yapmışsın[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 çok kötü bi insansın. Ayrıca dayağı hakkediosun. Dayak değilse bile sinirlenilmeyi. Saygısızlık bu yaptığın[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Git kızla konus yanında da telefonun olsun kaydet konustuklarınızı caktırmadan onun yalan sölediğini falan inkar etsin sora soranlara sen birşey deme ver teli o konusur :p Ben yapmıstım işe yaramıstı emin ol yarar hatta olan biteni sevgilisine anlat o da ne mal oldugunu anlasın Eywallah... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Angelotti, 02 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki: çok kötü bi insansın. Ayrıca dayağı hakkediosun. Dayak değilse bile sinirlenilmeyi. Saygısızlık bu yaptığın yok ya sen nesin ?[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: laverda, 02 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: sevgilisi olan bi kıza ölümüne aşık olsan (ki karşıdan gördüğün bi kıza nasıl aşık olucan) bile öyle şeyler söylenmez hatta mümkünse yüzüne bile bakılmaz kızın yaptığı da çok ayıp ama bence sen de sütten çıkmış akkaşık değilsin kimse kimsenin ebedi sahibi değil. ayrıca benim başıma geldi bu olay, sevgilim olan kıza başka biri teklif etti, sevgilim de kabul etti. yolu açık olsun cehennemin dibine kadar yolu var...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: zarek, 02 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: said: laverda, 02 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: sevgilisi olan bi kıza ölümüne aşık olsan (ki karşıdan gördüğün bi kıza nasıl aşık olucan) bile öyle şeyler söylenmez hatta mümkünse yüzüne bile bakılmaz kızın yaptığı da çok ayıp ama bence sen de sütten çıkmış akkaşık değilsin kimse kimsenin ebedi sahibi değil. ayrıca benim başıma geldi bu olay, sevgilim olan kıza başka biri teklif etti, sevgilim de kabul etti. yolu açık olsun cehennemin dibine kadar yolu var... hocam kusura bakma ben 20 yaşındayım ama bulunduğum yerden midir yetiştiğim çevreden midir bilmem tanınan saygı duyulan ailenin oğluyum (ünlü felann değilim bildiğin çiftçi..) artık kroluk mu dersin denyo mu dersin( daha kötüsünü demek istiyosan pm den söylersin) amabu tip şeyler bana ters ben hayatım boyunca hiçbir ilişkimi zaman geçirmek üzerine kurmadım. arkadaş ortamı olsun, kız arkadaş olsun farketmez çok fazla kız arkadaşım olmadı ama hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. ayrıca ben kıza, erkek arkadaşına da bişey demiyorum benim savunduğum şey bu tip davranışların yanlışlığıdır.[signature][hline]laverda yalan oldu.. [Bu mesaj laverda tarafından 02 Aralık 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: zarek, 02 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: kimse kimsenin ebedi sahibi değil. ayrıca benim başıma geldi bu olay, sevgilim olan kıza başka biri teklif etti, sevgilim de kabul etti. yolu açık olsun cehennemin dibine kadar yolu var... Ebedi sahip olmakla alakası yok ki bunun. Saygı, seviye, gurur ve hatta karakter meselesi bu. Sevgilisi olan bir kıza teklifte bulunmak bunlar hepsinin yoksunluğunu gösterir. Ebedi sahip olmama meselesi değil buradaki şey.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hatan kızın erkek arkadaşı olması.Bu olayda insanların sana inanmasını çok yüksek bir oranda etkileyecek haberin olsun... Ne halt yiyeceğim diyorsun,sağlamı alıcaksın arkana dostlarla. Kızla konuşacaksın olmadı takmıcaksın.Ne o felam derlersede o onun bileceği iş madem yalan atıcak kadar ezik öyle yaşasın ben bana atılan iftirayla yaşarım ama o bu eziklikle ne yapar bilemem diceksin... Çok mu kılına gitti.Bu noktada onu ters tepki yapacaksın...Yani pislik yapıcaksın...Erkek arkıyla ayıracaksın vesaire vesaire...-Tavsiye etmem bunu...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Rewendor, 02 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Ebedi sahip olmakla alakası yok ki bunun. Saygı, seviye, gurur ve hatta karakter meselesi bu. Sevgilisi olan bir kıza teklifte bulunmak bunlar hepsinin yoksunluğunu gösterir. Ebedi sahip olmama meselesi değil buradaki şey. saygı sevgi artık her ne b.ksa. başkası için beni bırakana, bunu yaparkende beni enayi yerine koyana, beni oyuncağı yapmaya çalışana bu tür duygular beslemem. Sevgilisi olan kızın da bu teklifi kabul etmesi çocuğu sevmediğini hatta olayın gelişme şekline göre kızın o...luğunu da gösterir.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sen de onun arkadasından "bu kız bana verdi" diyerek intikam alacaksın.. boyle kızlara boyle yapacaksın.. ne ayaklı gazetemsi bi milletir bu kızlar ya...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 e kardes sevgilisi varsa haketmi$in..:D.. bnce sen hiiic istifini bosma bundan sora da..millet gelip sna sorsa bile haa haa tamam der gecersin..;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: zarek, 02 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: saygı sevgi artık her ne b.ksa. başkası için beni bırakana, bunu yaparkende beni enayi yerine koyana, beni oyuncağı yapmaya çalışana bu tür duygular beslemem. Sevgilisi olan kızın da bu teklifi kabul etmesi çocuğu sevmediğini hatta olayın gelişme şekline göre kızın o...luğunu da gösterir. E zaten seni başkası için ilişkinin ortasında bırakana saygı gösterme. Ben senin durumun için değil o teklif eden çocuk için söylemiştim o kriterlerin yoksunluğunu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epoxx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya ben olayi daha bi acikliyim ben kizla gidipte muhabbet kurmadim ilk basta konusmadim bile iste erkek arkadasi oldugu icin kiz kendi geldi yok sahan izlermisin yok ne musizk dinlersin yok gel bi seyler icelim yok yemege gidelim ok gel yardim et ben de 1 ay felan idare ettim. He evet super olur seklinde cevaplar felan verdim hatta hastaydim evine corba icmeye bile davet etti gitmedim!!!! yani bana gelipte ahlak dersi vermeyin hatun pesimden kostu iste kisaca bunun ustune gittim soyledim yoksa benimde pek takicagim yok. Ustune ne kizin dinledigi muziklerden hoslaniyorum ne izlediklerinden sadece kiz cok hosuma gidiyordu tavirlari felan dayanamiyordum ki ben kiza hoslandigimi soyledigimdede farkindaydim. Yani ben o kadar sey degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hmmm keskin bi peynir kokusu alıyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sonuç : http://forum.paticik.com/view.php?id=162069[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Nolursa olsun çizgiyi çekmemiş olman hata. Ayrıca kızın huyundan suyundan değil "kendinden" hoşlandığını söylüyorsun ama kızın kendisi nedir peki ? Zaten dediğin şeyler oluşturur kızı. Yok onlar değilse ya sırf fiziksel bir "araç" olarak görmüşsün kızı güzel diye zorlamışsın ya da sana gösterdiği ilgi hoşuna gitmiş gururunu kabartmış gidip söylemişsin. Kızın yaptıkları da çok doğru demiyorum ama bu seni haklı çıkarmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar